פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר זונות איזה זונות יש להם הרבה ציוותי פיתוח ואפילו התמיכה של חברות צד שלישי יתחזקה וזה התצוגה ? [br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 20:00:36מאריו גלקסי 2
פורסם 2009 ביוני 216 שנים DEAD SPACE נראה כמו רייל שוטר.....או יופי משחק פעולה מנינטנדומטרויד חדש ב2010... האמת נראה דיי טוב
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אני לא מחשיב את עצמי זונת גרפיקה, ובהחלט מסוגל לשחק במשחקים ישנים, אבל כל המשחקים של ה WII נראים כל כך מכוער. הרזולוציה, כמות הפוליגונים, השיידרים, הכל בקנטים
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אני היחיד ששם לב שבקושי מוחאים כפיים אצל נינטנדו? בזאת של MS הייתה הרבה יותר התרגשות (וגם תוכן מרגש... אני ממש נהניתי לראות את זה)ועכשיו סוני! אני באמת ובאמת מקווה שיהיה שם דברים טובים כמו שMS הציגה.העיקר שתהיה תחרות
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר טוב סיכום -2 משחקי מאריו לWII ומשחק מטרואיד חדש משחק של "צוות נינגה" ומשחקים שהוכרזו בעבר לDS היו כמה משחקים נחמדים אבל מאכזב מאוד מאכזב יותר מסריח מהתצוגה של MS ולא חשפו אפילו את הלינופ של החצי השני של השנה אולי יחשפו דברים בטוקיו גיים שואו כמו בשנה שעברה
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אבל מאכזב מאוד מאכזב יותר מסריח מהתצוגה של MS ולא חשפו אפילו את הלינופ של החצי השני של השנה אתה אמיתי?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר אמרתי יותר מסריח לא פחות מסריח וכן אני חושב שגם התצוגה של MS הייתה מסריחה כמו שנה שעברה מה כבר היה בMS ? זיהוי תנועה משופר ? משחקים שרובם המוחץ כבר הוכרזו לפני או שהיה ידוע שהם בפיתוח כמו פרוזה 3 ? לMS היו יותר משחקי גימרים ובגלל זה התצוגה היתה טובה יותר מנינטנדו אבל של נינטנדו הייתה מסריחה כמו שנה שעברה שזה ביזיון בכל מקרה 36 דקות לסוני -בטח ינצחו השנה כמו בשנה שעברה
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אני יותר דיברתי על המצב של הקונסולה מבחינת מה שנראה בתצוגה...MS מציגים זיהוי תנועה אדיר שהולך לפגוע קשות בנקודת מכירה העיקרית של הWII(מישהו אמר WII MOTION^2?)הציגו סרטוני משחקיות של משחקים (COD6 לדוגמא... לא ראיתי עדיין את כל ההרצאה) שמראה שיש משחקים טובים (לא כמו נינטנדו שמציגים סינמטיקה וחושבים שנתלהב מזה)מציגים משחק שמביא אימרסיה לשלב חד(המשחק ההוא עם הילד) רק לפי מה שהוצג שם זה כבר נראה כמו הצלחה לכל חובבי הSIMS
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר אמרתי לך שהתצוגה של נינטנדו היתה יותר דפוקה מה אתה מצפה שאני יגן אליה ? בעניין MS אמרתי טכנולוגיה מגניבה אבל איפו משחקי הקור לתמוך בה ?זה לא מגיע בקופסה ויצא כניראה רק עוד שנה וחצי זה ניראה לך יפגע בWII ? עד אז נינטנדו יעבדו במרץ על יורש גם ככה וימכרו את הWII בגרושים ויש משחקים טובים ל360 לא אמרתי שלא וגם לWII דרך אגב יש הרבה משחקי גימרים שלא הוצגו בכלל בתצוגה של צד שלישי לדוגמה ראד סטיל 2 לדוגמה MH3 ואחרים -נינטנדו פשוט זונות ויתרכזו בשטויות כמו בשנה שעברה פשוט היה מסריח כי מבחינת תוכן חדש לא היה הרבה לא לMS ולא לנינטנדו לפחות לא מבחינת תוכן חדש מעניין היו 3 משחקים חדשים לWII שבאמת מעניינים אותי ואחד אולי תלוי מה "צוות נינגה "מפתח והיו הרבה משחקים שפשוט לא היו בתצוגה כי הקזואל ואותו דבר גם ב360 לקחו יותר מידי זמן
פורסם 2009 ביוני 216 שנים איטגקי עזב אותם, זה כבר לא טים ננינג'ה. זה כמו שהידאו קוג'ימה או שיגרו מיאמטו יעזובו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.