פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר זה ספק mini atx ואני בודק אם הוא עובד.אני מחבר אותו ללוח שעובד עם ספק אחר אבל אם הספק המיני הוא פשוט נדלק (אני רואה שהמאוור מסתובב) ומיד נכבה.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר לאאאא!!!!!!בבקשה תגיד לי שאפשר איכשהו להציל אותו...עד שמצאתי את הספק הזה :-[
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים לא מת אבל לא עומד בעומס או שיש בו קצר ולכן מופעל מעגל ההגנה שמכבה את הלוח.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מההנתונים שלו ולמה חיברת אותו בדיוק ?אולי בכלל אין לו סיכויי להדליק את הציוד הזה פשוט.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר אני חיברתי אליו רק את הלוח בנתיים, אז אני לא חושב שזאת בעיה של עומס.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים הספק מת.. : גם לי הייתה אותה בעייה ולא הייתה שום דרך להחיות אותו (למרות שהחדר שלי ממש בית חולים לחלקי מחשב) אפילו לא על ריק.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים אני חיברתי אליו רק את הלוח בנתיים, אז אני לא חושב שזאת בעיה של עומס.בלי המעבד?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים זה גם מה שאני חשבתי, אבל איך אפשר לבדוק מה זה ולסדר את זה?איזה חוסר דימיוןפרק את הלוח מהמארז ושים אותו על הקופסא ואז תחבר את הספקאני בטוח שלא שמת ספייסרים בצורה נכונה .
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים הלוח מופרד מהעולם החיצוני ויושב על מבודד וחיברת ספק וזה מה שקורה ?טקס הלוייה לספק יערך -בזמן שנוח לך כי הוא מת מות צדיקים אם התשובה לשאלה שלי למעלה היא כן .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.