עבור לתוכן

זקוק להמלצה לרמקולים 2.0/2.1 ב800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

החלטתי להפטר מהATP3 ולהחליף אותם, אז אני זקוק להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של כ~800 ש"ח שאפשר להגדיל אותו מעט במידה וכדאי. השימוש העיקרי הוא מוזיקה וקצת פחות גיימינג. לא מעניינים אותי גימיקים/עיצוב ושטויות אחרות, רק איכות נטו.

כמו כן אני אשמח לדעת אם הכרטיס קול המובנה שלי(אם אני זוכר נכון realtek 883) הוא מספיק או שיש צורך לרכוש חדש.

כרגע אני חושב על:

Audioengine a2

Logitech Z-4

Logitech Z-2300

MicroLab Solo7

Altec Lansing FX4021

Creative T20

Creative T40

כמו שאתם רואים אני לא ממש ממוקד... יש המלצות?

תודה.

פורסם

שמעתי את הT20 לא פעם אחת ואני מאוד אוהב אותם. מה שכן הם משתפרים עם כרטיס קול יותר טוב.

חלק את ה800 שלך לT20 וכרטיס קול, או שתקנה את הT40 ועוד כמה חודשים תקנה כרטיס קול.

פורסם

T40 לדעתי אחלה רמקולים ל-near field. אז אם אתה מאזין במרחק קטן מהרמקולים הם לדעתי מעולים.

Anatoli.

פורסם

אתם באמת משווים T20/40 עם SOLO7 למוזיקה ?!!

פורסם
  • מחבר

תודה לשלושתכם, אז ההתלבטות העיקרית היא בין הSolo7 שאמורים להיות מקצועיים אבל יחסית פשוטים לבין הT40 שמיועדים למחשב אבל מחברה יותר טובה? מה עדיף? מבחינת המחיר הSolo7 נמכרים ב850 ש"ח והT40 בקצת יותר.

ואני אשמח לקבל המלצות על כרטיס קול.

פורסם

השאלה היא מי אמר שה-SOLO7 מקצועיים?

יצא לי לבדוק את ה-T20 יחסית בנרחבות (יש כאן ביקורת במדור ביקורות הסאונד) והם הפתיעו אותי מאוד לטובה. ה-T40 הם שיפור שלהם.

את ה-SOLO7 לא שמעתי. אני כן יכול להגיד לך דבר אחד. זה שהם גדולים יותר לא אומר שהם טובים יותר.

Anatoli.

פורסם

יצא לי לקרוא אותה כשהיא התפרסמה. זה עדיין לא הופך אותם לרמקולים מקצועיים :)

אגב, למקרה שהובנתי שלא כהלכה. אני לא שולל אותם, רק אומר שלא שמעתי אותם ולכן מדבר אך ורק על מה ששמעתי שמבינהם ה-Creative בולטים לטובה.

Anatoli.

פורסם

לי דווקא כן יצא לשמוע אותם וגם את ה T40 בהפרש של פחות משעה על אותו קובץ אודיו

ל T40 יש MID יחסית מפורט ודי מדויק HIGH ממוצע לדעתי וחוסר באס במיוחד בווליום גבוה

SOLO7, במילים פשוטות, מתחיל להתחמם איפה ש T40 כבר נחנק, וזה לא שאני נגד T40 פשוט הרמקולים נועדו

לדברים שונים (כמו שאמרתם לפני "near field" לT40).

SOLO7 נותנים MID יוצא מן הכלל בשילוב באס עמוק ומדויק ו-HIGH נעים שלא מחריש את האוזניים.

אחד הדברים החשובים למוזיקה היא הבמה! ו SOLO בהחלט לא שוכח את זה, מה שגם היה חסר לי קצת ל T40...

בשורה תחתונה T40 ו SOLO7 שני דברים שונים לגמרי, ונועדו לדברים שונים.

מה שכן, בשני המקרים צריך כרטיס קול ולא מובנה בלוח!

*אגב, קניתי SOLO6 (בזמנו עלה 850) כי לא הספיק לי קצת ל 7 שעלה אז 1100+ , עשיתי שיפור BASS REFLEX קטן כי היה חסר ל SOLO6 וזהו חיסרון שלא קיים ב 7, ובאמת שאני מרוצה מאוד מאוד מהביצועים שלהם!

פורסם
  • מחבר

שוב תודה.

הנטייה שלי היא לכיוון הSolo7 אבל כנראה שמה שנמכר ב850 זאת הגירסה ללא השלט שמיובאת לארץ ביבוא אפור, ככה שהמחיר שלהם לגירסה עם השלט הוא 1050.

אני אשמח לקבל המלצות על כרטיס קול, מכיוון והתקציב שלי מוגבל מחיר הכרטיס יהיה זה שיכריע בין הSolo7 לT40.

פורסם

המומלצים:

M-Audio Revolutions 5.1 מחיר 430-450 (קצת ישן אבל עדיין טוב)

ASUS Xonar D1 מחיר 500-600

ASUS Xonar DX מחיר 500-600

Juli@ ESI - מחיר 800 (מעבר למה שסולו 7 מסוגל)

לפחות:

Creative X-Fi Xtremeaudio מחיר 280-300 (נחמד, בלי יותר מדי "פוזה", עקרונית מספק את הרצוי)

אגב, ראיתי נירא לי ב IQPC סולו 7 ב 680ש"ח . לא יודע אם 7C או לא אבל כדאי להיתקשר!

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אצור קשר עם IQPC בתחילת השבוע.

אין כרטיסים טובים בפחות מ300?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים