פורסם 2009 ביוני 216 שנים עדיין יש וידאו? אפשר לינק? ד"א קרירין, זה שאתה חובב נינטנדו לא אומר שאתה צריך לשנות כותרת לעדכונים של WII :
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר אז מה ראטרו עושים ?פאקינג כמה זמן ראטרו צריכים כדי לעשות פרויקט התוספת שליטה לפריים 1-2 בטח לקחה להם יום אחד עבודה ולחבר את שלושת המשחקים ביחד עוד יום עבודה מה הם עושים מאז פאקינג מטרואיד פריים 3 ?ואיפו פיקמין 3 ?בסוף נינטנדו תעשה כמו אם פונץ האוט ואם אקסיבוט ותוציא אותם אחרי איזה חודשים הכרזה בלי קשר לתערוכה [br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 20:59:28אל תדאג משהו מעניין של סוני ואני ישנה לזה בהתחלה היה הPSP GO ואחרי זה "נטל " אז די לקטנוניות
פורסם 2009 ביוני 216 שנים בקיצור לא ראינו מנינטנדו שום הצהרה גדולה או איזו כותרת לצאת איתה. בזבוז מוחלט.נקווה שסוני תדע לספק את הסחורה.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מתי התצוגה של סוני? ואיפה אני רואה אותה? בהתחלה היה הPSP GO ואחרי זה "נטל " אז די לקטנוניות אין קטנוניות, אני לא שמתי לב לדבר כזה פשוט
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר בגימספוט הם מאחרים כי נתנו כיבוד ולקח להם זמן להוציא את האנשים מהכיבוד לכיסאות
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר אנצרטד 2 ניראה מעולה מאג ניראה משעמם אבל לפחות התצוגה של סוני ניראת הרבה יותר טובה -מתאימה לגימרים ולא לקזואל -ככה צריך
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר הPSP GO ניראה משעמם רצח וגם ככה דלף כבר לפני [br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 21:41:48יופי גרנד טוריזמו לPSP שהיה ידוע אליו כבר 200 שנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.