עבור לתוכן

E3)-Electronic Entertainment Expo 2009) הדיון הראשי -לראשונה באנדל של הWII

Featured Replies

• תגובות 175
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היא סתם עשתה טובה לטושיבה שהיא בכלל מכרה את ה HDDVD, היא בקושי הייתה מושקעת בעניין.

מספר אתרים סקרו את הטכנולוגיה עוד כשהיא הייתה בפיתוח של 3DV, ואומרים שהיא עובדת ועובדת טוב. השורה הזו היא סתם כסת"ח ששמים על כל מוצר בפיתוח, שאחר כך לא יתבעו אותם על פירסום שקרי (בפירסומת הראתם שהבחור לבש חולצה כחולה אבל לא קיבלתי שום חולצה כחולה עם המכשיר!)

פורסם

אני רוצה לציין משהו.

אני מאמין שה NATAL הזה מהפכה רצינית בעולם המשחקים, אבל הוא לא יכול להחליף את השלט הרגיל.

אפשר ליצור משחקים שמתאימים אליו וזה יכול להיות חוויה אחרת לגמרי אבל זה סגנון משחק שונה לגמרי.

משחקי אימה לדעתי יכולים להיות מאד מוצלחים עם הדבר הזה ;D

מיקרוסופט בהחלט הרשימה במצגת שלה, היא הביאה אנשים מכל העולם וזה לא משהו שמצפים בתעשית המשחקים בוא נודה בזה.

בעיני שוק המשחקים הופך לתעשיה גדולה כמו הסרטים אם לא יותר מהם.

פורסם

יש עוד פקטור שיהפוך את זה לרלוונטי או לא, גם אם זה מדהים כמו שהם מציינים, אם לא תהיה תמיכה גורפת של מפתחי המשחקים ואם יהיו לזה מעט מידיי כותרים זה לא יהיה יותר מגימיק. נמתין ונראה.

עוד שאלה אחת שאף כתב לא שאל בשום מקום היא - כמה יעלה התוסף הזה?

פורסם
  • מחבר

לא חסר משחקי פלטפורמוט בינוניים לWII , לא צריך עוד מאריו.

זה בערך מקביל לשטות שאמרת.

לגבי זה שיש את היכולות האלו במחשבים / כבלים / סלולארים - חוץ מזה שזה לא בידיוק מדויק (ובטח לא באותה איכות כמו שהקונסולות יכולות להציג) - זה הכל עניין של מכשיר קטן ונוח בסלון שעושה הכל.

ועם שירותי סרטים שקיימים ב2 הקונסולות - גם סוני וגם מייקרוסופט מכוונים חזק לקטע הזה.

מידה סנטר זול , חזק , נוח ואיכותי.

ליביו

אם היה לWII

10 משחקי פלטפורמה ברמה של גלקסי ועוד כאלו בפיתוח אז לא הייתי מתלהב מינגיד מאריו גלקסי 2

או במילים אחרות זה כמו לעשות עניין מנגיד מאריו פארטי 9 אם יוכרז (ואני מאוד מקווה שלא )

כי גם ככה הWII מוצף במשחקי מסיבה

יש להם הזדמנות פשוט להשמיד את הווי,ובעקבות נסיון עבר עם מייקרוסופט,יכול מאוד להיות שלזה הם חותרים ומקווים..

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

כמו שAMD השמידה את אינטל ? כמו שאינטל השמידה אחרי זה את AMD ? כמו שהנווידה השמידה את ATI וATI את הנווידה ?

מוצר עדיף לא שווה אוטומטית הצלחה מסחרית או אפילו הצלחה בביקורות -זה דבר מאוד בסיסי בכלכלה

בעניין הWII הוא מתקרב כבר לשלוש שנים בשוק ומכר עד היום 50 מיליון ועוד לא הוכרז בכלל תאריך השקה ומחיר למצלמה

תזכור שזה לא מגיע בקופסה בכלל

ותזכור שנינטנדו יכולה למכור את הWII במחיר נמוך בהרבה ועדיין להרוויח

אם כבר הWII ימות בסוף מזיקנה ולא מהמתחרים -אין לו תמיכה בHD ולא ארד דיסק פנימי למרות שנינטנדו מצאו לזה פיתרון חלקי

אם הכרטיסי זיכרון

ככל שמסכי הHD אופכים לסטנדרט וגם שרותי הורדות בתשלום זה מכרסם ברלוונטיות של הWII בלי קשר למתחרות

מי שקונה מסך 32 ומעלה היום רוצה לנצל אותו וזה הבעיה של הWII

אבל לשנתיים הבאות אין לו בעיה כי נינטנדו יכולה לשחק במחיר ובבאנדלים מה שהיא לא עשתה עד היום

ניראה אם היא תחליט על משהו בתצוגה שלה היום

ודרך אגב הובי פיתחה אם נינטנדו מצלמת תנועה משלה שתגיע אם משחק כושר וכניראה תצא לפני נטל

האיכות כניראה פחות טובה אבל בכל זאת עד שתצא נטל זה יראה פחות חדשני

פורסם

קרירין היום הכל בעיקר דיבורים,מצגות והבטחות. כל עוד אנחנו לא יודעים על מחיר/תמיכה/ישום בפועל אפשר רק להניח ולא לדעת שום דבר בודאות. אם המוצר יקיים את כל ההבטחות אני רואה את ה-WII מתחיל לצלול.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה:

בE3 מיקרוסופט אמרו שמתאריך היציאה של NATAL עם כל 360 חדש יהיה NATAL.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה:

בE3 מיקרוסופט אמרו שמתאריך היציאה של NATAL עם כל 360 חדש יהיה NATAL.

:lol:

כן - הם אמרו את זה באותה משפט בה הם ציינו שהם מתאחדים עם סוני.

פורסם
  • מחבר

קרירין היום הכל בעיקר דיבורים,מצגות והבטחות. כל עוד אנחנו לא יודעים על מחיר/תמיכה/ישום בפועל אפשר רק להניח ולא לדעת שום דבר בודאות. אם המוצר יקיים את כל ההבטחות אני רואה את ה-WII מתחיל לצלול.

כרגע רצה שמועה שזה יצא רק עוד שנה וחצי

אם זה נכון לא תיהיה לזה השפעה גדולה על הWII כי עד אז נינטנדו בטח תיהיה קרובה לWII 2

וגם תצא המצלמה של הובי לWII ובטח דברים מסוני

ההרגשה שלי זה שעוד יאפכו את נטל לשליטה של ה720 -זה הרבה יותר הגיוני

עריכה -

עוד 50 דקות נינטנדו - בבקשה לא קזואל השנה בבקשה לא קזואל השנה [br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 18:09:17

התחילו אם קאמי "המטורפת"

יש יש פאקינג NSMB לWII

פורסם

WOOOOOW....

NOT

בנתיים שיעמום צרוף... מריו חדש שיפור לFIT ודיבור על המושן +

פורסם
  • מחבר

מאריו ניראה מצוין אבל באמת התחילו לשעמם

לא מעניין אותי שידרוג תוכנה לFIT ולא מעניין אותי WII ספורט חדש

קדימה נינטנדו מה אם הזיכיונות הגדולים שלכם ?

GTA קלון ב3D לDS ועוד ניראה טוב ? אוו

פורסם

OMG מה זה החרטא הזה?! הם לא מבינים שאף בנאדם משוק הקזואל לא רואה את זה?[br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 19:43:37

הם בחרו את המציגה הכי גרועה בעולם. בא לי לירות בה
פורסם

אני חושב שפשוט אין להם מה להציג... זה כל כך עצוב

פורסם

כנראה שהם היו כל כך מופתעים שה WII באמת הצליח, שהם לא ממש בנו שום תוכנית המשך[br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 19:51:23

טוב הם רציניים? שיביאו לו מתרגם או משהו[br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 19:52:01
הוא מתכוון להגיע לפואנטה? או רק לחפור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים