פורסם 2009 ביוני 216 שנים השתפר לקראת הסוף, אבל שוב, השאלה היא מחיר ותמיכה ממפתחות המשחקים. כמו כן תאריך יציאה.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר חוץ מהדיוק היחסית גבוה, זה זהה לWII....למעשה זה בדיוק כמו WII אם המושאן פלוס שיוצא ממש בקרוב השטויות של סוני יוצא רק ב2010 תראה את החלק אם הקשת -בדיוק אותו הדבר מה גם שאם הנונצק יש לך גם אנלוגית ביד
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר ההמשך הרוחני לISO ניראה טוב אבל הודלף לפני כמה שבועות גראנד טוריזמו5 פחות מעניין אותי GOW3 ניראה טוב אבל לא ניראה קפיצת מדרגה לסידרה
פורסם 2009 ביוני 216 שנים GT5 נראה פוטוריאליסטי אבל זה לא חדש.וקרירין, ידעתי שהתגובה הזאת שלך תבוא, מה אתה כבר מצפה שיעשו למשחק? הוא נראה מדהים, רווי באקשן וברוטאליות, סאונד מהדרגה הראשונה, קרבות בוסים שאני בטוח שלא יביישו את הקודמים, בטח גם יהיו פאזלים לא פחות קשים, בקיצור לדעתי הוא יהיה מועמד חזק וודאי למשחק השנה לכשהוא ייצא. לא מבין מה אתה עוד רוצה.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר טוב סיכום -תצוגות מסריחות לשלוש החברות לדעתי נינטנדו הכי מסריחה ואחרי זה MS וסוני ניצחה בדיפולט אבל היה מסריח ברמות -הE3 הכי מסריחה בהיסטוריה יותר גרוע משנה שעברה ואני לא מדבר על הלינופים לא להתבלבל לכולן יש לינופ טוב אני מדבר על חשיפות שהיה מחסור חמור בהם השנה ויותר מידי קזואל וקרירין, ידעתי שהתגובה הזאת שלך תבוא, מה אתה כבר מצפה שיעשו למשחק? הוא נראה מדהים, רווי באקשן וברוטאליות, סאונד מהדרגה הראשונה, קרבות בוסים שאני בטוח שלא יביישו את הקודמים, בטח גם יהיו פאזלים לא פחות קשים, בקיצור לדעתי הוא יהיה מועמד חזק וודאי למשחק השנה לכשהוא ייצא. לא מבין מה אתה עוד רוצה.יקחו הימור ויחדשו GOW1-2 היו מעולים אבל זה היה גם בגלל חדשנות הפעם אין את הפריווילגיה הזאתי רק גרפיקת HD ויותר אויבים על המסך ירגיש לי משהו שחוזר על עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.