עבור לתוכן

יועץ בנגוע לקניית קונסולת משחק.

Featured Replies

פורסם

אני צריך יעוץ לגבי קניית קונסולה ההתלבטות היא רק בין האקסבוקס 360 ל סוני3 .

אני צריך חוות דעת ודעות לגבי הקונסולות והמלצות שלכם, תאמת הדבר היחידי שמשך אותו לסוני זה הפריצה אני לא ישקר ויגיד שלא לא חוסך לי פה הרבה כסף מצב שני לרוב החברים שלי יש סוני 3 וזה ואמר לשחק איתם ברשת , רשת בחינם וגם להחליף איתם משחקים אני מניח...

לאיזה מהקונסלות יש יותר משחקים מגוונים שללאא יוצאים למחשב? העדפה שלי כרגע היא לסוני 3 האם כדי להישאר איתה או שלבדוק את האקסבוקס יותר לעומק..

ותעשו טוב אל תבואו לי בתגובה של " זה כל אחד והטעם שלו אין יותר טוב מהשני וזה עניין של טעם" טוב אז בשבילי יש יותר טוב מהשני אני הולך להוציא על זה לא מעט כסף אז אני גם רוצה להיות מרוצה מהבחירה שלי אז תעשו טובה ולהגיב לעניין =]

תודה מראש.

פורסם

אתה מתכוון - מה שלא משך אותך לPLAYSTATION (ולא הסוני) 3 זה העובדה שאין לו פריצה וגם כנראה לא כ"כ ריאלי שתיהיה לו בקרוב.

(וגם אם יש לו מחר בבוקר - עדיין תצתרך להוריד 15-20 גיגה למשחק + לקנות צורב בלו ריי ב1500 ש"ח ודיסקים בפלוס מינוס 50-100 ש"ח לדיסק)

מה שכן - המשחק רשת הוא חינם ואפשר להביא משחקים מכל העולם ללא הגבלת איזורים.

לשתי הקונסולות מגיעים משחקים שלא מגיעים למחשב בערך במידה שווה אני מעריך , בתור חדשים, אבל חלק מהבלעדיים של הXBOX מגיעים למחשב כעבור שנה (מאס אפקט , היילו וכו...)

ליביו

פורסם

gun007 נכון להיום לסוני יש את צוות הפיתוח צד ראשון הגדול ביותר וזה אומר יותר בלעדים חזקים

ובגלל שהיא לא צריכה לתמוך במערכת הפעלה כמו מיקרוסופט הבילעדים שלה לרוב לא יוצאים למחשב בניגוד למיקרוסופט שהרבה בילעדים בסוף מגעים למחשב

בעניין פריצות לPS3 ואומרים PS3 לא "סוני 3" אין לפחות לא משהו מסחרי כרגע

ולמרות של360 כן יש אפשר לקבל בגלל זה באן מהשרותי רשת לקונסולה עצמה ואז אתה מפסיד הרבה מהאפשרויות שלה

בין ה360 לPS3 אני ממליץ היום על הPS3 כי הוא יותר מובדל מהמחשב מה360

וכי הוא "כולל הכל" בכל החבילות שלו ואני מעריך שבגלל זה גם יחזיק יותר זמן

לאומתו ל360 אין בלו רי ואין כרטיס רשת אלחוטי בחבילה

בחבילות הרקיד גם אין ארד דיסק ולקנות נפרד זה מאוד יקר כי MS מתמחרת אביזרי 360 ביוקר

בלו רי אפילו אין להם היום ולא יודע אם יצא

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

לגבי האינטרנט תאמת אני לא יודע עליו הרבה אבל גם לא נראה לי שהוא יותר מדי משמעותי..

מה הוא נותן לי חוץ מלשחק בשרתים ברשת? ומי מבטיח שלא יהיו לאגים כי בטח רוב השרתים הם מחול... אפשר לפתוח שרת או שצריך לקנות איזה שרת מחברת אחזקה כמו במחשב נגיד במשחקים כמו של CS למשל?

מה מביא האינטרנט תכלס?

ואם הטלוויזיה שלי תומכת ב 1080I יראו טוב מאוד כמו HD ככה איכותי או שלא ממש?

ותאכלס הכי חשוב לי זה לאיזה קונסולה יש את המשחקים היותר טובים וכמובן האקסלוסיבים היותר טובים בינתים מה שאני יודע שיש ב אקסבוקס זה היילו שלא מעניין אותי ממש ו גיירס אוף וורס שגם לא מעניין אותי ממש ופייבל שזה כן מעניין אותי אבל אני מניח שכל אלו יצאו גם למחשב כמו שקורה לרוב המשחקים של אקסבוקס..

קיצר למי יש יותר משחקים טובים? ויש איזה אתר אמין בחול שמוכר בזול משחקים + שליחה לארץ?

פורסם

ps3 לא שווה לקנות אלא אם יש לך איך להחליף לקנות משחקים בזול

xbox זה רק בגלל שהוא פריץ ולא יןתר מזה

וfable 2 לא טוב כמו אחד לדעתי

פורסם
  • מחבר

לקנות פעם בבב משחק אני יכול ויש לי גם חבר מאוד מאוד טוב שיכול להשיג במחיר מאוד זול ולהלוות לי משחקים או שאני ישתתף איתו במחיר ולרוב החברים שלי בכללי יש סוני אבל פריצה זה גם כל פעם להוריד 6 ג'יגה ולצרוב ולדאוג לא לקבל באן ולא להוריד עידכונים מהלייב כדי לא לקבל פתאום באן וזה כל פעם לדאוג להיות זהיר וגם המשחקים האקסלוסבים שלו כמעט תמיד יוצאים למחשב ..

אני שמעתי שיש אתר בשם shotpo משהו כזה בסוני שמוכר משחקים במחיר מאוד זול משהו כמו 100-200 שקל למשחק זה נכון?

פורסם
מה מביא האינטרנט תכלס?

הרבה

חוץ מהברור מולטי מקוון יש דמו של משחקים \טרילרים\סרטים להשכרה \קנית DLC ומשחקי "ארקיד"

ועוד ופה ושם מוסיפים שרות חדש

תזכור שהרבה מהמשחקים הנחשבים קצרים מאוד בלי הרשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים