פורסם 2009 במאי 2616 שנים עשיתי אובר קלוק למעבד מ - 2.71 ל - 2.92יש משהו שאני צריך לדעת? הטמפרטורות לא עלו..יציבות וכל זה איך בודקים?תודה
פורסם 2009 במאי 2616 שנים שלוםעם מה בדקת טמפרטורות? ואיזה מעבד יש לך?לגבי המאמץ-תוריד תתוכנות S&M או OCCT ותריץ כמה שעותבהצלחה
פורסם 2009 במאי 2616 שנים כמו שזה שאמר מעליי, תוריד את OCCT, תריץ בדיקה לשעתיים. לך לאתר הייצרן של המעבד שלך, ותבדוק מה המקסימום שהמעבד שלך יכול להגיע אליו מבחינת טמפרטורה, תוריד 15-20 מעלות ואל תעבור אותם. אם שינית מ2.7 ל2.9 באמת שלא תהיה שום התחממות יותר ממה שהיה לך עם ה 2.7, אבל מצד שני גם לא תרגיש שום שיפור.
פורסם 2009 במאי 2616 שנים פותח התרד תערוך את הכותרת למשהו ענייני יותר..לפחות שנדע איזה מעבד או משהו..וסליחה שאני :-\ :-X אבל מה הבעיה להריץ חיפוש בגוגל עם שם התוכנה ?כמו כן מה הפרמרטים ששינת בביוס ?
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר שינתי את הכותרת.עכשיו אני לא בבית כשאני יהיה בבית אני יעשה חיפוש לתוכנה.שינתי איזה הגדרה של המעבד בביוס משהו: 100 125 משהו כזה אני לא כל כך זוכר רק את זה שינתי.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים לא ממש מובן איזה הגדרה שינת..כמו כן אם אתה לא זוכר או לא יודע..זה לא בדיוק מומלץ לשנות..לפני שקוראים/בודקים מה זה בדיוק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.