פורסם 2009 במאי 3016 שנים אני שומע מוסיקה בצורה לא רעה דרך הכרטיס קול שנמצא בלוח אם.רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את איכות המוסיקה שלי דרך הוספהשל כרטיס קול שלא קשור ללוח אם.אני מאוד אוהב מוסיקה,יש לי רמקולים איכותיים של אלטק לנסינג,הייתי שמח אפילו להמלצה על כרטיס קול.תודה,יוסי.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים אני אומנם ללא הרבה ניסיון ויש כרטיסים יותר טובים.היתה לי בעיה דומה ולאחר שקראתי בכמה אתרים קניתי את הכרטיס הזהM-Audio Revolutions 5.1מצאתי אותו במאתיים שקל יד שניה. כרטיס מעולה. יש כאמור טובים יותר אבל גם זה מצוין.לינק לזאפhttp://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=228זה מיד 2. גם אמור להיות כרטיס מעולה. JULIA. רק קבל אישור ממשהו עם יותר ניסיון.http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=74&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=גם הכרטיס הראשון יתן לך צליל משופר באופן שלא תאמין. השני אמור להיות כבר ברמה עוד יותר גבוהה.כל טוב
פורסם 2009 במאי 3016 שנים אני שומע מוסיקה בצורה לא רעה דרך הכרטיס קול שנמצא בלוח אם.רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את איכות המוסיקה שלי דרך הוספהשל כרטיס קול שלא קשור ללוח אם.אני מאוד אוהב מוסיקה,יש לי רמקולים איכותיים של אלטק לנסינג,הייתי שמח אפילו להמלצה על כרטיס קול.תודה,יוסי.1. מה הדגם המדוייק של רמקולים שיש לך.2. אתה מעוניין רק בשמיעת מוזיקה או גם במשחקים וסרטים3. מה כרטיס הקול האון בורד שיש לך (או לפחות מה הדגם של הלוח אם).
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר הרמקולים שלי הם :רמקול למחשב Altec Lansing FX4021 אני מת על מוסיקה,אני לא רואה סרטים דרך המחשב,אלה אני מחבר כבל לטלוויזיה.ומשחקים אני לא משחק בכלל.למרות זאת לא הייתי מתנגד כאופציה שיהיה לי גם את האלטרנטיבה הזאת גם לסרטים וגם למשחקים.הלוח אם שלי מאוד יקר.השקעתי עליו המון כסף:ג'יגאבייט p35cds3rיש לי אופציה לראות את גם את פונקציית הקול במערכת והיא:realtek hd audio output
פורסם 2009 במאי 3116 שנים הרמקולים שלי הם :רמקול למחשב Altec LansingX F4021 אני מת על מוסיקה,אני לא רואה סרטים דרך המחשב,אלה אני מחבר כבל לטלוויזיה.ומשחקים אני לא משחק בכלל.למרות זאת לא הייתי מתנגד כאופציה שיהיה לי גם את האלטרנטיבה הזאת גם לסרטים וגם למשחקים.הלוח אם שלי מאוד יקר.השקעתי עליו המון כסף:ג'יגאבייט p35cds3rיש לי אופציה לראות את גם את פונקציית הקול במערכת והיא:realtek hd audio outputשמע, מכיוון שיש לך כרטיס און בורד ממש טוב, ורמקולים לא מי יודע מה יקרים (במונחים אודיופילים), אני מסופק אם יש טעם להשקיע בכרטיס קול נפרד. לדעתי ההבדל לא יהיה מורגש, במיוחד אם סה"כ אתה מרוצה מהסאונד עכשיו (כלומר שאין כל מיני רשרושים וכדומה).
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר אחי חשבתי שכרטיס קול שנפרד מהלוח אם,ייתן לרמקולים תוספת כמו של הרסיבר לרכב.ייתן עוצמה הרבה יותר חזקה לרמקולים,או שאני טועה?
פורסם 2009 במאי 3116 שנים אחי חשבתי שכרטיס קול שנפרד מהלוח אם,ייתן לרמקולים תוספת כמו של הרסיבר לרכב.ייתן עוצמה הרבה יותר חזקה לרמקולים,או שאני טועה?בעקרון כמובן שכרטיס קול מקצועי עדיף על און בורד, אבל תחשוב על הרמקולים כצוואר בקבוק במערכת. רמקולים רגילים של מחשב במילא לא ינצלו את היכולת של כרטיס מקצועי ולכן לא תרגיש שום הבדל באיכות הסאונד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.