עבור לתוכן

תדרים נמוכים ב I7, 275GTX ו OCZ 1600 GOLD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אני מקווה שזה בסדר שאני רושם את זה פה - אני פשוט אעלה תמונה שתסביר את כל "הטענה" שלי..

12134197.jpg

והזיכרון.. זה זיכרון של OCZ - GOLD 1600MHZ CL8 - אני יודע שהלוח תומך עד 1333MHZ בלי אוברקלוק אבל פה אני רואה 1066MHZ

98459881.jpg

אני לא מבין למה התדרי שעון נמוכים כל כך - ממש פי 2 ויותר, ובזיכרון.. אומנם לא פי שתיים אבל עדיין, זה ניראה לי מוזר אז החלטתי לשאול לעצתכם..

אגב הלוח שלי זה: Asus P6T Deluxe V2

תודה רבה לכולם..

שיהיה לכם שבוע מצויין,

מתן.

פורסם

הכל תקין :xyxthumbs: המערכת מורידה תדר כשהמחשב לא במאמץ כדי לחסוך בחשמל

הסבר מפורט בסטיקי בפורום מעבדים, זכרונות ולוחות אם.

פורסם

מבלינת התדרים של המעבד והכרטיס מסך..זו אכן אופציה של צריכת חשמל..

מהחינת הזיכרון ההגדרה בביוס היא לא נכונה ולכן במקום 1600 הם מזוהים כ1066..

תעלה תמונה מלשונית הMEMORY של CPU-Z..

פורסם
  • מחבר

היי..

תודה על התגובות..

אממ.. אפשר לבטל את האפשרות הזאת לחיסכון בחשמל ?.. מומלץ ?..

בקשר לזיכרונות אני מעלה תמונה מ CPU-Z כמו שבקשת - יש מצב שמישהו יסביר לי איך להגדיר את זה נכון בביוס כי אני לא כל כך מבין בזה.. ושוב, מומלץ ?.. או פשוט לעזוב את זה.

84592687.jpg

אגב השימוש העקרי שלי מהמערכת זה עריכת ווידאו.

שוב - תודה רבה,

מתן.

עריכה: זה WIN 7 - והורדתי את גאדג'ט הזה שמראה את פעילות המעבד והזיכרונות ואני רואה שהזיכרון כל הזמן נא בין 17-23 אחוז כשלמעשה אני לא עושה כלום במחשב ??!!...

פורסם

זה נכון, המעבד לא אמור לעבוד ב100% כל הזמן, מכוניות נוסעות כל הזמן ב180 קמש?

אני מתכוון לכך שנכון, המערכת שלך נמצאת במצב של חיסכון בחשמל, האם כדאי לבטל? לא ממש... חשבון החשמל רק יהיה גדול יותר

כל פעולה שאתה עושה ומצריכה משאבים מעלה אוטומאטית את תדרי המחשב למקסימום כדיי שתקבל את הביצועים שאתה צריך.

דוגמא: תריץ OCCT ברקע ותראה איך התדר קופץ במכה למקסימום

או FURMARK ותראה בGPU-Z איך תדר הכרטיס עולה למקסימום שמוגדר לו

פורסם

נסה לאמץ את המערכת ולראות אם התדרים עולים ;)

פורסם
  • מחבר

היי..

תודה לכולם.

בדקתי את מה שכולם רשמו ואתם צודקים בקשר לכרטיס מסך ולמעבד אבל מה בקשר לזכרונות ?.. צריך להגדיר את זה דרך הביוס.

אתם בכלל ממליצים ?.. הזכרונות הם 1600 כמו שכבר ציינתי למעלה והלוח תומך.. להגדיר את זה ?, אני ארגיש אזשהו הבדל או שזה לא משמעותי ולהשאיר את זה ככה?.

ואם אתם ממליצים להגדיר את זה כמו שצריך אז אני אשמח שתעזרו לי בזה כי אני לא הכי מבין בנושא..

שוב תודה,

מתן.

פורסם

מעקב על הדיון...

פורסם
  • מחבר

אז אני לא בטוח שהבנתי...

הכל בסדר ?.. למה רשום 1066 ?.. אני לא אמור להגדיר כלום בביוס ?.

פורסם

הממ

מוזר הזכרון שלך באמת מזוהה כ1066... ניסית בביוס לבחור אפשרות שונה?

פורסם
  • מחבר

לא..

לא מבין בזה.. אתה יכול להסביר לי איך..

איפה בביוס, לאיזה לשוניות ללכת ומה לעשות שם בדיוק ?

תודה.

פורסם

פותח התרד מוזר..שכן גם בSPD עצמו..הזיכרון תומך עד 1200MHZ ולא 1600MHZ למרות שבשם הם מזוהים כרגיל..

יש לך אפשרות לבדוק מה רשום על הזיכרון פיזית ?

בכל אופן נסה להיכנס לביוס ובלשונית הAI TWEAKER ובאפשרות הראשונה (שנקראת אותו הדבר+-) לבחור XMP..תעל האת המחשב ובדוק על כמה הזיכרון עומד אחרי זה..

אם לא עוזר..תחזיר את האפשרות לAUTO ובאופציה של DRAM FREQ בחר את התדר של הזיכרון..במקרה שלך זה 1600..

מה שכן לפי האתר של OCZ הזיכרון צריך מתח של 1.6-1.65+-..ולכן לפני שאתה מגדיר את התדר הנ"ל תעלה את המתח..

כמו כן לגבי האפשרויות של החיסכון..אין צורך לבטל את זה..שכן זה רק תורם...

פורסם
  • מחבר

בדקתי את כל מה שאמרתי לי - בדקתי את הזיכרון פיזית (הסתכלתי מה רשום על המדבקה אם לזה התכוונת) נסיתי להשתמש ב XMP - לא היה שינוי, ב DRAM FREQ הגדרתי 1600 וב CPU-Z ו EVEREST קבלתי את המסך הבא:

87847536.jpg

ראיתי שיש הבדל בין התוצאות שאני מקבל עכשיו לתוצאות שקבלתי לפני ששניתי את ה DRAM FREQ (העלתי אותם בדיון הזה מוקדם יותר) בכל אופן כמו שכבר אמרתי אני לא מבין בזה כל כך אז אני לא בטוח שזה מה שאמור להיות שם בתוצאות..

מה אתה אומרים ?..

תודה רבה,

מתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים