פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים אני רוצה לצייר על המארז ליאך חושש שזה יגביר את החימום שלואם כןאיזה צבעים יגדילו את החימום הכי פחות?
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים חבר, אני ממש ממש לא חושב שזה יגדיל את החימום... אם המארז שלך כרגע מאוורר והטמפרטורה של המעבד סבירה, תהיה בטוח שזה לא ישפיע. תחשוב- צבע זה לא שכבה עבה שאוטמת את החום.. אני בטוח שאתה יכול לצייר עם כל צבע שתחפוץ בו כמובן-צייר עם צבע למתכת, או שלפי דעתי את הסקיצה הראשונה תעשה עם עיפרון, אחרי שאתה בטוח שזה מה שאתה רוצה, תעבור על זה עם טוש לא מחיק, ותמלא את הציור עם צבע ספריי. מקווה שעזרתי
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר כן עזרת תודה אחיאבל הנקודה היאשצבע אולי לא משפיע הרבהאבל שמן למשל כמה שאני יודע הוא מבודד חזק לאללהאז צבעים מבוססי שמן יכולים להוות בעיה לא?חוץ מזהספרי וטוש בילתי מחיק הם טוביםאבל לצבעי מכיחול יש איזשהו כוח שאני לא מסוגל להסביר
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים yo yo yo הצורת צביעה הכי נוחה תהיה לך בעזרת ספריי פשוט של 10 ש"ח, וודע שאתה מבצע יותר משכבה אחת, צבע ממרחק של לפחות 10 ס"מ. אתה יכול למצוא עוד מידע על צביעת מארז במדריך באתר שנמצא בפינת המדריכים או בפינת OC & modding
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים כן עזרת תודה אחיאבל הנקודה היאשצבע אולי לא משפיע הרבהאבל שמן למשל כמה שאני יודע הוא מבודד חזק לאללהאז צבעים מבוססי שמן יכולים להוות בעיה לא?חוץ מזהספרי וטוש בילתי מחיק הם טוביםאבל לצבעי מכיחול יש איזשהו כוח שאני לא מסוגל להסבירותחשוב על זה שהמארז כבר מגיע צבוע מבית החרושת, אז לא לא פוגע בו ?כנראה שלא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.