עבור לתוכן

E3)-Electronic Entertainment Expo 2009) הדיון הראשי -לראשונה באנדל של הWII

Featured Replies

פורסם

כל מה שאני שומע ממנו זה

"קזואל קזואל קזואל קזואל קזואל"

• תגובות 175
  • צפיות 11.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מד דופק?

איזה פתטי :D

פורסם
  • מחבר

זונות איזה זונות

יש להם הרבה ציוותי פיתוח ואפילו התמיכה של חברות צד שלישי יתחזקה וזה התצוגה ? [br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 20:00:36

מאריו גלקסי 2
פורסם

mario gaylaxy 2 הוכרז....

חזרתי לשחק באייפוד טאץ' שלי

פורסם

OMG איזה גרפיקה מכוערת. זה משחק שנבנה במיוחד ל WII?

פורסם

DEAD SPACE נראה כמו רייל שוטר.....

או יופי משחק פעולה מנינטנדו

מטרויד חדש ב2010... האמת נראה דיי טוב

פורסם

אני לא מחשיב את עצמי זונת גרפיקה, ובהחלט מסוגל לשחק במשחקים ישנים, אבל כל המשחקים של ה WII נראים כל כך מכוער. הרזולוציה, כמות הפוליגונים, השיידרים, הכל בקנטים

פורסם

אני היחיד ששם לב שבקושי מוחאים כפיים אצל נינטנדו? בזאת של MS הייתה הרבה יותר התרגשות (וגם תוכן מרגש... אני ממש נהניתי לראות את זה)

ועכשיו סוני! אני באמת ובאמת מקווה שיהיה שם דברים טובים כמו שMS הציגה.

העיקר שתהיה תחרות

פורסם
  • מחבר

טוב סיכום -2 משחקי מאריו לWII ומשחק מטרואיד חדש

משחק של "צוות נינגה" ומשחקים שהוכרזו בעבר

לDS היו כמה משחקים נחמדים

אבל מאכזב מאוד מאכזב יותר מסריח מהתצוגה של MS ולא חשפו אפילו את הלינופ של החצי השני של השנה

אולי יחשפו דברים בטוקיו גיים שואו כמו בשנה שעברה

פורסם

אבל מאכזב מאוד מאכזב יותר מסריח מהתצוגה של MS ולא חשפו אפילו את הלינופ של החצי השני של השנה

אתה אמיתי?

פורסם
  • מחבר

אמרתי יותר מסריח לא פחות מסריח וכן אני חושב שגם התצוגה של MS הייתה מסריחה כמו שנה שעברה

מה כבר היה בMS ? זיהוי תנועה משופר ? משחקים שרובם המוחץ כבר הוכרזו לפני או שהיה ידוע שהם בפיתוח כמו פרוזה 3 ?

לMS היו יותר משחקי גימרים ובגלל זה התצוגה היתה טובה יותר מנינטנדו אבל של נינטנדו הייתה מסריחה כמו שנה שעברה

שזה ביזיון

בכל מקרה 36 דקות לסוני -בטח ינצחו השנה כמו בשנה שעברה

פורסם

אני יותר דיברתי על המצב של הקונסולה מבחינת מה שנראה בתצוגה...

MS מציגים זיהוי תנועה אדיר שהולך לפגוע קשות בנקודת מכירה העיקרית של הWII(מישהו אמר WII MOTION^2?)

הציגו סרטוני משחקיות של משחקים (COD6 לדוגמא... לא ראיתי עדיין את כל ההרצאה) שמראה שיש משחקים טובים (לא כמו נינטנדו שמציגים סינמטיקה וחושבים שנתלהב מזה)

מציגים משחק שמביא אימרסיה לשלב חד(המשחק ההוא עם הילד) רק לפי מה שהוצג שם זה כבר נראה כמו הצלחה לכל חובבי הSIMS

פורסם
  • מחבר

אמרתי לך שהתצוגה של נינטנדו היתה יותר דפוקה מה אתה מצפה שאני יגן אליה ?

בעניין MS אמרתי טכנולוגיה מגניבה אבל איפו משחקי הקור לתמוך בה ?

זה לא מגיע בקופסה ויצא כניראה רק עוד שנה וחצי זה ניראה לך יפגע בWII ? עד אז נינטנדו יעבדו במרץ על יורש גם ככה וימכרו את הWII בגרושים

ויש משחקים טובים ל360 לא אמרתי שלא וגם לWII דרך אגב יש הרבה משחקי גימרים שלא הוצגו בכלל בתצוגה

של צד שלישי לדוגמה ראד סטיל 2 לדוגמה MH3 ואחרים -נינטנדו פשוט זונות ויתרכזו בשטויות כמו בשנה שעברה

פשוט היה מסריח כי מבחינת תוכן חדש לא היה הרבה לא לMS ולא לנינטנדו לפחות לא מבחינת תוכן חדש מעניין

היו 3 משחקים חדשים לWII שבאמת מעניינים אותי ואחד אולי תלוי מה "צוות נינגה "מפתח והיו הרבה משחקים שפשוט לא היו בתצוגה כי הקזואל ואותו דבר גם ב360 לקחו יותר מידי זמן

פורסם

אאלט צוות נינגה עובד על מטרויד

פורסם

איטגקי עזב אותם, זה כבר לא טים ננינג'ה. זה כמו שהידאו קוג'ימה או שיגרו מיאמטו יעזובו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים