עבור לתוכן

שאלה לפני קנייית קונסולה: XBOX360 או PS2 (כן, כן , כתבתי 2)

Featured Replies

פורסם

אני ליפני כמה חודשים קניתי PS2 והתאכזבתי כי הגרפיקה לא הייתה טובה בכלל ולא יצאו לו משחקים חדשים. חוץ מGOD OF WAR 2 לא שיחקתי כלום וגם לא נגעתי בו הרבה אז מכרתי אותו ובגלל זה אני מציע לך תיקנה XBOX כי אתה תצטער אם לא תיקנה אותו

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"חוץ" מ God of War 2 :)?

הוא בעצמו יצא לפני שנתיים וחצי

פורסם

^

^

צ'מע אם אתה מופקר גראפיקה והיא הדבר היחידי/שהכי מעניין אותך אז בכלל לא הבוקס ולא הPS2 לא יתאימו לך בימינו..במצב כזה קנה מחשב ב8000 שקל כדי שתוכל להתחיל לספור פיקסלים בקרייסיס ולרייר.

ובנימה קצת יותר רצינית,זה ברור שהPS2,שלהזכירכם הושק בשנת 2000,מציג כיום גראפיקה מאוד לא מרשימה,אבל עם זאת רוב המשחקים הטובים שלו לא התפרסמו מלכתחילה בשל הגראפיקה שלהם(החל משנת 2001 הPS2 כבר הפך בעצם לנחות גראפית מהבוקס הראשון ומהמחשב האישי),אלא בגלל המשחקיות,המקוריות שלהם ועוד.

אני אחזור ואגיד פעם אחרונה-לPS2 יש הרבה מאוד פנינים שמי שלא שיחק בהם פשוט מפסיד,בקרוב הPS2 יעלם ואח"כ יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לשחק במשחקים הללו,ואילו הבוקס עוד ימשיך להתקיים ולהתפתח(=יצאו אליו עוד משחקים,וכמו כן המחיר ירד) כמה שנים לפחות..ככה שאיך שלא מסובבים את זה,עדיף לך לקנות PS2 עכשיו,ואח"כ גם את הבוקס בהזדמנות.

פורסם

רוב המשחקים שנחשבים טובים לPS2 לא רלוונטים כבר להיום

כמו שהרבה משחקי XBOX1 וגימקיוב שנחשבים טובים לא רלוונטים כבר להיום

אם כל פעם הוא יקנה קונסולה נחותה אז היא תשעמם אותו מהר מאוד

כל הקונסולות החדשות שיש היום בשוק מאוד בשלות

ככה שאם הוא לא קונה משומש שיקנה קונסולה חדשה ולא ישאר בתקופת האבן

גם ככה משחקים רלוונטים הרבה פעמים מקבלים פורטים קדימה ולפעמים אפילו אוספים

בדך בדור הבא יהיו אוספים של משחקי PS2

פורסם

אני רוצה שתשחק משחקים כמו Sly Cooper 3, God of War I, God of War II ו-Okami ותגיד לי שאתה מתבעס מגראפיקה

פורסם

אז אתה נותן לו בעצם 2 משחקים "פאסודו תלת מימד" ו2 משחקים אם סל סידינג להתלהב מהם ?

הPS2 מת תפנים אין סיבה לקנות אחד שהוא לא משומש חבל על הכסף

פורסם

קרירין תפנים,הגראפיקה של הווי לא שונה בהרבה מהPS2!

פורסם

הWII תומחת ב480P ברוב המשחקים בניגוד לPS2 שזה כבר הבדל

וחומרתית גם הרבה יותר חזקה מהPS2 ומפתחות אם הזמן לומדות לנצל את זה

תראה לדוגמה את הטרילר האחרון של MH3 (לא להתבלבל אם MHG שהוא פורט מהPSP )

פורסם

הWII תומחת ב480P ברוב המשחקים בניגוד לPS2 שזה כבר הבדל

וחומרתית גם הרבה יותר חזקה מהPS2 ומפתחות אם הזמן לומדות לנצל את זה

תראה לדוגמה את הטרילר האחרון של MH3 (לא להתבלבל אם MHG שהוא פורט מהPSP )

אין לי כח לריב איתך אבל כולם פה יודעים שהכל חרטא..הWII,גם במשחקיו המושקעים והטובים ביותר,מציג גראפיקה נחותה ביותר לימינו,בדיוק כמו הPS2,אבל אתה משחק בו ולא מתלונן,אז מה הPS2 שונה? היפוקריט ::)

אם בעליו של PS3 או בוקס 360 היה מביא את טענות הגראפיקה,הייתי מבין,כי אי אפשר להכחיש את ההבדלים בין הנ"ל לPS2,אבל כשאדון ויי כמוך אומר שהגראפיקה של הPS2 גרועה,זה כבר ממש מעצבן.

פורסם

לא אמרתי שהיא גרוע אבל היא כן הכי חלשה

ואם הייתה בודק משחקים מהדור האחרון לWII הייתה רואה שיש הבדל ברור

הWII בחלק מהמשחקים עבר כבר את הXBOX הראשון בגרפיקה

זה לא אומר שהוא קרוב לפלטפורמת הHD או משהו בגרפיקה אבל יש לו את היתרונות שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים