פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים שלום לכולם.אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול sb live 5.1 ואני זקוק לחוות דעת. חבר שלי אמר לי שה-LIVE כבר לא מי יודע מה בכרטיסי קול ולא כ"כ שווה לקנות אותו. מה אתם אומרים כדאי לקנות?הנה לינק http://www.americas.creative.com/products/product.asp?product=143&category=244&maincategory=
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים כמו שאמרו מעלי, הוא הטוב ביותר במחיר הזה. וכן, הוא יתן לך סאונד איכותי על פי מספר ביקורות שקראתי. אני גם בקרוב הולך לקנות אותו. נמאס מהonboard sound המסכן שלי.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר צריך בשבילו רמקולים מיוחדים כדי לקבל את הסאונד שהוא משדר או שאפשר להסתפק גם במערכת סטריאו של קנווד שיש לי עכשיו?
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים אם יש לך רק 2 רמקולים המאקסימום שתקבל זה סטריאו....או חיקוי של סראונג (גרוע)
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים סטאריו טוב זה גם משהו שמאוד חשוב להעריך!לי במחשב יש "רק" סטאריו ואני מאוד נהנה ממנו.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים לי יש את הכרטיס הזה ואני מאוד מרוצה ממנו.כרגע הוא עובד במצב של 5.1 ושומעים ממש מצויין.אם אתה רוצה מצב סטראו זה לא נורא בשביל לשמוע שירים אבל כדיי לראות סרטים ולשחק במשחקים יהיה יותר עדיף מצב סראונד (5.1)
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים לי יש את הכרטיס הזה ואני מאוד מרוצה ממנו.כרגע הוא עובד במצב של 5.1 ושומעים ממש מצויין.אם אתה רוצה מצב סטראו זה לא נורא בשביל לשמוע שירים אבל כדיי לראות סרטים ולשחק במשחקים יהיה יותר עדיף מצב סראונד (5.1)לפי מה שהבנתי ממך, אם תצליח לחבר את כל הרמקולים שלך אז תצטרך כרטיס שתומך ב10.2 או משהו דמיוני כזה ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים לפי מה שהבנתי ממך, אם תצליח לחבר את כל הרמקולים שלך אז תצטרך כרטיס שתומך ב10.2 או משהו דמיוני כזה ;Dכן (LOL)צריך להוסיף עוד את הרמקולים החדשים שלי למפרט.. ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים לי יש את הכרטיס הזה ואני מאוד מרוצה ממנו.כרגע הוא עובד במצב של 5.1 ושומעים ממש מצויין.אם אתה רוצה מצב סטראו זה לא נורא בשביל לשמוע שירים אבל כדיי לראות סרטים ולשחק במשחקים יהיה יותר עדיף מצב סראונד (5.1)מזה הבולשיט הזה ?!מוזיקה נועדה להשמע בסטריאו ולא בשום בולשיט אחר !
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים לי אישית יש אותוכרטיס פשוט מעולה במיוחד עם יש לך מערכת רמקולים טובה... לי יש גם מערכת רמקולים מאוד טובה כי אם יש משהושאני באמת לא מתפשר זה מוזיקה... (אפילו שבזה הרגע נראה לי הלך לי הכרטיס משום מה)וכן למחיר שלו הוא הכרטיס ההכי טוב שיצא לי לראותאני עכשיו הולך לקנות את הSound Blaster® Extigy בusb ואני ישמח עם מישהו יוכל לתת גם עליו כל מינידעות, למרות שיש לי חבר שיש לו אותו וזה כרטיס מעולה
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אחי הSB LIVE הוא כרטיס ממש ממש מצויין ואם אתה לא עורך אודיו או משהו ורק רוצה לשמוע איכות של 5.1 ולראות סרטים טובים עם סאונד טוב אז הכרטיס הזה הוא "הטופ שבטופ".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.