פורסם 2009 במאי 2816 שנים הנה המפרט שלי רק שתדעו:DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz Corsair XMS2 1 GB DDR2 800 DDR2 X2לוח אם: Asus P5Qאם צריך עוד פרטים תגידו לי.עכשיו אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו יש לי HD 2600 XTאני מתכנן לקנות HD 4770 אבל מצאתי 2 דגמים שלו ורציתי לשאול מה יותר טוב.או את הדגם הזה של Gigabyte:http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8163או הדגם הזה של Sapphirehttp://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8157ונ.ב אם אני כבר שואל, מה עדיף?שהCoreclock speed יהיה גבוה או נמוך?
פורסם 2009 במאי 2816 שנים אתה בטוח בקשר לתיקון בלבד? נשמע מאוד לא הגיוני לחברת ענק להתחיל לתקן מוצרים פגומים. גם אם זה נכון זה כניראה רק מדיניות של חלק מהיבואנים בארץ.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים שאלות לגבי מדיניות החזרה ניתן לשאול את נציגי החנויות.כרגע כול מה שמבדיל בין כרטיסי ה4770 הוא הקירור.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים לך על מה שבמלאי, יש בעיות זמינות קשות עם הכרטיסים האלו, אגב, כבר ניתן להשיג כרטיסי 4850 בהפרש של 20 ש"ח, והם עדיין חזקים יותר.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מנסיון - כבר פעמיים נשרפו לי כרטיסים של ספייר- קיבלתי חדש בקרטון, באותו רגע (מחנות LOGICPC).
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מנסיון - כבר פעמיים נשרפו לי כרטיסים של ספייר- קיבלתי חדש בקרטון, באותו רגע (מחנות LOGICPC).הכרטיס שלי בדרך להישרף ;Dבכל מקרה, החנות יצאה איתך מעל ומעבר בעניין הזה, וכל הכבוד להם.לי יש רומן עם KSP, מה שהם עשו זה פשוט לשלוח את הכרטיס חזרה לחברה ומה שיקרה-יקרה.לצערי גם ספיר לא ממש יצאו בסדר והדבר היחיד שהם עשו זה להגביל לי את התדרים של הכרטיס כדי שיתחמם טיפה פחות, זוועה.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים בגלל זה אני קונה מחנות שהם "יקרנים" יותר בכמה שקלים מאחרים- אבל אני משלם על שירות.
פורסם 2009 ביוני 416 שנים מנסיון - כבר פעמיים נשרפו לי כרטיסים של ספייר- קיבלתי חדש בקרטון, באותו רגע (מחנות LOGICPC).אז למה לו לקנות של ספיר?הכרטיסים שלהם נשרפים, ולא משנה איזה שירות יש להם.
פורסם 2009 ביוני 416 שנים לכל החברות היום יש בערך את אותם נתוני החזרה/ אותם אחוזים של מוצרים פגומים ביחס לכלל המוצרים.זה לא כזה משנה החברה, בארץ SAPPHIRE זול יחסית ומשתלם אז עדיף לקנות אותו.חוץ מזה ששוב, כרגע HD4770 יש רק בעיצוב רפרנס של AMD, לכל החברות יש את אותם כרטיסים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.