פורסם 2009 ביוני 216 שנים ביזיון זה הנשיא של נינטדנו מנסה לדבר אנגלית. תירגום זה סביר לחלוטין (במידה, לא החצי שעה חפירה שיש עכשיו. פאקינג תראו את המשחק)
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר די די שיביאו מציגים שיודעים אנגלית טוב או לפחות שידברו קצת ויראו את היתר בווידיאו :angryfire:
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר איזה תערוכה מסריחה חשבתי שסוני יכריזו הכרזות רחוקות כי הם הוציאו כמויות של משחקים בזמן קצר אבל בינתיים טוחנים שטויות
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר אבל רוב המשחקים שהם מראים כבר הוכרזו לפני זה בולשיט E3 אמורה הייתה להיות פלטפורמה לחשיפות אבל מאז שנה שעברה שכחו את זה כרגע גם סוני מצתרפת לסירחון
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר לא לא עוד פרסומת של אנשים רגילים תביאו לי מאג אני רוצה ליראות בכל האנשים שמעורבים בפרסומות כאלו [br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 22:07:53 משחק מולטיפלטפורם בשלב הזה של התצוגה ? -ממש מסמן טובות ... :kopfpatsch:
פורסם 2009 ביוני 216 שנים ה-motion control נראה כמו דחיפה של הרגע האחרון בגלל פרויקט נאטאל של MS.בינתיים לא הרשים אותי בכלל.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר זה משעמם ובכלל מצריך מצלמה וקונטרולר ניפרד ובינתיים לא מראים משהו מעבר לקזואל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.