עבור לתוכן

K-Lite Codec Pack 4.8.5 או K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4????

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת הפעלה של 64 תמיד עבדתי עם K-Lite Codec Pack 4.8.5

עכשיו ראיתי שיצא גירסא K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4

מה לעשות להשאר עם הישן שמותאם ל 32 אבל עובד אצלי גם על המערכת שלי של 64

או להתקין את הגירסא הספציפית ל 64 (K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4)????

פורסם

תשאר עם רגיל אין כל צורך ב64 אולי עוד שנה שנתיים תעבור

פורסם
  • מחבר

עכשיו קראתי גם איפשהו שמומלץ לשלב את שני הגירסאות כלומר ששני הגירסאות יהיו מותקנות אצלי ,זה נכון?

פורסם

רק אם יש לך צורך בשתיהם

אתה צריך 64 רק אם אתה משתמש בנגן 64 שהוא תומך, כיום רובם לא תומכים חוץ מהשל וינדוס עצמו, או שיש לך תוכנות מיוחדות שדורשות קודקים 64

אם אתה משתמש בשלהם הקלסיק לא צריך

או שאתה מקודד לבד ויש לך צורך 64

אם אין לך צורך בכל זה, לא צריך

אבל אם אתה מתעקש אתה יכול להתקין זה לא יזיק וגם לא יורגש

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

נ.ב אני משתמש ב B.S Player אני לא זוכר אם זה 64 או 32 .

פורסם

if is no broking don't fix it

פורסם

ובכלל לא מומלץ להתקין את כל החבילות מקודדים האלו שמכילות המון מקודדים שגורמים לתופעות ולתקלות מוזרות.

אין שום צורך להתקין שום דבר חוץ מDivX (שמקודד את כל סוגי הMPEG4-DivX, XviD וכו', וMKV) וAC3Filter שמקודד AC3 וDTS.

פורסם

TheTool תמיד התקנתי את חבילות המקודדים של K-LITE ולא משנה איזה גירסה שלהם.... אף פעם לא עשה לי בעיות, וזה תמיד סגר לי את הפינה של הקידוד.

פורסם

TheTool תמיד התקנתי את חבילות המקודדים של K-LITE ולא משנה איזה גירסה שלהם.... אף פעם לא עשה לי בעיות, וזה תמיד סגר לי את הפינה של הקידוד.

:xyxthumbs: 1+

פורסם
  • מחבר

דרך אגב התקנתי עכשיו על המערכת שלי (64) לניסיון את שני חבילות המקודדים ( K-Lite Codec Pack 4.8.5 ואת K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4)

וגילית שהניגון של סרטים(מתייחס בעיקר לכבדים כמו סרטי HD) יותר חלק ומרגישים את זה כשמדלגים/מריצים את חלקי הסרט.

פורסם

+2!

הרווחתה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים