עבור לתוכן

E3)-Electronic Entertainment Expo 2009) הדיון הראשי -לראשונה באנדל של הWII

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהיה אחלה, הרבה דברים חדשים ומעניינים ונראה שהקונסולה רק הולכת ומתחזקת.

• תגובות 175
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שהטכנולוגיה של נטל מצוינת אבל תשימו לב שכיוונו את זה לילדים קטנים ולא הראו אף משחק גדול שתומך בה

רק הדור הבא של ה"WII ספורט" שלהם

לנינטנדו יש זיהוי קול רק אם תוסף ניפרד ומצלמה ביחד אם זיהוי קול שגם יכולה ליסרוק זה מצוין אבל צריך תמיכה לזה

חוץ מזה מה יהיה המחיר ?

בעניין המשחקים עצמם -מאוד מאכזב שאפיק הגיעו חשבתי שיהיה הכרזה על גירס 3

אבל היה סתם משחק נחמד לארקיד

ומה העניין אם פיסבוק ? שיאפשרו להתקין גירסה קלילה של WIN שתתמוך בPPC (המעבד) וזהו

אני חושב שהיה משעמם מאוד -לקח שעות כל מצגת של משחק \אפליקציות

אי אפשר להתקין WINDOWS, או לינוקס על הXBOX כבר שנים, הם סגרו את הפרצה בקרנל שאיפשרה להריץ קוד לא חתום, חוץ מזה הרעיון הוא לפתח אפליקציה שאפשר להשתמש בה בסלון, ברגע שצריך לערב ידע טכני של סטודנט שנה ג' בהנדסת מחשבים, מקדלת ועכבר זה לא שימושי בעליל.

הכיוון שMS הולכת אליו מאוד יפה, שרותי LIVE חדשים(לא בXBOX), משולבים עם המון רשתות חברתיות, אין לי פייסבוק אז אני לא יודע אם הם איחדו את הפרופילים עדיין, אבל אם לא אז בקרוב יהיה אפשר להשתמש בפרופיל הLIVE בשביל להתחבר לכמעט כל רשת חברתית קיימת, והכל יהיה מסונכרן, כולל רשימות חברים.

השרותים החדשים של הLIVE לXBOX גם מאוד מעניינים, רק חבל שבישראל נראה את זה מתי שנראה את המשיח.

פורסם

סיימתי לראות את התצוגה של מיקרוסופט ונשארתי המום! ואוו!!!!

הפוטנציאל שיש לפרוייקט נטל שהם הציגו פשוט ע-צ-ו-ם!

תחשבו איך יראו (וירגישו לשם שינוי) משחקים שנה-שנתיים מהיום.

איזה מדהים יהיה לשחק פיפא כשאתה בסלון רץ מצד לצד ומזיע,

איזה מטורף זה יהיה לשחק משחק מכות כשאתה מוציא את כל האנרגיה והמרץ שלך,

איזה מהפנט זה יהיה לשחק משחק יריות כשאתה מתחבא מאחורי הספה ויורה בדמויות על המסך.... ועוד ועוד ועוד ועוד....

אני מאמין שאנחנו ראינו עכשיו את הקפיצה (לשם שינוי לא קפיצה גרפית) הכי גדולה שניתן לבצע במשחקיות!

קשה לי להאמין שסוני מסוגלים להתעלות על המצגת המדהימה הזאת של מיקרוסופט - פשוט מדהים.

פורסם

נכון - הכל טוב ויפה ובעיקר מדהים בתיאוריה. השאלה איך במעשי הם יישמו את הטכנולוגיה הזאת ואם חברות המשחקים השונות ינצלו אותה במלואה. כמו כן גם סוגיית המחיר מעניינית כאן.

פורסם
  • מחבר

נכון - הכל טוב ויפה ובעיקר מדהים בתיאוריה. השאלה איך במעשי הם יישמו את הטכנולוגיה הזאת ואם חברות המשחקים השונות ינצלו אותה במלואה. כמו כן גם סוגיית המחיר מעניינית כאן.

בדיוק מה שאני חושב :xyxthumbs:

תראו אני גימר וותיק ראיתי טכנולוגיות מגיעות והולכות

ושמדובר בהכרזות אני רוצה לראות מה קורה בפועל

ומה ראינו בפועל :? -

מוצר שלוקח את השליטה בWII ליגה אחת מעל

ומה שלא ראינו זה :

1-מחיר

2-הרבה משחקי גימרים שמשתמשים בזה -למעשה לא חושב שהיה אחד כזה בכל התצוגה

3-תאריך שחרור

חוץ מזה צריך להבין שכמו מוצרים בסגנון WII FIT שלא יוצאים ביחד אם הקונסולה

השוק של המוצרים האלו מוגבל וזה משפיע על חברות פיתוח

או במילים אחרות אם ה360 מכר עד היום 30 מיליון שאף אחד לא הגיע אם נטל כמה אנשים באמת יקנו את המוצר הזה ?

ובגלל זה אני חושב שזה היה טעות מבחינתם להציג את המוצר כחלק מה360 אם זה היה מוצר לXBOX720 והיה מוצג אם הרבה משחקים

זה היה הרבה יותר טוב -כרגע אם זה יכשל ואני אישית חושב שזה לא ימכור יותר מ15 מיליון בכל התקופה שה360 יהיה בשוק

מה הם יציגו ב720?

בכל מקרה בעניין התערוכה עצמה הדבר שהכי מעניין אותי זה משחקים ובזה לא היו הפתעות גדולות

כן הראו תמונה של מטל גיר חדש שכניראה יצא עוד 200 שנה ועוד פרויקט של הילו

ויש משחקים טובים אבל הרבה מהם יצאו רק ב2010 ורובם לא הרובים הגדולים

גם כל העניין מההתלהבות מפוזה 3 מוזר בעיני -יופי מתחרה לגראנד טוריזמו אבל לא חסר ל360 משחקי מרוצים גם ככה

ויש מספיק בדרך

פורסם

בדיוק מה שאני חושב :xyxthumbs:

גם כל העניין מההתלהבות מפוזה 3 מוזר בעיני -יופי מתחרה לגראנד טוריזמו אבל לא חסר ל360 משחקי מרוצים גם ככה

ויש מספיק בדרך

קרירין - אתה לפעמים מדהים אותי בחוסר הרצון שלך להבין בתחום הזה אבל עדיין לדבר עליו.

אין מתחרה נוכחי לפורזה בXBOX כמו שאין באמת מתחרה נוכחי לGT בPS3.

ושניהם דווקא כן מתחרים אחד של השני.

זה אנקדוטות אבל זה בערך כמו שתגיד שSSBB זה כמו SMG כי בשניהם יש מאריו אז זה כנראה מתחרים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

לא חסר משחקי מרוצים טובים ל360 ויש עוד בדרך גם בלי פרוזה 3

פורסם

העניין מאחורי פרוזה 3 הוא כמו מאוחרי פרוזה 2, זה העניין הקהילתי, והם נתנו המון כלים חדשים. זה אולי לא נשמע כמו הכרזה גדולה, אבל פרוזה הוא כנראה משחק המרוצים על הקונסולות עם הקהילה הכי גדולה שקיימת. בהתחשב שמשחקים בלעדיים 3 אחרי השקת הקונסולה הם כבר לא הדבר הכי רלוונטי למכירות, ההכרזה הזאתי עדיין בעלת משקל לא רע.

MS רוצה להשתלט על הסלון הבייתי, היא נכשלה בתחילת עידן הBB עם הIPTV שלה, והיא דוחפת את הXBOX שלה בצורה ארגסיבית, לא בתור קונסולת משחקים בלבד, אלא בתור מכשיר שצריך להיות בכל בית. ועם השרותים שהיא מציעה, במיוחד בארצות הברית יש סיכוי לא רע שהדבר הזה יתמשש במיוחד כאשר יהיה מזעור לXBOX.

לא יודע מה איתך, אבל עם Netflix, Last.FM והשרותים החברתיים היו קיימים בארץ הייתי קונה את המכשיר רק בשביל זה גם אם לא הייתי משחק בו בכלל. לשלם סכום סמלי בחודש עבור ספריית סרטים בלתי מוגבלת, כל המוזיקה האפשרית בערך בעולם, ווידאו צ'ט, גישה לרשת חברתית וכל זה מהסלון עם ממשק מאוד פשוט זה דבר מאוד מאוד אטרקטיבי.

פורסם
  • מחבר

דובי אבל הרבה מהדברים האלו יש גם במחשב \כבלים\סלולרים

אני לא אומר שזה לא נחמד שיש את זה אבל זה לא שהם יתנו לך את הדברים בחינם

ורוב הדברים גם ככה יהיו בסטרימינג כי ל360 אין ארד דיסק גדול

בכל מקרה כמה דברים על משחקים

1-הכריזו על רימיק ל"אי הקופים" שיקבל שדרוג גראפי ויצא לפלטפורמות הHD (כולל למחשב )

2-"אי קופים" חדש לWII ולPC שכניראה ימכר בפרקים כמו סאם ומאקס החדש

חוץ מזה יש סירטון משחקיות חדש לRed Steel 2 (בלעדי לWII ))

ניראה מגניב

http://wii.ign.com/dor/objects/867131/red-steel-project-untitled-sequel/videos/rsteel2devwalk.html

פורסם

לא חסר משחקי מרוצים טובים ל360 ויש עוד בדרך גם בלי פרוזה 3

לא חסר משחקי פלטפורמוט בינוניים לWII , לא צריך עוד מאריו.

זה בערך מקביל לשטות שאמרת.

לגבי זה שיש את היכולות האלו במחשבים / כבלים / סלולארים - חוץ מזה שזה לא בידיוק מדויק (ובטח לא באותה איכות כמו שהקונסולות יכולות להציג) - זה הכל עניין של מכשיר קטן ונוח בסלון שעושה הכל.

ועם שירותי סרטים שקיימים ב2 הקונסולות - גם סוני וגם מייקרוסופט מכוונים חזק לקטע הזה.

מידה סנטר זול , חזק , נוח ואיכותי.

ליביו

פורסם

רוצים לנגוס בשוק הHTPC,למה לא? אני בעד.

מעניין לראות מה מייקרוסופט יעשו עם הקונספט של המצלמה..יש להם הזדמנות פשוט להשמיד את הווי,ובעקבות נסיון עבר עם מייקרוסופט,יכול מאוד להיות שלזה הם חותרים ומקווים..

פורסם

בסירטון השקה שראיתי כרגע רשום בפירוש PRODUCT VISUAL: ACTUAL FEATURES AND FUNCTIONALITY MAY VERY מה שאומר במילים פשוטות "תסתכלו אבל אל תצפו שככה זה יעבוד במציאות". אני מציע לכולכם להנמיך ציפיות ולא להסתמך על המצגת הזו אלא לחכות לסקירות של המוצר המוגמר - רק אז נדע באמת אם יש להם להיט ביד או עוד פלופ כמו ה EYETOY.

פורסם

נראה שמייקרוסופט כל כך נחושה לדחוף את הבוקס קדימה ולהשתלט לגמרי על שוק הקונסולות,שהיא לא תיתן לקונספט הזה להיכשל..גם אם הלכה למעשה יהיה מדובר בפלופ..

פורסם

כן, מיקרוסופט מומחית בדחיפת מוצרים בינוניים והפיכתם למיינסטרים. חבל.

פורסם

בא לא נגזים - הם יודעים לרדת מדברים כשהם נכשלים (כמו HDDVD)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים