פורסם 2009 במאי 2616 שנים שלשום קניתי שלט ל- D40 שבאמצעותו אני יכול לשלוט על משך הזמן בו התריס של המצלמה נשאר פתוח.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 2616 שנים תתחדש!זה נחמד, אבל כדאי שתתחיל לעבוד על קומפוזיציה לפני השלב של החשיפות הארוכות.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים נחמד יש לי שאלהבדיוק הזמנתי שלט לK20 שלי אבל הזמנתי של אלחוטי ואני מתבלט אם זה אפשרי בוכי אין לו נעילה מכאנית לכפתור כמו בשלט רגיללהחליף מה אתם אומרים??או שיש איזה קובינציה של לחיצה להתחיל לחיצה להפסיק?
פורסם 2009 במאי 2716 שנים אני לא יודע איך זה בשלט לא מקורי אבל באינפרה אדום המקורי במצב BULB לחיצה אחת מתחילה צילום ושניה מסיימתמה שכן אינפרה עובד רק שמכוון לחזית המצלמה , שזה קצת מעצבןסתם לאינפורמציה , למצלמות של פנטקס אפשר להכין שלט חוטי לבדצריך להכנס רק לחנות לקנות קצת מפסקים וחוטים , ולוודא שיש מלחם בביתאם מישהו מעוניין אני אפרט , שלי עובד יופי כבר כמה חודשיםאגב . השלט עובד על קירון של הפרש פוטנציאלים ולא זורם זרם בחוטים , ככה שלהרוס את המצלמה זה בלתי אפשרי , מקסימום לא יעבוד , סתם למי שמפחד.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מה שכן אינפרה עובד רק שמכוון לחזית המצלמה , שזה קצת מעצבןהבעיה הזו לא רלוונטית ל-K20D שכוללת שני חיישני IR - אחד מלפנים ואחד מאחור.
פורסם 2009 במאי 2916 שנים הבעיה הזו לא רלוונטית ל-K20D שכוללת שני חיישני IR - אחד מלפנים ואחד מאחור.טעות שליעדיי ןלא סיבה להכין אחד חוטי חינם
פורסם 2009 במאי 2916 שנים שלט אלחוטי עולה 20 ש"ח כולל משלוח, כך שאני לא רואה הרבה טעם להתעסק עם אלתורים.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים אני לא יודע איך זה בשלט לא מקורי אבל באינפרה אדום המקורי במצב BULB לחיצה אחת מתחילה צילום ושניה מסיימתזה תקף גם לK20 כי ב BULB ככה סתם זה ממש צולע ואין אופציה כזאתלמשהוא יש מושג?
פורסם 2009 במאי 3016 שנים יש לי את שניהם ואני לא מבין מה ההתלהבות מאלחוטי, החוטי הרבה יותר נוח.במילא הטווח של האינפרא מאוד מוגבל וצריך להיות קרובים, עם השלט החוטי אפשר לשלוט על הפוקוס ולנעול את הכפתור למצב B.מומלץבדקתי לך עכשיו עם K200 ושלט אינפרא במצב B, כל עוד השלט לחוץ ומשדר אות התריס למעלה, הקטע של לחיצה בהתחלה ולחיצה בסוף לא עובד.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים וואללה תודה הייתה לי תחושה שזה ככה מזל שאתה אומר לי אני יחליף אותו לפני כי בשביל זה קניתי אותואת האמת קצת דבילי שיש בכלל BULB אם זה ככה, אבל נו בסדר מה אפשר לעשות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.