עבור לתוכן

E3)-Electronic Entertainment Expo 2009) הדיון הראשי -לראשונה באנדל של הWII

Featured Replies

פורסם

אותי מעצבן שהם עושים שוב פעם הוצאה לאותה החומרה עם שינויים מינימליים...

מה עם Reset למכשיר שגם ככה במצב גרוע...

מה עם שני ג'ויסטיקים?

אני מברך על החוסר ב UMD אגב.

• תגובות 175
  • צפיות 11.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא ה DS שלי שרד את הצבא בלי שום כיסוי יפה מאד (חוץ משריטות קלות על המכסה).

פורסם

TEATIME - אז גם PSP מקסימום עם מדבקה על המסך היה שורד יופי.

במיוחד אם אתה מדבר על הDS הראשון שלא היה עמיד כמו הLITE.

ליביו

פורסם

יש לי LITE. אני לא יודע אם PSP לא מוגן היה שורד באותה צורה. ה DS חווה כמה נפילות עצבניות, וכמה דברים שנפלו עלי בזמן שהוא היה בכיס שלי.לכל הפחות יש שריטה אחת די עמוקה על המכסה של הLITE שהייתה הורסת לחלוטין את המסך.

פורסם
  • מחבר

ליביו גם בצדפה היו יכולים לעשות כפתורים נוחים יותר

אם כבר בסלידר זה קשה יותר

בכל מקרה יש שמועות על מאריו חדש ואני מקווה שזה יהיה או מאריו ראשי (פלטפורמה ) או מאריו RPG (סופר מאריו נייר בניגוד לקודמים לא היה JRPG )

בבקשה בבקשה רק לא מאריו פארטי 9 -אני יקבור את עצמי אם זה יהיה פראטי חדש

פורסם

MARIO WARE

RAVING MARIOS :)

פורסם
  • מחבר

אם זה יצא איזה מאריו ספורט\פארטי או משהו כזה אני יתקע ליממוטו את המסטר סורד בתחת

אחרי השנה הביזיונית הקודמת ואחרי שהיה מספיק זמן לציוותי הפיתוח שלהם לפתח משהו נורמלי יש לי ציפיות מהשנה הזאת

היה זמן לראטרו \הצוות של מאריו גלקסי \הצוות של זלדה TP\אלו שפיתחו את די אוף קריסס הרבה זמן

אני מצפה ללפחות 3 משחקים גדולים צד ראשון אם לא יותר שיוכרזו ועוד כמה צד שלישי

פורסם

רק לוודא שאני לא טועה, הPSP GO הוא לא PSP חדש, הכוונה שלי שהוא לא כמו ההבדל בין PS2 לPS3 אלא בין PS2 רגיל לSLIM והPSP GO וה1000-3000 יהיו עם אותה ספריית משחקים בדיוק.

פורסם
  • מחבר

כן הPSP הוא לא PSP2 אלה שינוי עיצוב בעיקר

בעניין הסיפרית משחקים הPSP GO לא מגיע אם UMD (הפורמט שרוב משחקי הPSP מגיעים אליו היום )

ובמקום זה יהיה לו שרות הורדות לקניה ואולי אפילו להשכרה של משחקים בצורה מקוונת ככה שכניראה הרבה משחקים יגנזו במעבר הזה

(בטח לא כל משחק יעבור להורדה דיגיטלית כי יש הרבה משחקים דרג ז )

אני מעריך שסוני יאפשרו גם לבעלי הPSP הישנים לקנות ככה משחקים אם יהיה להם כרטיס זיכרון בנפח גדול

פורסם

לא הבנתי דבר אחד, הקטינו את המסך משמעותית, ל3.8" מ4.2" ומה עם הרזולוציה? אם הרזולוציה תהיה קטנה יותר, מה עם המשחקים?

BTW תסתכלו על החדשה של גיימר הנובים האלה עם כותרת מפוצצת "דור שני לקונסולות הניידות מבית סוני" מפגרים LOL..

