עבור לתוכן

המלצות על כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני חוגג בר-מצווה (מזל טוב לי :\)

אבא שלי הסכים לקנות לי כרטיס מסך חדש לבר-מצווה...

אני יודע שקשה לכם לדבר בקשר בלי תקציב כי אתם יכולים סתם להגיד Ati radeon 9800 pro או משהו כזה

אבל אני לא חושב שהוא יסכים להגיע לסכומים מעל 1500-2000

תנו כרטיס שיספיק לי לעוד כמה שנים טובות שאוכל לפחות לשחק איתו במשחקים כמו דום3 והלףלייף2 בצורה הכי חלקה שאפשר...

פורסם

ATI 9500 pro

ATi 9700

פורסם

ראשית, מזל"ט! :smiliedisco1: ;D

לנושא...

לא הבנתי כ"כ מה התקציב שלך ::)

ב- 1,600 ש"ח אתה יכול לקנות R9800 NonPro .

ב-1,850 ש"ח אתה יכול לקנות R9700 Pro שלפי מהירויות השעון, הוא עוקף את R9800NP.

ב- 2,200 ש"ח אתה יכול לקנות GeForceFX 5900 NonUltra עם יציאת VIVO - מומלץ ומשתלם מאוד. אם יש אפשרות כלכלית - ללא ספק הכרטיס המשתלם ביותר לטווח המחירים הנ"ל...

ב- 1,400 ש"ח אתה יכול לקנות R9700 NonPro.

פשוט תשאל את אבא שלך מה התקציב, ולפיו תקנה אחד מהכרטיסים לעיל.

*יתכן ולא תצליח להשיג את אחד מכרטיסי ה- R9700 Series מכיוון שפס ייצורם פסק. למרות זאת, בהחלט אפשרי להשיגם במס' חנויות שאולי עדיין יש עודפים במלאי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה התגובה שלך זה בדיוק סוג התגובה שרציתי...לא יכולתי להחליט על כרטיס מסך טוב שהוא גם לא במחיר מוגזם , וגם אחד שיפעיל לי משחקים כמו שצריך בעוד כמה שנים...אני עכשיו מסתכל על כל מיני חברות שונות שמייצרות את אותו כרטיס עם יותר זיכרון או פחות זיכרון, זה נורא מבלבל...אני לא בטוח אם הם סתם מפיקות אותו או באמת ישבו ותיכננו את המוצר עצמו..חשבתי אולי אתם תסבירו לי על זה :\

מה זה כל החברות האלה Hercules וזה :\

פורסם

בוא נעשה סדר בבלגאן...

ATI, NVIDIA הן חברות המייצרות את הליבה (המעבד הגראפי) .

חברות כמו הרקולס, ג'יגהבייט, שאייפיר, אסוס, לידטק, גיינווארד, צ'יינטק וכו', הן חברות המייצרות את הכרטיס עליו מותקנת הליבה.

בכרטיסי Radeon, אם אתה לא מתכנן לבצע OC - חברת הצד השלישי לא אמורה להוות פה שיקול עבורך. קנה את הזול ביותר שתמצא.

בכרטיסי GeForce המצב מעט שונה. ישנם הבדלים בין חברות הצד השלישי (כגון הפילטרים, הזיכרונות וכד'), אם כי מה שחשוב באמת זה הליבה של הכרטיס ולא הכרטיס עצמו.

לגבי התלבטותך.

תראה, אני לא חושב שיש כיום כרטיס מסך לשוק הביתי שיחזיק "הרבה שנים"... במיוחד אם הוא לצרכי משחקים...

הטכנולוגייה מתקדמת וכרטיס שהיום מריץ הכל חלק, בעוד שלוש שנים ייתכן והוא לא יריץ אותם כלל.

אני הבנתי אותך... יש לך מספיק כסף, אבל אתה לא רוצה לנהוג בפזרנות יתרה ולקנות משהו במחיר מוגזם. זה לגיטימי לחלוטין.

לדעתי, או שתלך על Radeon 9700 NonPro שעולה 1,400 ש"ח וללא ספק יריץ את D3 על Standart-Optimal ואת HL2 על Optimal. כרטיס מאוד חזק ודי משתלם. אם כי, יש טעם לחשוב על הוספת ~300 ש"ח וקניית כרטיס בדמותו של Radeon 9800 NonPro (עדיין לא הייתה עליו ביקורת רצינית, כך שאני לא יכול לתת חוות דעת שקולה עליו, אבל לפי מה שהבנתי הוא בערך ברמה של Radeon 9700 Pro רק טיפה פחות מהיר) .

נ.ב.

אתה יכול לפרט בבקשה על מערכת המחשב הקיימת שלך?

כי אם יש לך P3 או Duron 1300, לא הייתי ממהר לקנות כרטיס High-End ::)

פורסם
  • מחבר

חשבתי שהפסיקו לייצר את הרדאון 9700 ומכיוון שאני יודע שלא מוכרים אותם בחניות אז אני יצתרך לגשת לאתרים, משהו שמצטייר לי בסדר

אבל במקרה כזה או אחר שמעתי שהם שולחים לך כרטיס שווה ערך , זאת אומרת כרטיס שונה (בהנחה שאין להם עודפים) האם ערך כספי דומה יהיו בעל אותם ביצועים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים