פורסם 2009 במאי 2816 שנים שלום לכולם הימים מתחממים, ושמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך עולה באש.... המאוורר מסתובב 60% מהמהירות המקסימאלית שלו, וזו ההגדרה ברירת המחדל.. איך משנים את מהירות המאוורר ? או לאוטומט? שהוא יסתובב מהר יותר כשצריך וכשלא - אז הוא ירד לבד.... יש דרך ? הקירור הוא קירור סטוק רגיל של ASUS [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 2816 שנים דרך rivatunerhttp://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/מדריך לתוכנה
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר וואלהאני מצליח לתקוע את המהירות על אחוז מסוים שאני בוחר וזה משפיע אחלה על הטמפ' אבל מצב ה AUTO לא פועל כמו שצריך. ולא מוריד ומעלה את המהירות לפי הצורךיש לך מושג?
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר זה nforce4ציפסט טוב, ומתחמם גם טוב טוב... אין מה לעשות זה הטמפ' הנורמלית שלו ....בעבר קניתי hr 05 sli קירור פסיבי לציפסט אבל שברתי את הציפסט עם ההברגה X: אז חזרתי לקירור סטוק אחרי החלפת לוח...
פורסם 2009 במאי 2816 שנים לא תאמיןאבל יש לי גם מחשב עם NF4 אולטרהיושב בפינה מתחת לשולחן בחדר די חם עם מארז כולל ספק שעלה 100 ש"חהטמפרטורה שלו 57עדיין נראה לי ששלך טיפה חם מדיתתחיל לבדוק מה קורה עם המארז והאוורור שלו
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר 3 מעלות הפרש זה בקטנה nforce4 מתחממיםוכנראה ששלי +3 מעלות יותר בגלל הכרטיס מסך והקירור שלו, אז אין מספיק מקום לקירור של הציפסט וזו הסיבה כנראה גם שהוא מרעיש הרבהלא איכפת לי לדון על שיפור האוורר של הציפסט.. כאמור יש לי עדיין את ה hr 05 sli רק שאני מפחד שוב להתעסק עם החיבור שלוהמארז מאורר מצוין ע"י 2 מאוררים 80 80 שמכניסים בדלת, 12 שמכניס בפרונט ו 12 סמ שמוציא בגב+2 מאווררים לספק
פורסם 2009 במאי 2816 שנים פותח התרד על מנת שהRPM שישתנה אוטומטית..אתה חייב לקבוע פרופילים בתוכנה או בדרייבר..כמו שמציינים במדריך שציינו בהתחלת התרד..
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר תשמע יש בעיה ואני מחפש פתרון יעיל יותר השימוש בתוכנה גורם למסכים כחולים בויסטה וריסטרט.. ההסרה של התוכנה פתרה תבעיה.. בנוסף באותו תריד מחפש דרך לשפר את הקירור של הציפסט.. וכאמור אין הרבה מרחב שם בגלל הכרטיס מסך..
פורסם 2009 ביוני 316 שנים באיזה תוכנה השתמשת ?אבק ניסת לנקות ?ודרך לשפר את הקירור היא או התקנה של מאורר יעודי על גבי הלצעות קירור..או החלפה של צלעותה קירור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.