פורסם
  • מחבר

אם כבר זה מודל רבעי אבל לא דור שני

בכל מקרה עוד פרטים בטח יהיו בתצוגה של סוני בE3 אני לא יודע באיזה יום זה יוצא

MS ראשונה ומחר יהיה לה ונינטנדו מאוחר יותר אבל לא יודע מתי סוני

בימים הקרובים נידע יותר בכל מקרה זה ציטוט של טוקבקיסט מגימספוט ואני מסכים איתו -

Another desperate move by Sony to keep whatever is left for the PSP. The system was flawed from the beginning and they had plenty of opportunities to make the necessary changes but they didn't do it or didn't do it in a timely manner. As a result, their product line isn't selling like their competitors.

אם היו מכניסים לדוגמה את ה16 גיגה לפני שנתיים הPSP הייתה אחת מהPMP הטובים בשוק

אבל היום שיש סלולרים אם יכולות PMP רציניות שחלקם אם עשרות גיגה זה לא ניראה להיט גדול

חוץ מזה אנשים מתלוננים בצדק על מחסור בנוב אנלוגי נוסף

וכמובן חשבתי שבGO יהיה מסך מגע שיתאים לאפליקציות כמו גלישה ברשת לדוגמה ולא הכניסו את זה

ההרגשה שלי זה שהPSP GO ילך בדרך של הדודו

פורסם

היום סוף סוף יריית הפתיחה הכמעט רשמית של E3 (שמתחיל רשמית רק מחר) עם המצגת של מייקרוסופט שתתחיל היום ב 17:30.

שלוש וחצי שעות אח"כ יש את המצגת של EA ושלוש שעות אחרי זה יש את המצגת של Ubisoft.

מחר המצגות של סוני ונינטנדו. כיף!!!!

פורסם

אם כבר זה מודל רבעי אבל לא דור שני

בכל מקרה עוד פרטים בטח יהיו בתצוגה של סוני בE3 אני לא יודע באיזה יום זה יוצא

MS ראשונה ומחר יהיה לה ונינטנדו מאוחר יותר אבל לא יודע מתי סוני

בימים הקרובים נידע יותר בכל מקרה זה ציטוט של טוקבקיסט מגימספוט ואני מסכים איתו -

אם היו מכניסים לדוגמה את ה16 גיגה לפני שנתיים הPSP הייתה אחת מהPMP הטובים בשוק

אבל היום שיש סלולרים אם יכולות PMP רציניות שחלקם אם עשרות גיגה זה לא ניראה להיט גדול

חוץ מזה אנשים מתלוננים בצדק על מחסור בנוב אנלוגי נוסף

וכמובן חשבתי שבGO יהיה מסך מגע שיתאים לאפליקציות כמו גלישה ברשת לדוגמה ולא הכניסו את זה

ההרגשה שלי זה שהPSP GO ילך בדרך של הדודו

להכניס עוד אנלוג ו/או להכניס מסך מגע היה יכול להוות בעיה רצינית, שחלק מהמשחקים יתאימו לPSP GO בלבד וחלק רק לPSP הישנים.

לא בדור הזה.

פורסם
  • מחבר

להכניס עוד אנלוג ו/או להכניס מסך מגע היה יכול להוות בעיה רצינית, שחלק מהמשחקים יתאימו לPSP GO בלבד וחלק רק לPSP הישנים.

לא בדור הזה.

מסך מגע יתכוונתי לאפליקציות שלא קשורות למשחקים

ונוב אנלוגי נוסך היה יכול להיות אופציונלי במשחקים חדשים כמו שבזמנו שסוני הוציא את הדול שוק 1 רוב המשחקים תמכו גם בגימפאד הישן

לא בדור הזה.

קדימה קדימה אין לי סבלנות כבר

פורסם

הרגע הודיעו שהמצגת של מייקרוסופט הוקדמה בחמש דקות - עקב תוספת מפתיעה של הרגע האחרון.

מעניין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים