עבור לתוכן

מהו שיעור האנשים שיש להם windows מקורי?

איזה ווינדוס יש לכם ??? 474 הצבעות

1. 1. איזה ווינדוס יש לכם ???

• 98 מקורי
    • 98 פרוץ
    • xp מקורי
    • xp פרוץ
    • 95
      0
    • לינוקס
      0
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש לי 98 וxp מקוריים

פורסם

למה אין 2K?!

בכל מקרה

2000 מקורי

פורסם

אני לא רואה מה יעזור למדינה אם נקנה וינדוס מקורי!

אם כן אז יופי נעזור לאחת החברות הזרות הגדולה בעולם :P

פורסם

Original 98

hacked 2000 and XP

פורסם
  • מחבר

אתם חושבים שיהיה מוגזם להגיד שלרוב האנשים יש ווינדוס לא מקורי?

פורסם

למה אין 2K?!

בכל מקרה

2000 מקורי

אתה יכול לרשום xp

פורסם

יש לי עותק מקורי של Win 95 (רק אלוהים יודע איפה הוא נמצא עכשיו ;D ), יש לי עותק מקורי של Win 98 שקיבלתי עם המחשב המשני שלי... אבל גיליתי שלא שווה לשלם אגורה על מערכות הפעלה כדוגמת Windows, אז כרגע יש לי Win XP Pro פרוץ ו-Win 2000 Pro פרוץ.

הדברים הטובים ביותר הם חינמיים ;D ;D ;D

פורסם

כאילו דההה ?

אם במשהו אחד אנחנו טובים בו ברמה בין-לאומית זה העתקות פירטיות ...אז כדי שנתמיד , לפחות בזה יש "השגים"

פורסם

אם אתם כ"כ רוצים לדעת..(או שלא)

אז יש לי את כל גרסאות חלונות פרוצות... (אני מאמין שגם לעוד הרבה אנשים יש..)

וגם יש לי במקרה רישיון של 95 ודיסק מקורי שלו וגם דיסק מקורי של 98 (את אף אחד מהם לא קניתי...מצאתי אותם או שהביאו לי..)

מי ישלם מחירים כאלו מופקעים למיקרוסופט? (טוב נו, לא אני..)

פורסם

זה לא יהיה מוגזם להגיד כזה דבר.

לרוב האנשים בעולם יש מערכת הפעלה לא חוקית, לפחות ל50% דאא

ופה בישראל במיוחד, ישראל זאת מדינה של אפס דיסקים מקוריים, אחד מוריד וצורב לכל החברה ;D

היחידים שקונים מערכת הפעלה מקורית פה בישראל זה רק מי שחייב כמו בתי עסק (גם הם לא תמיד קונים מקוריים ועדיין יש הרבה חנויות שמתקינות על מחשבים של לקוחות מע"ה לא חוקיות.) ומי שלא מבין במחשבים, אז גם הוא קונה מקורי יחד עם מחשב חדש.

פורסם

אם אתם כ"כ רוצים לדעת..(או שלא)

אז יש לי את כל גרסאות חלונות פרוצות... (אני מאמין שגם לעוד הרבה אנשים יש..)

וגם יש לי במקרה רישיון של 95 ודיסק מקורי שלו וגם דיסק מקורי של 98 (את אף אחד מהם לא קניתי...מצאתי אותם או שהביאו לי..)

מי ישלם מחירים כאלו מופקעים למיקרוסופט? (טוב נו, לא אני..)

את הווינדוס שלי קיבלתי חינם (דרך ספק האינטרנט ) ועוד חוקי אז בשביל מה לי פרוץ ???

פורסם

דווקא ישראל היא אחת המדינות עם הכי הרבה עותקים חוקיים

יש מדינות בעולם עם מיליארדים של תושבים ושם הכל מועתק

פורסם

את הווינדוס שלי קיבלתי חינם (דרך ספק האינטרנט ) ועוד חוקי אז בשביל מה לי פרוץ ???

תן לי לנחש...קיבלת מנטויז'ן...

לידיעתך...שום דבר לא חינם וספקי האינטרנט פה בישראל בכלל לא פרייארים, למשל כשהיה את המבצע ל013 שהם נותנים את משחק המטריקס מקורי אז הם לקחו 10ש"ח יותר כל חודש על זה + התחייבות לחצי שנה....

Conclusion:

Nothing is free.

פורסם

בא נגדיר כך ל80% יש עותק לא חוקי של תוכנה כול שהיא משחק חלונות אופיס או כול תוכנה אחרת . זה לא אומר שזה מותקן להם על המחשב . רוב המקרים זה למשל חד פעמי, מקרי או די נדיר למשל מתוך כול 4-5 משחקים חוקיים שאדם קונה הוא משיג אחד לא חוקי אז החברות אינם מפסידות על זה מי יודע מה . או מקרים של חוסר בררה, לוותיקים למשל יודעים שאחרי שעברו ל פט 32 הם אינם יכולים להתקין חלונות 95 ויש להם 98 עדכון אז יש להם שני אפשרויות 1 לקנות מלא חוקי או 2 להסיג פרוץ (ולמרביתם כבר עברו ל xp חוקי מותקן על המחשב) תורידו את שני אלה יוצא שאין יותר מ 20-30 אחוז מה משתמשים הביתיים שהם שהם יותר או בעד פרוצים (בדרך כלל הם המפיצים שרודפים אחריהם)

פורסם

תן לי לנחש...קיבלת מנטויז'ן...

לידיעתך...שום דבר לא חינם וספקי האינטרנט פה בישראל בכלל לא פרייארים, למשל כשהיה את המבצע ל013 שהם נותנים את משחק המטריקס מקורי אז הם לקחו 10ש"ח יותר כל חודש על זה + התחייבות לחצי שנה....

Conclusion:

Nothing is free.

שלי זה מבזק בינלאומי (הזה אם התוקי) קיבלתי כשעברתי ל ADSL לפני שנתיים תבדוק !!! ודרך אגב קיבלתי גם את המשחק דרך החברה חינם (הטריק לבקש מהם חידוש מנוי כלומר כמו להתחבר לחברה חדשה רק אם אותו חברה וגם חסכתי כסף)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים