פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים לאחר שהרכבתי מחשב חדש, מעבד p4c 2400 עם לוח אם של asus מדגם P4P800 ושתי סטיקים של זכרונות שנמצאים ב-DUAL מדגם Twinmos 3200 256mb מדי פעם כשעולה ה-win XP (התדירות ממש משתנה) יש מסך כחול כזה ולאחריו restart אוטומטי.באחת הפעמים לא היה ריסטרט והצלחתי לקרוא מה כתוב במסך הכחול ומדברים שם על משהו בנוגע לזכרונות ולבעיית חומרה.ביטלתי עכשיו את האפשרות של הריסטרט האוטומטי ואני מחכה שהבעיה תופיע שוב כדי לתת לכם עוד פרטים עליה כדי שתוכלו לעזור לי.אבל בכל אופן רציתי לדעת אם כבר ידועה מראש בעיה עם הזכרונות והלוח הנ"ל, כדי שאני ידע איזה חלק לא תקין ואני יוכל להחליף אותו.תודה רבה חברים!
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים ייתכן שהיה כשל פתאומי במערכת בגלל איזה תוכנה או משהו... ובגלל זה הזכרונות עשו שגיאה.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר הם לא על אותו channel, וזה לא כשל פתאומי כיוון שזה קורה לעיתים קרובות...
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים הדרך הכי טובה זה פשוט לקחת זכרונות אחרים.ואין קשר שהזכרונות יושבים על אותו ערוץ -זה לא בעיה בכלל .
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים ידוע שמערכות שתומכות בזיכרון דואלי רגישות לזכרונות מסויימיםאין לזה קשר לתכונה של דואל .גם בערוץ יחיד זה לא יעבוד"הרגישות " היחידה שיש לדואל זה העובדה שהוא מעדיף שני זכרונות זהים .אם אין להם בעיות בסינגל (מבחינת תאימות ) הם יעבדו גם בדואל.
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אני עובד עם אותו שילוב כבר חודשיים, באופן יציב מאוד ובתוצאות טובות מאוד ...
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אין לזה קשר לתכונה של דואל .גם בערוץ יחיד זה לא יעבוד"הרגישות " היחידה שיש לדואל זה העובדה שהוא מעדיף שני זכרונות זהים .אם אין להם בעיות בסינגל (מבחינת תאימות ) הם יעבדו גם בדואל.אז איך אתה מסביר שיצרניות מכובדות כמו ASUS וגיגה בייט מפרסמות רשימות של צ'יפים מומלצים מעיון ברשימה אתה רואה שמודול אחד נתמך נהדר אבל יותר מזה מתחילות בעיות של תואמות ?http://www.asus.com/products/mb/socket478/P4P800_DDR400_QVL.pdf
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר הנה התמונות של הבעיה (זה תצלום של המסך עם מצלמה, מקווה שתבינו טוב):
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.