עבור לתוכן

מהו שיעור האנשים שיש להם windows מקורי?

איזה ווינדוס יש לכם ??? 474 הצבעות

1. 1. איזה ווינדוס יש לכם ???

• 98 מקורי
    • 98 פרוץ
    • xp מקורי
    • xp פרוץ
    • 95
      0
    • לינוקס
      0
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש למישהו אולי סטטיסטיקה בנוגע לכמות האנשים שיש להם windows מקורי לעומת אלא שיש להם מזויף?

פשוט היה לי ויכוח עם מישהו על זה...

פורסם

בקשר למקורי נראה לי שאפשר להשיג, בקשר לזיופים לא נראה לי, כי למשל מעלים ווינדוס לאינטרנט אז אתה לא יכול לדעת כמה אנשים הורידו אותו {למשל מתוכנות שיתוף וכו...} וכמה אנשים התקינו אותו...

פורסם

יש למישהו אולי סטטיסטיקה בנוגע לכמות האנשים שיש להם windows מקורי לעומת אלא שיש להם מזויף?

פשוט היה לי ויכוח עם מישהו על זה...

תפתח סקר באתר, ומאחר שזה אנונימי, אנשים יגידו את האמת (אני מעריך)

HF

פורסם

חידוש קוד? אתה מתכוון להפעלה דרך האינטרנט, נכון? למשל בשביל הSP1.

פרצו את זה מזמן, וכל ילד שיודע אותיות באנגלית יכול "לפרוץ" את זה...

פורסם

על מה אתה מדבר ?פרוץ הוא 100% זהה למקורי (שזה NT5.1) עם הבדל יחיד שזה שהכניסו לו קוד שלא הגיע ממיקרוסופט אלא מתוכנה שמפיקה קודים ע"י חישוב שלהם.

פורסם

ל-XP מיקרוסופט הוציאו גירסה לתאגידים שבו אין צורך להרשם באינטרנט כדי למנוע בלאגן לתאגידים בעלי מאות מחשבים. הגירסה הזאת נקראת Corp (Corparation( והיא זהה לגמרי לגירסת ה-Pro (אפילו המערכת הפעלה רושמת שזה PRO) ככה שההבדל היחיד הוא הרישום דרך האינטרנט. הגירסה הזאת של ה-Corp היא הגירסה שיש ל-99% מבעלי הוינדוס הלא מקורי בעולם. במקור הוינדוס הופץ לא חוקית ע"י קבוצה בשם Devilsown עם סריאל אחד. כשמקרוסופט הוציאו את ה-SP1 הם דאגו שכל מי שיש לו את הסריאל של Devilsown (או כמה סריאלים אחרים שהופצו באינטרנט) לא יוכל להתקין את ה-SP1 ואז נולדו כל ה-key genarator למיניהם כדי לעקוף את החסימה הזאת של הוינדוס.

הגירסה שיש לכולם היא ללא שום תלאי, מיקרוסופט שיחררו פשוט גירסה בלי רישום באינטרנט (activation) ברוב טיפשותם.

פורסם

הסקר יבדוק את מצב הזיופים בארץ

פורסם

באמת נראה לך שכל האנשים שיש להם מערכת הפעלה כזאת או אחרת רשומים באתר הזה ?

לך למינה צמח אם אתה רוצה סקר יותר אובייקטיבי

פורסם

אני בעליו הגאה של וינדוז 95 מקורי ו2 עותקים של וינדוז 98 מקורי, אבל מאז המסכים הכחולים של 98

התעצבנתי על ביל והגעתי למסקנה ששקל לא מגיע לו (אחרי שנמחקה לי עבודה בכיתה ח') מאז שקל הוא לא ראה אותי, זיבי!

פורסם

לי יש אקס פי פרו מקורי, עלה לי 1700 שקל (טוב, לאבא שלי), אבל זאת המערכת הפעלה הראשונה של מיקרוסופט מיזה הרבה זמן והרבה מערכות שווה משהוא ואפילו טובה!!.

יאיר.

פורסם

ממתי משתמשי הפורום משקפים את מצב הפיראטיות בכלל הארץ?.. ::)

פורסם

לי יש WIN 95 מקורי שקיבלתי עם המחשב הישן שלי ;D יש לי בעיה עקרונית להוציא 300 שקל על משחק או 1000 שקל על מערכת הפעלה ובגלל זה אני לא משתמש במקוריים :o

פורסם

באמת נראה לך שכל האנשים שיש להם מערכת הפעלה כזאת או אחרת רשומים באתר הזה ?

לך למינה צמח אם אתה רוצה סקר יותר אובייקטיבי

אתה חושב שיש לי תקציב לזה ???

quote author=R0cKF0rD link=board=4;threadid=44889;start=msg405466#msg405466 date=1060884766]

ממתי משתמשי הפורום משקפים את מצב הפיראטיות בכלל הארץ?.. ::)

האתר הזה מספק אותי אני לא מחפש סטיית תקן של 0.5 אחוז

פורסם

אני לא מבין למה הוספת לרשימה את Linux. אם היא מערכת הפעלה חוקית שניתנת להורדה חופשית.

XP מקורי!

פורסם

דבר ראשון הכותרת מטעה, מדברים כאן על חוקיות הרשיון ולא על זיוף של מוצר מסוים (מע' הפעלה במקרה שלנו) (-:

כאילוו דדדהההההה!!!! (-:

דבר שני:

לי יש XP לא חוקי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים