עבור לתוכן

מה דעתכם על המחשב הזה? HP TX2620EJ CJ981EA

Featured Replies

פורסם

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2484&CatCode=315

כמה זמן סוללה כשהוא לא במאמץ גראפי?

המטרה העיקרית היא אינטרנט ועבודות משרדיות, אך עד איזו רמה הוא מסוגל להפעיל משחקים?

אני לא מדבר על Crysis, GTA IV ודומיהם, אלא יותר בכיוון של GTA SA, CS.

תודה.

פורסם

לא ממליצה על המחשב הזה למי שלא צריך תכונות טאבלט, יש לו הרבה חסרונות.

משחקים - הוא יריץ את המשחקים שציינת בסדר גמור. חיי הסוללה נמוכים מהממוצע, על Balanced בשימוש קל אני מקבלת בערך 2.5 שעות על סוללת 6 תאים. אפשר לסחוט עוד אם מורידים את בהירות המסך אבל בשבילי להוריד מאד את הבהירות זה לא פרקטי עם המסך של המחשב הזה. לדעתי הקונפיגורציות שזמינות בארץ בדר"כ מגיעות עם סוללת 8 תאים או 4 תאים.

פורסם

לא ממליצה על המחשב הזה למי שלא צריך תכונות טאבלט, יש לו הרבה חסרונות.

משחקים - הוא יריץ את המשחקים שציינת בסדר גמור. חיי הסוללה נמוכים מהממוצע, על Balanced בשימוש קל אני מקבלת בערך 2.5 שעות על סוללת 6 תאים. אפשר לסחוט עוד אם מורידים את בהירות המסך אבל בשבילי להוריד מאד את הבהירות זה לא פרקטי עם המסך של המחשב הזה. לדעתי הקונפיגורציות שזמינות בארץ בדר"כ מגיעות עם סוללת 8 תאים או 4 תאים.

אני קורא את התגובות שלך פה בפורום ואני חושב שקיבלת מחשב פגום או שההבדלים בין הדגם שלך לשלי הם שמיים וארץ!!!

אני הכי מאושר מהמחשב הזה!!! לא יכול לחשוב על מחשב יותר טוב במחיר הזה ואני יכול להגיד פה לפחות עוד 10 דברים חיוביים על המחשב הזה!!!

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2484&CatCode=315

כמה זמן סוללה כשהוא לא במאמץ גראפי?

המטרה העיקרית היא אינטרנט ועבודות משרדיות, אך עד איזו רמה הוא מסוגל להפעיל משחקים?

אני לא מדבר על Crysis, GTA IV ודומיהם, אלא יותר בכיוון של GTA SA, CS.

תודה.

אז לשאלתך:

MAX PAYNE 2 רץ עליו חלק אבל CALL OF DUTY @ רץ חלק רק על הגדרות LOW ויש ממש הבדלי ביצועין כאשר המחשב על סוללה אז תתחשב בזה!

אם יהיו לך שאלות ספציפיות תרגיש חופשי!

פורסם

אני קורא את התגובות שלך פה בפורום ואני חושב שקיבלת מחשב פגום או שההבדלים בין הדגם שלך לשלי הם שמיים וארץ!!!

או שהיא פשוט רגילה למחשבים איכותיים יותר. ;)

המחשב הזה הוא "טאבלט לעניים", וככזה הוא תופס נישה חשובה, וטוב שהוא קיים.

אבל כשמשווים בינו לבין טאבלט עסקי של Lenovo, HP, Fujitsu, הבדלי האיכותי זועקים לשמיים. בשביל לקלוט אותם הספיק לי לראות אותו בתצוגה בחנות.

פורסם

אני מבטיחה לך שהמחשב שלי אינו פגום :) אני פשוט מסוגלת לראות את החסרונות שבו למרות שקניתי אותו. אני חושבת שכל תגובה בסגנון "אין בו אף פגם" היא לא כלכך מציאותית למען האמת. גם בניידים האהובים עלי ביותר יש פגמים, עוד לא הוציאו מחשב מושלם. כפי ש-Qttp אמר, אני גם רגילה לסטנדרטים גבוהים יותר בדר"כ ואני לא משווה את המחשב הזה רק לעצמו אלא גם למחשבים אחרים.

מן הסתם אני לא מצפה ש-Tablet של 5000 ש"ח ישתווה ל-Tablet של 10,000 ש"ח ולמי שצריך Tablet במחיר נמוך המחשב הזה מספק תשובה טובה מאד. כל מה שאני אומרת זה שלמי שלא צריך Tablet אין שום סיבה להתפשר ולסבול את הבעיות של המחשב הזה כאשר יש בשוק אופציות אחרות שלא סובלות מבעיות אלו (אותן כבר פירטתי לדעתי בת'ראדים האחרים בנושא שפתוחים כרגע בפורום). זה לא מחשב "רע" או "טוב", הכל יחסי ותלוי בצרכים הספציפיים של המבקש.

פורסם

טוב זה באמת הנייד הראשון שלי אבל באמת שלא יכולתי לבקש יותר ממנו!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:

אני ראיתי מחשב של MSI בסכום גבוה מזה שאני שילמתי ביחד עם הרחבת אחריות ל3 שנים ת ובאמת שהרגשתי שכל פרמטר (איכות בניה, מראה חיצוני, נתונים יבשים חוץ ממסך שהיה 15.4'' ולא היה מגע.)במחשב שלי טוב יותר ובכלל אחרי שגרמתי להכל לעבוד חלק בWIN 7 ....

טוב אז נעשה עסקה אני אהיה בצד הלא אוביקטיבי ואולי קצת אובססיבי אבל אני אומר לכם המחשב הזה פשוט מגנט!!! הוא מיגנט אותי ועוד המון סטודנטים\סטודנטיות

אני אומר לכם עם לא הייתי נשוי... טוב נסחפתי :) קיצר שבוע טוב לכולם!

פורסם

אני מאוד שמח שאתה מרוצה מהמחשב, ובאמת שלא בא לשכנע אותך שמדובר במחשב גרוע, מה גם שאני באמת לא חושב כך. לדעתי המחשב נותן תמורה הולמת למחיר, למי שמחפש את התכונות של הטאבלט ומוגבל בתקציב.

אבל כמו שאתה מבין, להסיק על איכות של מחשב על סמך השוואה למחשב אחד שעלה יותר, זה קצת יומרני. מה גם שהניידים של MSI בעצמם לא מתיימרים להיות פסגת האיכות, ופונים לקהל יעד שונה מזה שאליו פונה הנייד שלך.

ומובן שהוא ימגנט כל מי שלא ראה טאבלט בימיו, מה גם טאבלט איכותי.

ושוב, אני לא מנסה לבאס אותך. אני חושב שזה הרבה יותר עדיף להיות מסוג האנשים שמתלהבים מהצעצועים שלהם, מאשר כאלה שתמיד מחפשים את הדברים השליליים בכל דבר שיש להם ביד.

:xyxthumbs:

גם לי יש מחשב נייד, ולדעתי המחשב הנייד שלי הוא הנייד הכי טוב בעולם בשבילי, אבל יש מלא אנשים שלצרכים שלהם הוא לא יתאים בכלל.

אנחנו פה בפורום מנסים לעזור למשתמשים למצוא את הפתרון האופטימלי להם.

:)

פורסם

מסכים עם כל מילה! :xyxthumbs:

את הMSI הבאתי בתור דוגמה קיצונית כי תכל'ס בדקתי עוד ניידים לפני שקניתי.

בכל מקרה ישר כוח אתם עושים פה עבודת קודש, למדתי מהפורומים השונים פה המון. המשיכו כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים