פורסם 2009 במאי 3016 שנים שלום,יש לי כרטיס טלוויזיה של Gigabyte מסוג GT-P6000.לכרטיס מחובר ממיר של YES ב- RCA/Composite.אני עושה שימוש בכרטיס באחת התוכנות הבאות: NewSoft Presto! PVR או CyberLink PowerCinema.אין זה משנה באיזו תוכנה אני משתמש - עם שתיהן אני חווה את אותה הבעיה.הבעיה: ברגע הפעלת התוכנה - המצב תקין - התמונה והקול מסונכרנים.אולם עת עת, ככל שעובר זמן מרגע הפעלת התוכנה, הקול הולך ו- "מפגר" אחר התמונה.כעבור שעה מרגע הפעלת התוכנה, הפער בין התמונה לקול כבר נמדד בכשניה.לאחר שעה נוספת, הפער גדל וכו'.הפעלה מחדש של התוכנה מחזירה את הסנכרון.האם מישהו נתקל בבעיה דומה?אם כן, יש אי אלו הצעות לפתרון?אודה מאוד לתשובתכם,אנדריוס.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים לא רשמת את המפרט מחשב שלך, אבל לי זה נשמע כאילו המחשב פשוט לא "סוחב" את ההקלטה.זה יכול להיות בגלל שהמעבד שלך חלש מדי, שאין לך מספיק זיכרון, או שאולי ההארדיסק שלך יותר מדי מקוטע ודורש איחוי.כמו כן, בדוק כיצד אתה שומר את חומר ההקלטה (עם/בלי דחיסה - ואם יש דחיסה, אז באיזה קודק?).
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר לא מדובר בהקלטה, אלא בצפיה בלבד!מפרט המחשב:Intel Core 2 Duo E6700Asus P5B - Intel 965P2 GB זכרוןדיסק קשיח Seagate 320GB 7200 RPM 16MB - SATAIIבכל מקרה, אני משוכנע שהבעיה היא לא במפרט המחשב.
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים יש לי אותו כרטיס עם אותה בעיה בהקלטה הוא עושה זימזומים ומה לא וגם בצפיה מה שציינת חרא של כרטיס TV
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מחבר כבר שכחתי שפרסמתי כאן הודעה על הנושא... בכל מקרה, מאז גיליתי שהבעיה בכרטיס הזה קיימת אצל כולם, כך שאנחנו לא היחידים.
פורסם 2010 ביולי 315 שנים שלחתי מכתב תלונה ל GIGABYTE שלחו לי אימל מיתמם כאילו הכול תקין " תתקין דרייבר מחדש " סתם בולשיט " נשמח לעזור לך בהמשך " אני רוצה את הכסף המזורגג צריכים להתאגד ביחד ולשלוח אימל קבוצתי לתמיכה של גיגהבייט ! אפילו לשונאים שלי אני לא מאחל כרטיס TV כזה גם לא לעראפת
פורסם 2010 ביולי 415 שנים תנסו עם VLC:MediaOpen Capture DeviceCapture mode - DVB DirectShowDVB Type - DVB-TFrequency - או 538000 או 514000, תלוי איפה אתם גרים.Bandwidth - 8Mhz
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מחבר תנסו עם VLC:MediaOpen Capture DeviceCapture mode - DVB DirectShowDVB Type - DVB-TFrequency - או 538000 או 514000, תלוי איפה אתם גרים.Bandwidth - 8Mhzלמה אתה מתכוון? לנסות לצפות ככה בשידורי YES ?ניסיתי את זה וקיבלתי את השגיאה הבאה:Your input can't be opened:VLC is unable to open the MRL 'dvb-t://frequency=514000'. Check the log for details.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.