פורסם 2009 במאי 2616 שנים למה אין לי שליטה על המאוורר של הכרטיס מסך מפרט בצד...בכול דרייבר שהתקנתי...
פורסם 2009 במאי 2616 שנים אם המאוורר מתחבר ב2 פינים לכרטיס אתה לא תוכל לשלוט עליו מפני שאין לו בקר RPM..אם יש יותר מ2 פינים בחיבור אז זו כבר בעיה אחרת...תעדכן פרטים על החיבור!
פורסם 2009 במאי 2616 שנים פותח התרד הדגם שלך מגיע עם הTWIN TURBO..בדרייבר בדקת בלשונית הOVERDRIVE ?כמו כן תוריד את סימני הפיסוק המיותרים מהכותרת..תודה..
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר כן בדרייבר בדקתי את הלשונית הזאת ואין שם....לגבי החיבור אני יעדכן מאוחר יותר אני לא בבית כרגע...
פורסם 2009 במאי 2616 שנים אין לך מה לבדוק את החיבור שכן הוא מגיע עם 4 פינים כמו שצריך להיות..ומה זאת אומרת אין שם ? זה באפור ? לחצת על המנעול על מנת לפתוח את זה ? נסה להתקין RIVA TUNER ולראות אם אתה מצליח לשלוט על המאוורר..
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר כן אני מצליח לשלוט ב RIVA TUNER אבל עדיין הכרטיס יחסית חם למה שהיה לי היה לי 50-48 במנוחה עכשיו זה על 55 במנוחה... ולמה אבל אין לי שליטה דרך הדרייבר...?
פורסם 2009 במאי 2616 שנים 5 מעלות יותר זה לא חריגה..אל תשכח שהטמפ' בחוץ והאבק גורמים לזה..כי אתה צריך להוריד כלי חיצוני של NVIDIA שנקרא system tools בהתקנה שלו יש רכיב שנקרא PERFORMANCE תתקין אותו..ואז בדרייבר יהיה לך לשונית חדשה באותו השם..שם תוכל לשחק עם המאוורר והתדרים..
פורסם 2009 במאי 2616 שנים כי אתה צריך להוריד כלי חיצוני של NVIDIA שנקרא system tools בהתקנה שלו יש רכיב שנקרא PERFORMANCE תתקין אותו..זה תופס על כרטיסי ATI? יש לו 4870 לא?
פורסם 2009 במאי 2616 שנים לא צריך להיות עד כדי כך עצלן..חיפוש בגוגול היה נותן לך את הלינק.. ;Dhttp://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.02.htmlובATI אין תוסף..אתה חייב להתקין תוכנה חיצונית..
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מה זה לא עובד התקנת את זה ? נוספה לך לשונית חדשה ? תעלה תמונה עם המסך של הדרייבר.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים פותח התרד מה שציינתי מיועד לכרטיסי NVIDIA לך יש ATI..וכמו שציינתי כבר..ובATI אין תוסף..אתה חייב להתקין תוכנה חיצונית..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.