פורסם 2009 במאי 2816 שנים יש לי לוח אם gigabyte-p35-ds4 עם כרטיס קול ALC889A. אני מעונין להפוך אותו למערכת קולנוע ביתית עם logitech x540 (רמקולים 5.1) יש לי גם PS3 שבינתיים מחובר עם HDMI לטלוויזיה (שני ערוצי קול). ראיתי בEBAY כרטיס SPDIF IN שמתחבר ללוח אם עם חיבור מיוחד של 3 פינים. השאלה שלי היא האם החיבור האופטי יכול להעביר אודיו ב5.1 ולהוציא אותו ברמקולים או שזה יצא בסטריאו.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים יש לי לוח אם gigabyte-p35-ds4 עם כרטיס קול ALC889A. אני מעונין להפוך אותו למערכת קולנוע ביתית עם logitech x540 (רמקולים 5.1) יש לי גם PS3 שבינתיים מחובר עם HDMI לטלוויזיה (שני ערוצי קול). ראיתי בEBAY כרטיס SPDIF IN שמתחבר ללוח אם עם חיבור מיוחד של 3 פינים. השאלה שלי היא האם החיבור האופטי יכול להעביר אודיו ב5.1 ולהוציא אותו ברמקולים או שזה יצא בסטריאו.אופטי יכול להעביר הכול ... זה תלוי מה הכרטיס כול שלך מוציא לאופטי נטו !
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר בכרטיס יש לי כניסה אופטית והרמקולים מתחברים ל3 פינים של 3.5 במחשב. עכשיו השאלה היא האם הכרטיס ידע לקחת את כל הערוצים באופטי ולא פחות ולהעביר אותם לרמקולים
פורסם 2009 במאי 2816 שנים בכרטיס יש לי כניסה אופטית והרמקולים מתחברים ל3 פינים של 3.5 במחשב. עכשיו השאלה היא האם הכרטיס ידע לקחת את כל הערוצים באופטי ולא פחות ולהעביר אותם לרמקולים חיובי !
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר האם זה ישפיע שהPS3 מוציא AUDIO בדולבי דיגיטל?האם אני יוכל לעבוד במקביל עם MEDIA CENTER וPS3 או שצריכים כל פעם לשנות הגדרות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.