פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אתמול היו לי בעיות עם המחשב ונאצלתי לפרמט את C אחרי שפירמטתי והתקנתי את ווינדוס המילניום הווינדוס זיהה לי רק את את המקום שהיה לי ב C בלי עוד שני כוננים שהיו לי באחד היה 40 גיגה ובשני 10 איך אני יכול להחזיר את המקום האבוד ?[ערכתי את הכותרת, אני מבקש לקרוא את חוקי הפורום ולהקפיד לרשום כותרת אינפורמטיבית בפעם הבאה.]
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים לא הבנת את השאלה שלו.האם יש לך במחשב פיזית 3 הרדיסקים שונים או שיש לך הרדיסק אחד שמפוצל ל-3 מחיצות?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר היה לי 3 כוננים עם ווינדוס XP כנראה הוא לא מצליח לזהות אותם בגלל זה אבל פירמטתי תמחשב וזה היה אמור להסתדר לא ?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים יש כאן משהו לא ברורהאם היו לך 3 דיסקים קשיחים נפרדים (3 קופסאות של דיסקים נפרדים עם חיבורי חשמל נפרדים וכבלים) או שהיה לך דיסק קשיח 1 (אחד) אבל מחולק מבפנים ל 3 מחיצות ?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר 3 מחיצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אם היה לך קודם XP דביר לנהיח שכל המחיצות שלך בפורמט NTFS שלא נתמך ע"י ME/98/95.אם יש לך שם מידע חשוב תתקין מערכת הפעלה כמו XP או 2000 ותמיר את המחיצות ל-FATאם לא תגדיר אותן מחדש כ-FAT32 עם fdisk או partition magic (וכמובן שכל המידע ילך לאיבוד)
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים עכשיו הכל ברור היו לך מחיצות ולא כונניםזה כנראה בגלל שהמחיצות מוגדרות בפורמט NTFS שלא מזוהה ע"י ME נראה לך ?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר אז רק שניה להתקין XP להמיר תמחיצות אבל שאני ממיר תמחיצות כל המידע נאבד לי ? ואיך ממירים?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר בגלל הוירוס החדש היה לי בעיות עם הXP וחדרו לי עוד וירוסים למחשב ואני לא רוצה לחזור שוב על אותו סיפור ...
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אם היית בודק כל שבוע את windows update לא היו לך בעיותתתקין XP מחדש ותעדכן את כל העדכונים של מייקרוסופטאני מקווה שיש לך אינטרנט מהיר בגלל שיש המון עדכונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.