עבור לתוכן

בעיה חמורה במשחקים

Featured Replies

פורסם

אנשים אני חושב שאני יתן לכם עכשיו לעשות הרבה חשיבה....

זה הולך ככה , לפני שבועיים באמצע ששיחקתי GTA VC התמונה נתקעה אבל הרדיו של VC המשיך לפעול ולא פעל בלופים (משמע שהמחשב לא נתקע) לאחר מספר שניות (נגיד 15) המשחק שוב פעל כמו שצריך.

ממה נובעת בעיה זו !? כל יום שאני משחק במחשב זה קורה לי לפחות פעמיים שלוש ואפילו יותר... אבל רק במשחקים חדשים כמו MIDNIGHT CLUB 2 GTA VC ועוד...

המשחקים מגוף ראשון כמו Chaser לא קורה כלום והכל עובד כמו שצריך ! מה הבעיה?

הקירור שלי בסדר גמור ואני בטוח שאין זו הבעיה בטמפרטורות של המערכת. מה יכולה להיות הבעיה? אין לי אוברקלוק כרגע ושום דבר.

פורסם

אכן, בעית הכותרות הלא-ענייניות היא באמת מעצבנת!

פורסם

במקרה אתה מפעיל את האימיול ביחד עם המשחק ?

פורסם
  • מחבר

לא.

אנשים עזרה בבקשה זה דחוף מאוד... זה קורה כל הזמן

פורסם

התקנת ווינדוס מחדש באה בחשבון?

פורסם

דרייברים, עדכוני ווינדוז, עדכוני משחקים. עשה את כולם ובדוק אם הבעיה נפתרת. בדוק שאין תוכנות שפועלות "חזק" ברקע שבמקרה לא יצא לך להפעיל בSHOOTERS, התקן FRAPS ועקוב אחרי מצב הפריימים של המשחק לפני שקורה הבעיה

פורסם

אכן, בעית הכותרות הלא-ענייניות היא באמת מעצבנת!

אני מציע שתקשיב לו, אחרת פשוט הנושא ינעל.

אני מבקש לשנות את הכותרת למשהו רלוונטי ואינפורמטיבי.

פורסם
  • מחבר

אין שום תוכנות שרצות ברקע.

המחשב חדש קניתי אותו לפני שלושה ארבעה שבועות...

לפני זה זה בכלל נתקע ולא זז והייתי צריך לרסטרט אבל עכשיו זה נתקע פתאום בלי שום קשר לFPS ואחר חוזר לאותו מצב.. אין בעית חימום והלוח עובד פשוט מצויין... מה אתם מציעים לעשות?

אני יבדוק עכשיו אם זה קורה עוד פעם אלך לשחק לי בוייס סיטי...

פורסם

לפעמים תקיעה כזו של תוכנות/משחקים בFULL SCREEN מתרחשת כשXP שולח הודעה שגונבת "פוקוס" לחלון.

למשל ראיתי איך ההודעות (הודעות בועה שמופיעות מהTASKBAR) "יש עדכוני וינדוס זמינים" או "יש איקונים לא מנוצלים על הדסקטופ האם תרצה לנקות אותם" וכו' גורמות למשחקים לעצור או להאיט עד שהן נסגרו.

יש לך חלון של HWZ פתוח כשאתה משחק? אולי אפילו הPOPUPS של האתר הזה מפריעים לך....

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה בגלל זה כי כנראה אני תמיד משאיר תוכנות עם פופאפים ברקע... אני זוכר שפעם אחת באמת שיחקתי והיה חלון פתוח של HWZ פתוח...

תודה אחי זה ממש עזר לי.

היום באמת שיחקתי ולא היו תקיעות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים