פורסם 2009 במאי 2816 שנים שלום לכולם. יש לי סוני ואני לא מצליח לחבר אותו לאינטרט,יש לי חבילת גיימר של 012 עם חייגן ידוע לי שיש הרבה בעיות עם הספק המסריח הזה ועוד עם חייגן. בכל מקרה יש דרך לחבר אותו איכשהו. יש לי מודם כבלים של תומפסון האב סוויט'ץ שני כרטיסי רשת ואפשרות לעוד אחד עם צריך... אני משחק עם האפשרויות כבר כמה ימים ולא מצליח לפענח את הדרך.. הייתי עובר ספק אבל הם תפסו אותי חזק בביצים כמו שאומרים וכרגע אני כנראה הולך להליכי משפט איתם בבקשה תעזרו
פורסם 2009 במאי 2916 שנים תשיג ראוטר ותראה איך אתה מתחבר מצויין לאינטרנטואני לא יודע מה נתפסת על 012...הם גם הספק שלי ואין לי שום בעיות גלישה ב-PS3 אולי לפעמים חלק מהמשחקים קצת איטיים באונלייןאבל סביר להניח שזה בגלל הלחץ שיש בשרת באותו הזמן
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר שתיהיה בעניינים 012 פשוט גועל נפש של ספק בתור לקוח ותיק אצליהם שמעלה בעייה ומחכה לפיתרון אצליהם,עזוב את זה שהתמיכה הטכנית שלהם על הפנים (תכבה את המודם,תדליק את הדוד, שטוף את האוטו) הגעתי למנהלים הבכירים שם ומה שהם אמרו לי בהתחלה זה פשוט אם הם לא מצליחים לסדר את הבעיה יש לי זכות לצאת מהם בלי לשלם שקל מהקנס יציאה. מה שהדליק אותי זה שאחרי יום אחד הם אומרים לי שמע אנחנו לא מתחייבים לתת ללקוחות שלנו שירות של התחברות לשרתי משחק בחו''ל. זאת אומרת שמבחינתם כל עוד אתה מצליח להיכנס לגוגל אז האינטרנט שלך פשוט מצויין! למעשה זה כל הספקים בארץ חוץ מבזק! פשוט בושה וחרפה לספק של מדינת עולם שלישי!!!
פורסם 2009 במאי 3016 שנים זה עוד יותר מעצבן שמנסים לתקן את העברית שלך!וחוץ מזה שכולם קוראים לטלפון סלולרי - פלאפון - על שם החברהולא שמתי לב שזה ממש מפריע למישהו...
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר לגבי הבנת הנקרא והבנת מה נשמע נעשה את זה בפעם אחרת!כולה שאלתי איך מחברים את הPS 3=סוני 3 לאינטרנט כבלים של 012 עם חיבור חייגן??
פורסם 2009 במאי 3016 שנים איך ניסית לחבר אותו?מבירור קצר בגוגל נראה שאתה לא יכול לחבר את המכשיר למודם אם אתה מוגדר עם חייגן, גם לא דרך סוויץ' או האב.כנראה זה בגלל שן שאין בPS3 פרוטוקול חיוג. אתה צריך לחבר אותו למכשיר שמחובר כבר לספק אינטרנט. וזה בכלל לא משנה מי הספק שלך...במקרה שלך העדיפות היא לחבר אותו לראוטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.