עבור לתוכן

מבקש המלצה לרכישת מסך לשימוש משרדי בתקציב של עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מסך לשימוש בעיקר משרדי וחשוב לי שהוא יהיה נוח לקריאה ושלא יעיק על העיניים כי אני מתכנן לעבוד מולו כמעט כל היום.

ראיתי המלצות על המסכים: Dell 20 LCD E207WFP ו Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms - איך הם לשימושים שלי?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אתה מעדיף רק 20" רחב? יש גם גדלים אחרים, אתה יודע. 19", 22"...

פורסם
  • מחבר

אתה מעדיף רק 20" רחב? יש גם גדלים אחרים, אתה יודע. 19", 22"...

אין לי העדפה בנושא, פשוט אלו מה שהמליצו לי.

אני לא יודע כמה מסכי 22'' איכותיים יש בתקציב הזה, אני מאמין שהכי טוב יהיה מסך 19'' עם פאנל איכותי. שאלת תם: מסך רחב יכול להיות בעייתי בעבודה מול דוס או ווינדואס 98? כי בין היתר המסך הזה ישמש אותי בעבודה מול תוכנות דוס על ווינדואס 98.

פורסם

בתקציב הזה אין מסכים באמת איכותיים, בשום גודל.

לעומת זאת, התקציב מספיק כדי לקנות מסך סביר, גם ב-19", גם ב-20" וגם ב-22".

לשימוש משרדי, לדעתי אין צורך בשום דבר גדול יותר מ-19", מה גם שהאחרים הם מסכים רחבים, שהרוחב לא כל-כך עוזר בשימוש משרדי.

אין בעיה להשתמש במסך רחב ב-Windows 98, וגם לא ב-DOS, מעבר לעבודה שתוכנית DOS אשר מותאמת למסך רגיל תיראה קצת מעוות כאשר ימתחו אותה על כל המסך במסך רחב.

ההמלצות שלי בכל אופן הם:

Samsung 943BM ל-19"

Samsung 2043BW ל-20", למרות שאני לא רואה סיבה לקנות מסך בגודל זה, אלא אם יש מצוקת מקום.

Samsung 2243BW ל-22".

פורסם
  • מחבר

בתקציב הזה אין מסכים באמת איכותיים, בשום גודל.

לעומת זאת, התקציב מספיק כדי לקנות מסך סביר, גם ב-19", גם ב-20" וגם ב-22".

לשימוש משרדי, לדעתי אין צורך בשום דבר גדול יותר מ-19", מה גם שהאחרים הם מסכים רחבים, שהרוחב לא כל-כך עוזר בשימוש משרדי.

אין בעיה להשתמש במסך רחב ב-Windows 98, וגם לא ב-DOS, מעבר לעבודה שתוכנית DOS אשר מותאמת למסך רגיל תיראה קצת מעוות כאשר ימתחו אותה על כל המסך במסך רחב.

ההמלצות שלי בכל אופן הם:

Samsung 943BM ל-19"

Samsung 2043BW ל-20", למרות שאני לא רואה סיבה לקנות מסך בגודל זה, אלא אם יש מצוקת מקום.

Samsung 2243BW ל-22".

תודה! עוד מספר שאלות ברשותך - כשאתה אומר מסך סביר אבל לא איכותי למה אתה מתכוון? השיקול העיקרי שלי הוא עבודה ממושכת מול המחשב בסביבה טקסטואלית, לא כל כך מעניין אותי מנעד צבעים רחב או זמני תגובה מהירים - האם המסכים שציינת יספקו אותי מהבחינה הזו? אם כן, אני מאמין שאלך על ה 943BM. אם לא, בכמה אצטרך לחרוג מהתקציב כדי לקבל מסך שכן יהיה אפשר לשבת מולו זמן רב?

פורסם

איכותי, כוונתי לפאנל לא TN, כלומר פאנל שאין לו בעיות עם זוויות צפייה ושמציג צבעים יותר

המסך הלא TN הכי זול שאני מכיר הוא ה-Samsung 971P, שהוא עולה בערך 1300. הבא בתור - DELL 2209WA בסביבות ה-1600-1700.

אבל זה לא שמסכי TN הם כאלה שאי-אפשר לשבת מולם. אין שום בעיה עם המסכים שהמלצתי לך.

פורסם
  • מחבר

איכותי, כוונתי לפאנל לא TN, כלומר פאנל שאין לו בעיות עם זוויות צפייה ושמציג צבעים יותר

המסך הלא TN הכי זול שאני מכיר הוא ה-Samsung 971P, שהוא עולה בערך 1300. הבא בתור - DELL 2209WA בסביבות ה-1600-1700.

אבל זה לא שמסכי TN הם כאלה שאי-אפשר לשבת מולם. אין שום בעיה עם המסכים שהמלצתי לך.

הבנתי, תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים