עבור לתוכן

שאלה לפני קנייית קונסולה: XBOX360 או PS2 (כן, כן , כתבתי 2)

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לרכוש קונסולה למטרת משחקים (עד 2 שחקנים), לא LIVE, לא חיבור לרשת - פשוט מאד- משחקים עצמיים לשחקן אחד ולפעמים 2.

בגלל זה רשמתי PS2 כאופציה - הכי זול ובלי כל היישומים מסביב שמבחינתי מיותרים.

אם בכל זאת אתם נגד PS2 אז איזה XBOX הכי מתאים לשימושים שתיארתי?

תודה

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה הPS2 מת כן כן מת

אם אתה רוצה לקנות אחד קנה משומש

בעניין קונסולות אחרות כל הקונסולות מינסטרים שיש היום בשוק כולל נידות עדיפות

וזה כולל את הWII\PS3\360\PSP וDS

לשני שחקנים אז עדיף ניחת שזה אומר או 360 או PS3 או WII

פורסם
  • מחבר

לא הסברת למה ה- PS2 מת - למה כדי לשחק TEKEN או PES, FIFA וכד' צריך יותר מ PS2?

ולא ענית לי על השאלה השנייה: אם אלך על XBOX- איזה דגם עדיף? כמו שאמרתי אני בסהכ מחפש קונסולה לשחק, לא יותר (לא צריך רשת, LIVE וכל יתר השטויות) השימוש יהיה למשחקים בלבד (כמו באטארי של פעם)

פורסם

ההשוואה בין Xbox 360 לבין PS2 (עזוב רשת והכל, רק גראפיקה) זה כמו ההשוואה בין מה מחשב בן 10 יכול להריץ לבין מה מחשב חזק בן 3 יכול להריץ.

תעשה לעצמך את החושבים.

פורסם

צריך להוסיף כאן את השאלה כמה תקציב יש לך וכמו כן לאיזה מסך טלויזיה אתה הולך לחבר את הקונסולה.

פורסם

הPS2 מת כי היום כימאת לא יוצאים לו משחקים גדולים יותר וגם שיוצאים הרבה פעמים זה הגרסאות הגרועות ביותר או בין הגרועות ביותר

של משחקי מולטיפלטפורם

בנוסף לזה הרבה מהספריה הטובה שלו מקבלת לפעמים פורטים ולפעמים המשכים בWII\PS3\360

משחקים כמו RE4 \אוקמי\GTA\וכו עברו לדור הבא

בקיצור מהניחות שיש היום :

1-גרפיקה הכי חלשה

2-תמיכה של חברות פיתוח הכי חלשה

3-שליטה הכי פחות טובה \חדשנית (לWII שליטה חדשנית והגימפאדים של ה360 והPS3 טובים יותר

בPS3 כי זה אלחוטי ואם זיהוי תנוע מסוים )

4-אין משחקים קטנים להורדה (לWII יש את הVC ואת הWIIWARE לPS3 את הPSN ול360 את הLIVE ארקיד )

וזה כולל גם חוסר בDLC

5-מצריך קניה של כרטיס זיכרון לשמירות מה שמוסיף למחיר

וזה שכל הקונסולות שיש היום כוללות את זה בתוך הקונסולה (ב360 מאז שהחבילת "קור" אפכה ל"ארקיד " הכניסו למכשיר כרטיס זיכרון פנימי )

6-סיפרית משחקים הכי פחות טובה נכון להיום

ופה חלק יגידו לך שזה לא נכון ויש סיפרית משחקים טובים עצומה אבל לי היה PS2 ושיחקתי ברוב הנחשבים

ואני אומר לך מניסיון הרבה מהכיביכול גדולים לא עמדו טוב בתקופת הזמן וחלק מאלו שכן עמדו קיבלו פורטים או המשכים טובים יותר

בקונסולות החדשות

אם תשווה את הסיפריה מול WII +גימקיוב (יש תמיכה אחורנית אם קונים גימפאד וכרטיס זיכרון גימקיוב )

או מול הPS3 או מול ה360 לכל אחת מהם (יחסית להיום אני לא מדבר איתך על משחקים שהיו מצוינים לפני שנים ויתישנו מאז )

יש סיפריה הרבה יותר מוצלחת והסיפריה גודלת כל הזמן לכל החדשות

לאומת זאת בPS2 מאוד יבש

7-מבחינת זמן משוער לישאר בשוק הPS2 כניראה יעוף הכי מהר מהשוק לאומת החדשות

בתכלס הוא כבר עף מהשוק מבחינת יתיחסות של הרבה חנויות ומהתקשורת של המשחקים והרבה מפתחות

בארץ הוא אולי יסחוב יותר כי הוא הכי זול והכי פרוץ אבל בהרבה חנויות התצוגה יותר גדולה לאחרות גם בארץ

אם אלך על XBOX- איזה דגם עדיף

לצרכים שלך לדעתי עדיף ארקיד האפרש מהPS2 לא גדול והוא כולל כרטיס זיכרון פנימי לשמירות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המפורטת

פורסם

אם לא אכפת לך מהגראפיקה ומהקידמה ואתה מחפש לצאת בכמה שיותר זול אז תקנה PS2 משומש.

אם אתה בעניין של גראפיקה ומחשקים מתקדמים אז קח XBOX360 ARCADE קורא צרובים זה עולה סך הכל 1400 שקל.

פורסם

אל תשכח גם שאם אין לו מסך שתומך בHD אז אין הצדקה להביא קונסולה מהדור האחרון.

פורסם

WarMachine היום כבר יש הצדקה גם אם מסך מיושן כי המחירים ירדו ויצאו הרבה משחקים טובים לקונסולות החדשות

עד לפני שנתיים וחצי הPS2 הייתה קניה טובה אבל המצב ישתנה מאוד מאז

אין פשוט תמיכה ממפתחות

פורסם

אם לא אכפת לך מאונליין אתה בהחלט יכול לשקול בכובד ראש לקחת PS2.

אמנם זה נכון שהקונסולה כבר מתה וכיום יוצאים אליה רק משחקים עלובים שנועדו להוציא כסף מאלו שלא מבינים דבר וחצי דבר בקונסולות או משחקים,אבל עם זאת יש לPS2 ספריית משחקים אדירה ומעולה שלקונסלות הדור הנוכחי יקח עוד הרבה זמן להשיג..

אני חושב שעדיף לך לקחת PS2 עכשיו(אתה יכול למצוא אחד עם כל מה שאתה צריך ב1000 שקל,חדש),"לחרוש עליו" שנה-שנתיים,ואחר כך לקנות בוקס שעד אז יעלה את אותם ה1000 שקלים(קרוב לוודאי,כמובן שכשמדברים על הגרסא הזולה ביותר שהוזכרה כאן..).

פורסם

אל תשכח גם שאם אין לו מסך שתומך בHD אז אין הצדקה להביא קונסולה מהדור האחרון.

מה הקשר? עדיין הגראפיקה פי 5 טובה יותר ב360 לא משנה על איזה טלוויזיה תשחק.

PS2 ו360? זה כמו לעשות השוואה בין GEFORCE 2 ל9800GT.

לקנות PS2 חדש במקום 360 זאת טעות מרה,נקודה.

אם הוא לא רוצה להשקיע אז שיקנה PS2 משומש באיזה 400-500 שקל כי באמת שהקונסולה הזאת לא שווה יותר מזה.

פורסם

ברור שהגרפיקה יותר טובה , וחווית המשחק הכוללת הרבה יותר טובה. סה"כ ציינתי את זה שיותר כדאי לנצל מסך שתומך בHD כי זה עולם אחר לגמרי וניצול מלא של החומרה.

זה כמו שעם כרטיס מסך כמו שלי אני אפעיל אותו על רזולוציה נמוכה, זה יהיה חבל ובזבוז, גם פה זה ככה. בכל מקרה לדעתי כבר לא שווה לקנות היום PS2, על אף ספרית המשחקים הגדולה והמרשימה זו קונסולה שעבר זמנה, ביחוד שהיום המחיר של ה360 לא בשמים ויש לקונסולה המון משחקים טובים.

פורסם

אם לא אכפת לך מאונליין אתה בהחלט יכול לשקול בכובד ראש לקחת PS2.

אמנם זה נכון שהקונסולה כבר מתה וכיום יוצאים אליה רק משחקים עלובים שנועדו להוציא כסף מאלו שלא מבינים דבר וחצי דבר בקונסולות או משחקים,אבל עם זאת יש לPS2 ספריית משחקים אדירה ומעולה שלקונסלות הדור הנוכחי יקח עוד הרבה זמן להשיג..

אני חושב שעדיף לך לקחת PS2 עכשיו(אתה יכול למצוא אחד עם כל מה שאתה צריך ב1000 שקל,חדש),"לחרוש עליו" שנה-שנתיים,ואחר כך לקנות בוקס שעד אז יעלה את אותם ה1000 שקלים(קרוב לוודאי,כמובן שכשמדברים על הגרסא הזולה ביותר שהוזכרה כאן..).

זה בולשיט כבר היום ואמרתי למה מיקודם ואני מדבר מנסיון

שאתה אומר סיפריה אדירה ומעולה אתה מכניס משחקים שהיום הרבה פחות טובים והרבה מהם כבר בינונים

וגם חלק מהטובים שעדיין טובים גם היום קיבלו המשכים ופורטים לקונסולות החדשות

סתם לדוגמה RE4 אחד מהמשחקי PS2 הטובים ביותר

לWII יצא גירסה טובה יותר של RE4 ול360\PS3 יצא RE5

אני מסכים אם MassiveAmmo ואמרתי את זה גם לפני אם קונים PS2 היום אז רק משומש

ואין לי אינטסט בעניין כי את שלי נתתי מיזמן לגיס בחינם אחרי שניגמרו לי המשחקים

פורסם

re5 פחות טוב מRE4,והגירסא לווי לא טובה יותר בשום צורה מזו של הPS2,זה שאתה מתלהב מכל מה שקשור לווי לא קשור לעניין.

ובכל זאת,יש המון משחקים שעד היום לא יצא דומה להם בקונסולות הדור החדש.

JAK,SLY COOPER,VIEWTIFUL JOE,ICO,SHADOW OF THE COLLOSUS,ואפשר להמשיך ולהמשיך-משחקים ייחודיים ומעולים,גם אחרי הרבה שנים(ואני מדבר מנסיון כי עד עכשיו אני משחק בPS2 ונהנה),שהטכנולוגיה המיושנת שמפעילה אותם לא משנה את טיבם כלל.

ותצא מהסרט,המשחקים האלה נראים טוב יותר מרוב משחקי הווי העכשויים,ואני לא רואה אותך מתלונן יותר מדי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים