עבור לתוכן

איזה לוח אם עדיף?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זהו הלוח שכנראה אקנה:

ABIT IS7 Intel 865PE

http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/mb_spec.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=IS7

מה דעתכם?

למרות שאין לי 5.1 עדיין אהבתי את הרעיון שאפשר לחבר גם 5.1 וגם להקליט בו זמנית מבלי לשנות את החיבורים כל הזמן

(זה מה שצריך לעשות בלוחות של ASUS)

וגם המחיר סביר...

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לוח לא רע עם אופציה לשדרוג, עדיין אין מידע מדוייק עד איזה מעבד הוא יתמוך אבל הוא יתן לך יותר אופציות משאר הלוחות הישנים, אם זה חשוב לך :D

פורסם
  • מחבר

טוב אז כנראה אני יזמין את הלוח הזה מחר...

זה הלוח שהכי כדאי לקנות בטווח המחירים הזה (עד 700ש"ח)?

פורסם

עצור!אתה הומו!הומו!מנשנש כריות!

לא לא סתם... ;D

רציתי להגיד לך שתעצור לפני שאתה קונה את ה-IS7. למה? זה לא בגלל שהוא לוח לא טוב, להפך הוא אחד מ-3 הלוחות עם הביצועים הטובים ביותר. המתחרה הגדול שלו הוא ה-ASUS P4P800 Deluxe,שהוא לפעמים מנצח את האביט ולפעמים האביט מנצח אותו, וזה בהפרשים מזעריים ואפשר להגיד זניחים. שניהם לוחות מעולים עם פיצ'רים מצויינים. רק מה, יש לוח שהוא יותר טוב משניהם, מי זה?ובכן, זהו ה-NEO 2-ILS של MSI, הלוח הכי טוב שיש, וזה בזכות ה-Dynamic Overclock שלו, אשר מאפשר לו לעשות אוטומטית OC כאשר יש עומס על המערכת. הביצועים שלו יותר טובים מכל שאר הלוחות, אבל,כמו לכל לוח אחר יש לו חסרונות:

1)אין לו FIREWIRE.

2)אין לו RAID.

3)אין לו 1GB LAN.

4)הוא חרא ל-OC.

3 הבעיות הראשונות נפתרות אצל ה-NEO 2-FIS2R, אבל אין אותו בארץ(בארץ יש רק את ה-NEO2-ILS וה-NEO-S,ה-S פחות מתקדם) בינתיים.

לכן, אם אתה רוצה לעבוד במערך RAID, או שיש לך עוד מחשב עם 1GB LAN, או שאתה רוצה לעשות OC, ה-NEO2 הוא לא הלוח בשבילך, ועדיף שתיקח את ה-P4P800 Deluxe או את ה-IS7, אבל אם לא, אז ה-NEO 2-ILS הוא מעולה בשבילךץ

פורסם
  • מחבר

משום פה משהו לא מסתדר לי...

הוא חרא לOC אבל הוא טוב בגלל הDynamic OC? איך בדיוק זה יועיל אם הלוח חרא לOC?

גם כל הפיצ'רים האלו לא הכי נחוצים לי, אבל ב IS7 יש FIREWIRE ו SATA RAID

כנראה שאני יזמין את הIS7 כי אני רוצה לוח שיהיה יחסית טוב לOC כי לא סתם אני מחליף את הECS שיש לי...

פורסם

אתה מתבלבל לגמרי...

ה-Dynamic Overclock הוא מין תכונה אשר אומרת שכאשר יש עומס על המערכת, אז הלוח עושה OC אוטומטית, וכך נמנע העומס, ובגלל התכונה הזאת הביצועים של ה-NEO2 מעולים(גם בלי ;))

אני אמרתי שה-NEO2 לא טוב ל-OC שאתה תעשה, יענו שאתה תלך לביוס ותמהיר אותו, שאתה תעשה OC, לא הלוח!

הבנת?

ואני אומר לך את זה עוד פעם >:(:

אף פעם לא מצטטים הודעה מעליך!תבין!

פורסם

אתם כנראה לא שמים לב אבל הוא לא אמר שהוא קונה זכרונות ואם תסתכלו במפרט שלו יש לו SDRAM וזה אומר שזה בכלל לא יתאים ללוח!

תגידו אין לכם הגיון ??

פורסם
  • מחבר

יש לי 256MB DDR 2700 כשעל הלוח הנוכחי הוא עובד קצת פחות מפי-2 מהר יותר מהSDRAM שזה אומר פחות מ266MHz.

(כלומר הוא פועל על 266MHz אבל 266MHz מאוד איטי...)

שכחתי לשנות את זה במפרט :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים