עבור לתוכן

שאלה לפני קנייית קונסולה: XBOX360 או PS2 (כן, כן , כתבתי 2)

Featured Replies

פורסם
re5 פחות טוב מRE4,והגירסא לווי לא טובה יותר בשום צורה מזו של הPS2,זה שאתה מתלהב מכל מה שקשור לווי לא קשור לעניין

הגרסה לWII נחשבת טובה יותר

גרפיקה טובה יותר \שליטה טובה יותר \והיא כוללת את כל התוספות של גירסת הPS2

תבדוק ביקורות ותראה לבד כולם אומרים שזאת הגירסה הטובה ביותר וזה כולל אפילו את גירסת המחשב

RE5 נחשב טוב יותר מי RE4

הוא אולי נחשב מאכזב כי ציפו ליותר מימנו אבל הביקורות שלו מתיחסות לפלטפורמות הHD ובתקופת זמן של היום

ומה לעשות עבר זמן מאז RE4

SLY COOPER=אתה עובר את שלושתם בפחות משבוע לPS3 יצא אינפמוס מאותה חברה שארוך יותר משלושתם ביחד ונחשב הרבה יותר טוב

לWII יש את מאריו גלקסי \מאריו שאנסיין \אוריו ועוד ויוצאים כל הזמן נוספים

JAK=הראשון יזדקן חראה שני ושלישי טובים גם היום אבל ההמשך יצא לPS3 ולWII יש את גלקסי

לPS3 כבר יצא המשך לראצאט ועוד משחק הורדה של ראצאט חדש

VIEWTIFUL JOE=בתאימות לאחור לגימקיוב אתה מקבל את שניהם לWII

וגם את מאד אורלד ואת אוקמי מאותה מפתחת

SHADOW OF THE COLLOSUS=זלדה TP טוב בהרבה והחברה המפתחת עובדת על משחק לPS3

שהטכנולוגיה המיושנת שמפעילה אותם לא משנה את טיבם כלל

בגלל שיצאו מאז משחקים טובים יותר אז הם ניראים מיושנים לפחות הרבה מהם

ותצא מהסרט,המשחקים האלה נראים טוב יותר מרוב משחקי הווי העכשויים,ואני לא רואה אותך מתלונן יותר מדי

בגלל זה מסננים את הזבל ולכל קונסולה מצליחה יוצא הרבה זבל גם לPS2

תבדוק מה קורה היום אם הWII ותראה שיפור גדול מאוד יחסית למה שהיה בהתחלה

משחקים כמו . The Conduit \Dead Space Extraction\Overlord: Dark Legend\

Tatsunoko vs. Capcom

טאל ראשי חדש \דרגון קווסט ראשי חדש \MH3 ועוד הרבה בדרך וזה עוד לפני E3 2009 ששם נינטנדו צריכה לחשוף את הלינופ שלה

לאחרונה יצאו ליטל קינג סטורי ופונץ האוט שהם משחקים מצוינים גם מניסיון וגם מבחינת ביקורות

תזכיר לי מה יצא לPS2 בכל השנה האחרונה ?

וגם שיוצא משחק חדש לPS2 הרבה פעמים הוא מולטיפלטפורם לדוגמה סילינט איל החדש שיוצא גם לWII ולPSP

ולפני שיגידו שאני פאנבויס של נינטנדו אמרתי כבר בהתחלה כל ניחת מינסטרים חדשה עדיפה

וזה כולל את הPS3 ו360

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום

אני רוצה לרכוש קונסולה למטרת משחקים (עד 2 שחקנים), לא LIVE, לא חיבור לרשת - פשוט מאד- משחקים עצמיים לשחקן אחד ולפעמים 2.

בגלל זה רשמתי PS2 כאופציה - הכי זול ובלי כל היישומים מסביב שמבחינתי מיותרים.

אם בכל זאת אתם נגד PS2 אז איזה XBOX הכי מתאים לשימושים שתיארתי?

תודה

איך לעזאזל אתה משווה בין ה XBOX 360 לבין ה PS 2 העלוב המיושן חחחחחחח היית צריך לרשום WII או PS 2 .. מה אתה חושב שהמחיר של ה

XBOX 360 עד כדי כך זול או שהביצועים שלו עלובים שאתה משווה אותו ל PS 2 שאין מה להשוות ... XBOX 360 יש לו גרפיקה חזקה וגם הוא מתחרה של ה PS 3 , הכותרת שלך טיפשית ... לך תקנה WII ב 1600 ש"ח עם צ'יפ אם רוצה משהו פשוט שקרוב ל PS 2 אבל אם אתה באמת רציני אז תקנה XBOX 360 פרימיום ג'ספר זה בא עם דיסק קשיח 60 ג'יגה וגם כולל פריצה יעלה לך 2249 ש"ח אתה יכול להוריד משחקים ולצרוב . אחלה קונסולה

פורסם
מה אתה חושב שהמחיר של ה

XBOX 360 עד כדי כך זול שאתה משווה אותו ל PS 2 שאין מה להשוות

גרסת הארקיד יותר זולה מהWII היום

ואל תזלזל בWII יש לו משחקים טובים והוא מצוין בנוסף לפלטפורמת HD

(PC\360\PS3

פורסם

גרסת הארקיד יותר זולה מהWII היום

ואל תזלזל בWII יש לו משחקים טובים והוא מצוין בנוסף לפלטפורמת HD

(PC\360\PS3

גרסת הארקיד עולה כ 1,599.00 ש"ח וזה עם פריצה אבל עם שלט אחד ותוסיף עוד שלט אז יוצא כ 1,848.00 ש"ח וה WII עם צ'יפ עולה כ 1,899.00 ¤

סה"כ הפרש 51 ש"ח לא כל כך הרבה ... אבל מי קונה ארקיד בכלל למה יספיק 256 מגה זכרון אם כבר אז פרימיום ..

אני לא מזלזל ב WII חחח רואים שאתה פאנבויס של נינטנדו וה WII היא סתם קונסולה לילדים וזקנים ונכון שהרבה קונים בעולם בגלל שהיא זולה וכל העניין הזה של החיישנים מושך אנשים אבל זה בקרוב יהיה ב XBOX 360 .. אלק משחקים טובים מה MARIO ו SONIC חחח משחקים עם גרפיקה נחותה לזה אתה קורא משחקים טובים איך אתה משווה לעזאזל את ה WII ל PS 3 ול XBOX 360 הוא פשוט נחות לילדם חחח הביצועים הגרפיים שלו עלובים אין לו תמיכה ב HD כמו ב PS 3 ו XBOX 360 גם המשחקים שלו ממש משעממים וסתם לא משהו ואני ראיתי אצל מישהו שמכר אותה אחרי חודשיים ... WII אחלה קונסולה אבל לילדים קטנים ולזקנים .. ואם משווים בין WII ל PS 2 אז עדיף PS 2 כי WII זה בדיחה של קונסולה חחחח ולפותח האשכול התמים תקנה אטארי הכי טוב ב 50 ש"ח :lol:

פורסם

rdx זה שאתה לא אוהב את המשחקים לא אומר שהם לא טובים

מאריו \זלדה \מטרואיד \לאחרונה פאונץ האוט וליטל קינג סטורי משחקים מצוינים ויש רשימה מכובדת של משחקים מצוינים

בעניין המחיר גם הWII מגיע אם שלט אחד ולקנות עוד שלט ונונצק עולה יותר יקר מגימפאד של 360

והבחור כבר אמר לך שזה רק למשחקים אז 256 יספיק לו

פורסם

אקס בוקס פרמיום 60 גיגה ג'אספר 65נמ ללא פריצה עולה 1500 שקל

עם פריצה עולה 1999 שקל

אתם מוזמנים לבדוק מחירים באנג'ויסטיק

פורסם

אני לא מוכן לשמוע, אפילו לא בצחוק! שלPS2 כבר אין ספריית משחקים טובה!

פותח הדיון, הרשה לי להגיד לך שלקנות PS2 עכשיו זה רעיון מצויין אם לא היה לך בעבר אחד.

כמו כן יש גם אלטרנטיבה שאותה אני אציין בסוף של התגובה...

לא משנה כמה המשכים עשו לחלק מהמשחקים המוצלחים של הPS2, זה לא משנה את העובדה שהקודמים עדיין משחקים מצויינים/מדהימים/בלתי ניתנים לשיחזור מבחינת עוצמת חוויה.

יש לך מFF ועד MGS1,2,3 סידרת JAK, R&C, GT4, טקן, SOTC, GOW, KH1,2, אוקאמי ועוד המון המון המון משחקים שיספיקו לך לכיף של שנים נונסטופ.

זה שעושים לחלקם המשך (ובצדק בגלל שהם היו כל כך טובים על הPS2) על הPS3 לא אומר שצריך לדלג עליהם וזה גם ממש לא אומר שהם פחות טובים מהמשחקים שממשיכים אותם.

אם יש משחקים שעומדים במבחן הזמן שעדיין כיף לשחק אפילו על הSNES או הN64 או הPS1, למה שהמשחקים הכי טובים של דור הPS2 לא יהיו כיפים? אפשר לחשוב בכלל כמה התקדמנו מבחינת גיימפליי עם הקונסולות החדשות....

מה גם שהועלו פה כמה טענות ממש שטוטיות לגבי למה לא לקנות PS2.

שליטה הכי פחות טובה?! מה?!

השלט של הPS2 הוא כמעט זהה לשל הPS3 רק בלי טריגרים והSIXAXIS, שהם ממש לא משהו מטורף. וזה עדיין אחד השלטים אם לא השלט הכי נוח שקיים. מילא אפשר להגיד שלדעתך השלטים של הPS3 או ה360 יותר טובים, אבל "השליטה הכי פחות טובה"?!!?! זה לגמרי BIAS.

מה שכן פותח הדיון היקר, אם אתה רוצה להינות משני העולמות ויש לך מחשב חזק, אני יכול להגיד לך שהאמולטור PCSX2 הגיע לרמה שכבר מאפשרת להינות בגדול מהמון משחקי PS2 בדיוק כמו במקורי, וכל מה שצריך זה מחשב טיפה חזק ושלט שאפשר לחבר למחשב (אגב אני עם השלט של ה360 למחשב מסתדר יופי עם זה).

ה360 אחלה קונסולה, אבל תרגיש חופשי גם לקנות את הPS2 כי למרות הזמן, היא עדיין הקונסולה הכי טובה שקיימת כרגע בשוק. וכמו שכבר אמרו, עדיף משומש.

שיהיה בהצלחה, ולא משנה מה אתה בכל מקרה תהנה בסוף (:

פורסם

וואו... קרירין.. כמה שטויות בהודעה אחת...

מאיפה הבאת את זה ש RE5 נחשב יותר טוב מ-4?

מאיפה הבאת את זה שגרסאת ה Wii נחשבת יותר טובה מגרסאת ה PS2?

מאיפה הבאת את זה ש inFamous נחשב יותר טוב מ סליי קופר?!

והכי נורא, מאיפה הבאת את ההשוואה המפגרת של Shadow of the Collosus ל Zelda אלוהים ישמור?!

אחי, אם לא הייתה לך קונסולה מעולם לך על PS2 בלב שקט, תמצה את המשחקים שם ואם תחליט שטוב לך העניין - תתקדם הלאה (ובמחיר הרבה יותר טוב ממה שתמצא עכשיו).

כמה סיבות לקנות PS2:

שני משחקי God of War

טרילוגיית הנסיך הפרסי

טרילוגיית ראצ'ט וקלאנק

Okami

Shadow of the Colossus

כל אחד מהמשחקים ברשימה הזו אני מחזיק כ"חובה"!

פורסם

rdx זה שאתה לא אוהב את המשחקים לא אומר שהם לא טובים

מאריו \זלדה \מטרואיד \לאחרונה פאונץ האוט וליטל קינג סטורי משחקים מצוינים ויש רשימה מכובדת של משחקים מצוינים

בעניין המחיר גם הWII מגיע אם שלט אחד ולקנות עוד שלט ונונצק עולה יותר יקר מגימפאד של 360

והבחור כבר אמר לך שזה רק למשחקים אז 256 יספיק לו

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה שאני לא אוהב את המשחקים של ה WII חח אני לא אמרתי בכל מקרה לא מעניינת אותי הקונסולה המסכנה הזאת כי יש לי XBOX 360 .. איך אה משווה לי את מאריו \ זלדה וכל השאר לקונסולות חזקות כמו XBOX 360 ו PS 3 .. מי שיש לו GEAR OF WAR 1,2 ,NINJAGAIDEN 2

GTA IV ועוד מאות משחקים . לא צריך להסתכל או לאהוב את המשחקים של הקונסולה העלובה WII

פורסם

וואו... קרירין.. כמה שטויות בהודעה אחת...

מאיפה הבאת את זה ש RE5 נחשב יותר טוב מ-4?

ביקורות

מאיפה הבאת את זה שגרסאת ה Wii נחשבת יותר טובה מגרסאת ה PS2?

גם בגלל ביקורות וגם בגלל הדבר הפשוט שגירסת הWII כוללת כל קמצוץ שיש בגירסת הPS2 מגיעה אם גרפיקה משופרת ושליטה טובה יותר -וגם על ההתחלה נימכרה כמשחק מוזל ככה שגם המחיר אותו דבר

מאיפה הבאת את זה ש inFamous נחשב יותר טוב מ סליי קופר?!

רוב המבקרים נתנו לו 9 והוא נחשב ארוך הרבה יותר מSLY למעשה כניראה אפשר לעבור את שלושת הSLY כולל הדברים הסודים

ועדין להמשיך לשחק בinFamous

והכי נורא, מאיפה הבאת את ההשוואה המפגרת של Shadow of the Collosus ל Zelda אלוהים ישמור?!

אין משחק להשוות את Shadow of the Collosus אליו אז הכי קרוב שיכלתי לחשוב אליו זה זלדה

אחי, אם לא הייתה לך קונסולה מעולם לך על PS2 בלב שקט, תמצה את המשחקים שם ואם תחליט שטוב לך העניין - תתקדם הלאה (ובמחיר הרבה יותר טוב ממה שתמצא עכשיו).

כמה סיבות לקנות PS2:

שני משחקי God of War

טרילוגיית הנסיך הפרסי

טרילוגיית ראצ'ט וקלאנק

Okami

Shadow of the Colossus

כל אחד מהמשחקים ברשימה הזו אני מחזיק כ"חובה"!

[

כל אחד מהמשחקים האלו קיבל המשך לPS3 חוץ מאוקמי שקיבל פורט לWII וShadow of the Colossus שחברת הפיתוח מפתחת משהו לPS3

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה שאני לא אוהב את המשחקים של ה WII חח אני לא אמרתי בכל מקרה לא מעניינת אותי הקונסולה המסכנה הזאת כי יש לי XBOX 360 .. איך אה משווה לי את מאריו \ זלדה וכל השאר לקונסולות חזקות כמו XBOX 360 ו PS 3 .. מי שיש לו GEAR OF WAR 1,2 ,NINJAGAIDEN 2

GTA IV ועוד מאות משחקים . לא צריך להסתכל או לאהוב את המשחקים של הקונסולה העלובה WII

לא עברתה את גיל 12 נכון ?

לWII יש יתרונות וחסרונות זה שאתה לא מוכן להבין שיש לה גם יתרונות כניראה מעיד על הבגרות שלך

וזלדה TP ומאריו גלקסי קיבלו את הציונים הכי גבוהים בסוג שלהם

אבל עזוב רוצה יריות מסילה ? אין ב360 לפחות לא משחק טוב

רוצה פלטפורמה הWII היום המלך בזה

ראטרו הWII מלך

ואל תבין לא נכון אני לא חסר בגרות כמוך יש משחקים עדיפים ל360 לדוגמה מרוצים לדוגמה FPS ועוד

ובגלל זה אני רואה את הWII כדבר נוסף לפלטפורמת HD ולא כמתחרה אבל אם אין לך אחת אתה מפסיד סוגים מסוימים של משחקים

פורסם

ביקורות גם בגלל ביקורות וגם בגלל הדבר הפשוט שגירסת הWII כוללת כל קמצוץ שיש בגירסת הPS2 מגיעה אם גרפיקה משופרת ושליטה טובה יותר -וגם על ההתחלה נימכרה כמשחק מוזל ככה שגם המחיר אותו דבר רוב המבקרים נתנו לו 9 והוא נחשב ארוך הרבה יותר מSLY למעשה כניראה אפשר לעבור את שלושת הSLY כולל הדברים הסודים

ועדין להמשיך לשחק בinFamous

אין משחק להשוות את Shadow of the Collosus אליו אז הכי קרוב שיכלתי לחשוב אליו זה זלדה

אחי, אם לא הייתה לך קונסולה מעולם לך על PS2 בלב שקט, תמצה את המשחקים שם ואם תחליט שטוב לך העניין - תתקדם הלאה (ובמחיר הרבה יותר טוב ממה שתמצא עכשיו).[

כל אחד מהמשחקים האלו קיבל המשך לPS3 חוץ מאוקמי שקיבל פורט לWII וShadow of the Colossus שחברת הפיתוח מפתחת משהו לPS3

לא עברתה את גיל 12 נכון ?

לWII יש יתרונות וחסרונות זה שאתה לא מוכן להבין שיש לה גם יתרונות כניראה מעיד על הבגרות שלך

וזלדה TP ומאריו גלקסי קיבלו את הציונים הכי גבוהים בסוג שלהם

אבל עזוב רוצה יריות מסילה ? אין ב360 לפחות לא משחק טוב

רוצה פלטפורמה הWII היום המלך בזה

ראטרו הWII מלך

ואל תבין לא נכון אני לא חסר בגרות כמוך יש משחקים עדיפים ל360 לדוגמה מרוצים לדוגמה FPS ועוד

ובגלל זה אני רואה את הWII כדבר נוסף לפלטפורמת HD ולא כמתחרה אבל אם אין לך אחת אתה מפסיד סוגים מסוימים של משחקים

חחח כנראה אתה לא עברת את גיל 12 ומשחק ב WII המעפן שלך אני בן 24 יא אהבל ... WII זה זבל חחח מי משחק בפלטפורמה חוץ מילדים קטנים שיש להם WII כמוך וחוץ מזה ב PS 3 יש משחק פלטפורמה בשם ליטל ביג פלאניט שלוקח את כל משחקי הפלטפורמה של ה WII המסכן שלך , ומי שחסר בגרות זה אתה תסתכל כמה שגיאות כתיב יש לך יא דיסלקט חח לך קודם תתקן את השגיאות כתיב שלך ואח"כ נדבר , מי צריך את ה WII המעפן חח ב XBOX 360 יש מאות סוגים של משחקים ולא חסר ומי צריך את המשחקים הטיפשיים המעפנים של ה WII לך תזרוק אותו לפח ... ובמקום לחרוש על ה WII לך תעשה שיעורים חח ובשפה שלך " לכ תאסי שיאורים במאום לארוש על הויי "

פורסם
:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם

קרירין, בוא תן לי לתקן אותך בקשר לכמה דברים - ותשתדל לא להתווכח רק לשם הוויכוח... תכתוב לעניין לשם שינוי:

*Resident Evil 4 - גרסאת ה PS2 וה-Gamecube קיבלה 96 ב metacritic. גרסאת הWii קיבלה 91. כלומר, אתה טועה. הביקורות אינן מעדיפות את גרסאת הווי...

*inFamous מול Sly Cooper. ל inFamous ממוצע של 86 ב MetaCritic בעוד שלושת משחקי ה Sly קיבלו 86, 88 ו-83. כלומר, גם כאן - המבקרים לא מעדיפים את inFamous. אולי inFamous יותר ארוך, אבל במחיר שלו אתה יכול לקנות את כל שלושת משחקי Sly ולא לבזבז כ"כ הרבה כסף על קונסולה.

* זה שאי אפשר להשוות את Shadow of the Colossus לאף משחק אחר זה לא אומר שאתה יכול אוטומטית להשוות אותו לזלדה... זה רק מראה כמה Shadow of the Colossus הוא משחק מיוחד ושחבל לפספס אותו...

* זה שלחלק מהמשחקים שציינתי יש המשכים ב-PS3 זה לא אומר שלא שווה לשחק בהם? ההמשך הראוי היחידי הוא לראצ'ט. אין מה להשוות בין טרילוגיית הנסיך הפרסי לנסיך הפרסי שיצא שנה שעברה, גוד אוף וור יצא רק עוד חצי שנה או בשנה הבאה בכלל ועד שנקבל משחק "המשך" ל Shadow of the Colossus אין לדעת כמה זמן זה ייקח (וגם, זה לא יהיה באמת המשך. זה יהיה המשך "רוחני"). ואגב, אוקמי על PS2 קיבל 93 (לפי 69 ביקורות) ואוקמי על Wii קיבל 90 (על סמך 44 ביקורות בלבד. נסה להבין לבד עם איזו כמות ביקורות קשה יותר לשמור על ממוצע גבוה).

לך על PlayStation2 אחי. אל תלך. רוץ!

פורסם
*Resident Evil 4 - גרסאת ה PS2 וה-Gamecube קיבלה 96 ב metacritic. גרסאת הWii קיבלה 91. כלומר, אתה טועה. הביקורות אינן מעדיפות את גרסאת הווי...

תיקרא את הביקורות ואז תבין בפירוש אמרו שזה הגירסה הטובה ביותר

העניין שהגירסה הזאת יצא בערך שנתיים אחרי האחרות

ולמה אתה לא מפנים שמשחק שכולל את כל מה שהיה בPS2 רק אם גרפיקה טובה יותר ושליטה טובה יותר ומחיר דומה היא לא הגירסה הטובה יותר ?

inFamous מול Sly Cooper. ל inFamous ממוצע של 86 ב MetaCritic בעוד שלושת משחקי ה Sly קיבלו 86, 88 ו-83. כלומר, גם כאן - המבקרים לא מעדיפים את inFamous. אולי inFamous יותר ארוך, אבל במחיר שלו אתה יכול לקנות את כל שלושת משחקי Sly ולא לבזבז כ"כ הרבה כסף על קונסולה.

שיחקתי בכל משחקי הSLY אתה גומר את שלושתם בפחות משבוע

והביקורות שלהם היו יחסית לזמן היציאה

לדוגמה SLY הראשון שהוא יצא הוא הציג גרפיקה ברמה מאוד גבוה יחסית לזמנו והיה די חדשני לזמנו

בעניין inFamous לא ידעתי שירד הציון ואישית המשחק לא כזה מעניין אותי אבל אחרי קריאת ביקורות מין הסתם הוא הרבה יותר טוב ממשחקי הSLY

שהיו בפועל פחות טובים ממשחקי הגאק וממשחקי הראצאט

* זה שאי אפשר להשוות את Shadow of the Colossus לאף משחק אחר זה לא אומר שאתה יכול אוטומטית להשוות אותו לזלדה... זה רק מראה כמה Shadow of the Colossus הוא משחק מיוחד ושחבל לפספס אותו...

ומה לאחרות אין משחקים יחודים ?

למה תשווה את מטרואיד 3?\פאבל 2 ? \LittleBigPlanet ?

ואגב, אוקמי על PS2 קיבל 93 (לפי 69 ביקורות) ואוקמי על Wii קיבל 90 (על סמך 44 ביקורות בלבד. נסה להבין לבד עם איזו כמות ביקורות קשה יותר לשמור על ממוצע גבוה).

הרבה ביקורות העדיפו את גירסת הWII אתה שוכח שעובר הזמן זה משפיע על הציון הסופי גם אם הגירסה טובה יותר

זה כמו שיצא משחק ברמה של HL2 היום אתה באמת חושב שמשחק כזה היום יקבל ציונים כמו שHL2 קיבל בזמנו ?

גירסת אוקמי לWII קיבלה מסך רחב ו480P ושליטה טובה יותר ומחיר מוזל על ההתחלה

לך על PlayStation2 אחי. אל תלך. רוץ!

רק משומש אחרי זה תוך חצי שנה תירצה לקנות קונסולה אחרת כי זה הזמן שיקח לך לעבור את כל המשחקים שעדין טובים היום

וחדשים גדולים לא יצאו

פורסם

אם יש תקציב והכל, לך על ה- XBOX.

אם יש תקציב למה לא ללכת על משהו שייתן לך הנאה מרובה יותר ועם יותר אופציות לעתיד (שירות ה- LIVE).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים