עבור לתוכן

SAPPHIRE PI-AM2RS780V AM2+, 780V או GIGABYTE MA770-UD3 AM2+?

Featured Replies

פורסם

SAPPHIRE PI-AM2RS780V AM2+, 780V או GIGABYTE MA770-UD3 AM2+?

איזה עדיף ^ , בבקשה עזרה

פורסם

ברור שאת ה גיגה בייט איןמה להשוות בכלל

הגירסאות האלה של ספייר בכלל לא אלה שמיוצרת על ידי דDFI ונחשבים לאיכותיים אלא גירסאות נחותות וירודות מבית היוצר של PC-PARTNER שגם הבעלים של SAPPHIRE ככה שהגיגה בייט עדיף במקרה הזה

פורסם

שים לב ותזהר !!!!!!!!!

יש ללוח GA-MA770-UD3 שתי גרסאות שונות לחלוטין בחומרה !!!

GA-MA770-UD3 (rev. 1.0)

AMD 770 + SB700 Chipset

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2982

GA-MA770-UD3 (rev. 2.0)

AMD 770 + SB710 Chipset

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3097

מה ההבדל?? רק גירסא 2 תומכת ב- ACC

AMD OverDrive- Advanced Clock Calibration, which is the newest feature comes from AMD SB750/ SB710 SouthBridge chip, destined for the AMD Black Edition CPU to be overclocked through AMD OverDrive utility further than was previously possible.

עם ACC אפשר לשלוט ממש טוב על כל ליבה - הבנתי שאפילו ממערכת ההפעלה עצמה!

כולל אפשרות לפתיחת ליבה נוספת במעבדי phenom X3 אם היא לא דפוקה. אז אם אתה חוסך והולך על לוח 770 רק תוודא שעל הדגם הנכון!

פורסם
  • מחבר

תודה אבל לא הבנתי מה זה ה ACC הזה , תוכל להסביר לי יותר טוב? , והאם לתקציב הלוח אם שציינת MA770 הזה עדיף ומשתלם?

פורסם
  • מחבר

הקפצה! תענה אחי!

פורסם

הקפצה! תענה אחי!

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו. אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

זו האזהרה הראשונה שלך, בשלישית תועבר לטיפול אחראי הפורומים.

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

פורסם
  • מחבר

אבל אני מחכה לתשובה מה הקטע פה? , כבר הרבה זמן...

פורסם

סליחה?! "מה הקטע פה"?!

ישנם בפורום אנשים מאוד נחמדים שעוזרים כי הם אוהבים לעזור, אל תקח את זה כברור מאליו.

שאלת שאלה, יופי לך, תתאזר בסבלנות עד שמישהו יענה.

נ.ב.- הודעת ספאם נוספת תזכה אותך באזהרה נוספת. ראה הוזהרת. אני מציע שתקרא את החוקים.

פורסם

תודה אבל לא הבנתי מה זה ה ACC הזה , תוכל להסביר לי יותר טוב? , והאם לתקציב הלוח אם שציינת MA770 הזה עדיף ומשתלם?

תקשיב, יש פה אנשים שעובדים ולומדים גם.

בלוח אם יש שני רכיבים חשובים - גשר צפוני וגשר דרומי.

גשר דרומי מסוג SB710 או SB750 מאפשר עבודה טובה במיוחד עם מעבדי פנום II. במעבדי פנום II 3 ליבות הוא לפעמים מאפשר פתיחת ליבה רביעית.

זה נקרא AAC

בלוח אם הזה ששמת אין שום דבר מיוחד אלא אם כן הוא די זול.

יש לוחות אם עם מאיץ מובנה 780G שהם נחמדים.

יש לוחות עם 790X שזה הדור החדש יותר.

אם אתה מובנה מחשב תקציבי, ולא מעניין אותך לשדרג בעתיד, אז לך על הלוח הכי זול שמתאים. אבל לעניות דעתי, חכמי הפורום טוענים שהמעבד הזול הוא דווקא של אינטל E5200 ואם כבר אז AMג משתלמים במעבדים של הפנום II במיוחד בשלוש ליבות 710 720BE

אתה שאלת פה מה עדיף בין שני לוחות, אז רק רציתי שתשים לב שיש שני דגמים מאותו הלוח ועד שהחנות לא בודקת בדיוק מה כתוב על הקופסא, הם פשוט לא ידעו כי אף חנות לא נכנסת לפרטים כאלו קטנים.

EC AOD-ACC Support

EC AOD-ACC is described as Embedded Controller for AMD OverDrive- Advanced Clock Calibration, which is the newest feature comes from AMD SB750/ SB710 SouthBridge chip, destined for the AMD Black Edition CPU to be overclocked through AMD OverDrive utility further than was previously possible.

פורסם
  • מחבר

נגיד התקציב שלי הוא בין 350 ל 400 ש''ח , איזה לוח אם מתאים? נגיד לדוגמא המחשב יהיה עם 4GB זיכרון , פנום 920 ,

כרטיס מסך HD4890 , איזה לוח אם זול וטוב לתקציב? איזה הכי עדיף כאילו , (לא מבין השתיים) , כל לוח אם טוב

פורסם

ללא ספק לוח אם של sb710/sb700 gigabyte ud3

מהסיבות הבאות:

תמיכה ב - HT5200 לעומת HT2000 בלוחות 780V

כרטיס קול מובנה עדיף בלוח אם של gigabyte

אפשרות שדרוג טובות יותר מבחינת המעבד

פורסם
  • מחבר

מה זה הלוח אם הזה שאתה מדבר עליו? , איזה בדיוק? על מה ששאלתי?

וגם שאלתי עוד שאלה הודעה לפניך , תענו לי עליה בבקשה

פורסם

נגיד התקציב שלי הוא בין 350 ל 400 ש''ח , איזה לוח אם מתאים? נגיד לדוגמא המחשב יהיה עם 4GB זיכרון , פנום 920 ,

כרטיס מסך HD4890 , איזה לוח אם זול וטוב לתקציב? איזה הכי עדיף כאילו , (לא מבין השתיים) , כל לוח אם טוב

חפש בשרושור שפתחתי על פנום 2, מישהו רשם שם על לוח טוב ויחסית זול, בהודעה האחרונה כנראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים