עבור לתוכן

Voltage Tweaker for HD4890 OC

Featured Replies

פורסם

לא לשכוח לבדוק טמפ' של הכרטיס לאחר מכן..

פורסם

אוקיי אז עכשיו נשאלות השאלות :

עד כמה בטוח להעלות ?

האם בהדרגה ?

כמה זמן להריץ בדיקה ב FURMARK כדי לדעת שהכול יציב ?

פורסם

ככה:

להעלות בהדרגה זה בטוח (תלוי אך אני משתמש בקפיצות של 10-20) ובודק חצי שעה בFURMARK וכשהכ.מסך מראה AF או קורס פשוט מורידים את כמות הOC בכ5 ובודקים שוב.

בטוח להעלות עד כמה שאתה חושב שזה סביר ומספק אותך.להשגיח על הטמפ' של כ.המסך ולא להגיע לMAX של הטמפ' שנראה לי שהוא סביב 95 +- ככה שזה כרטיס חם מאוד.

פורסם
  • מחבר

4890 לא חם יחסית ל4870/50

בפורמרק לא עבר לי את ה65 מעלות כשהמאוורר על 100

פורסם

דווקא בפורומים בחו"ל טוענים עם קירור STOCK ל75 מעלות במאמץ (לפי מה שאני ראיתי),אך יכול להיות שזו טמפ' העבודה (בעומס מלא) של ה4890.

מעבר לכך כל מע' שונה מן השנייה ולכן המלצתי כ"עוגן" היא "לפקח" על הטמפ' כאשר מבצעים OC די גבוה כמו שאתה ביצעת (בכל זאת ביצעת OC די גבוה מ880 ל1000 ומ1000 ל1200 לזיכרונות),אך אני משער שעם קירור צד 3 ניתן להגיע לתוצאות גבוהות יותר..בכל מקרה אחלה OC.

פורסם

ככה:

להעלות בהדרגה זה בטוח (תלוי אך אני משתמש בקפיצות של 10-20) ובודק חצי שעה בFURMARK וכשהכ.מסך מראה AF או קורס פשוט מורידים את כמות הOC בכ5 ובודקים שוב.

בטוח להעלות עד כמה שאתה חושב שזה סביר ומספק אותך.להשגיח על הטמפ' של כ.המסך ולא להגיע לMAX של הטמפ' שנראה לי שהוא סביב 95 +- ככה שזה כרטיס חם מאוד.

השאלה היא עד כמה הכרטיס יכול לקבל ועד כמה בטוח לתת לו מבלי לקצר לו את החיים משמעותית ?

פורסם
  • מחבר

עד 1.41 זה בטוח

פורסם

האם המדריך מתאים גם ל HD4870 1GB ? ( קירור S1 + מאוורר 120 )

אני רוצה להגיד ל OC גבוה ... פשוט הכרטיס לא משו ואולי מתח יפתור את הבעיה

פורסם

אז ככה העליתי עד 1.35 וכבר ב 940/1070 התחילו AF ב FURMARK השיפור היה ממש מזערי

אני לא מאמין ש 1.41 יתן לי להגיע ל970 בליבה ויש מצב שאם מתח כזה אני גומר את הכרטיס.

ממה מוזר הכרטיס לא משתף פעולה :nixweiss:

פורסם

תוריד חזרה את הזכרון לסטוק... תעלה רק את הליבה... כדי להבין מאיפה הארטיפקטים מגיעים.

פורסם

גם שהזיכרון בסטוק לא הצלחתי לעלות בליבה ליותר מ 920/30 וזה בלי לגעת במתח.

לפי מה שראיתי רוב האנשים מגיעים ל1100 בזיכרון ללא כל מאמץ ובליבה ל 970 וזה מבלי לגעת במתח.

מוזר שאם הגברת המתח ל 1.35 עדיין אני לא מגיע למינימום שרוב הכרטיסים מוציאים.

מה שאני רואה ב FURMARK זה קוביות קטנות שחורות אף פעם לא היו לי קווים.

ב CRYSIS קלטתי פיתאום נקודות קטנות בצבע שונה.

כרגע ירדתי שוב לסטוק :nixweiss:

פורסם

כל ליבה עם היכולות שלה... היה לי את הבעיה הזאת באחד מהכרטיסים שלי, מרחתי MX5 וזה הסתדר...

פורסם

כן אבל אין לי בעיה של חום הכרטיס לא עובר את ה 78 ב FURMARK בזמן שאני מעלה תדרים למקסימום.

אין לי מזל גם ה 4870 שהיה לי לפני זה היה אוברקלוקר גרוע :kopfpatsch:

אתה חושב שהספק שלי יוכל להחזיק עוד 4890 בעתיד ?

פורסם
  • מחבר

הטמפ' גבוהה יחסית, האם המאוורר על 100% כשאתה עושה את הבדיקה?

לגבי CF, הספק יחזיק אבל אין צורך גם עוד שנתיים כי אפילו 4890 בודד פשוט אוברקיל למסך 22

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים