פורסם 2009 במאי 2516 שנים טוב אז חברים גם אותי הרעילו בחיידק הזה של המוזיקה (נכון לא ברמה שלכם ,אתם קונים אוזניות ב 200 דולר אבל עדין אחרי שראיתי מה חבר שלי קיבל פשוט לא יכולתי להיתאפק) ,אגב אני מחפש אוזניות In-Ear .וסתם שאלה בלי קשר ,מה אוזניות ה In-Ear הכי טובות בעולם וכמובן כמה הן עולות ?
פורסם 2009 במאי 2616 שנים CX 300 של סנסהיזר .רק תקנה במקום מאושר שלא תיפול על מזויפות (רץ הרבה בארץ וברשת !).תתחדש .
פורסם 2009 במאי 2616 שנים אין היום אזניות הכי טובות...יש טובות ויש גרועות!!!ד"א, האזניות שהוא המליץ עלייהם ממש איכותיות!
פורסם 2009 במאי 2616 שנים "הכי טובות" הן כאלה בהתאמה אישית למבנה האוזן של המזמין. המחיר נע בין 850$ ל1250$ ל"הכי טובות".
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר כן שמעתי הרבה על הcx300 אבל עקב כמות הזיופים אני מעדיף לרדת מהרעיון ,יש חברה אחרת שמומלצת במחיר הזה ?
פורסם 2009 במאי 2616 שנים כן שמעתי הרבה על הcx300 אבל עקב כמות הזיופים אני מעדיף לרדת מהרעיון ,יש חברה אחרת שמומלצת במחיר הזה ?מצטרף להמלצה על CX300. במחיר הזה אין ממש מתחרים.אין שום סיבה להמנע מקניה בגלל זיופים. פשוט תקנה בארץ בכל חנות שנותנת לך אחריות של "קילים" שהם היבואן הרשמי של סנהייזר לארץ (למשל בקילמובו שהם די יקרים, או ב TUKI שהם די זולים).זיופים רווחים בעיקר באיביי ובמקומות שלא עובדים עם יבואן רשמי.
פורסם 2009 במאי 2616 שנים אחי קניתי לי את ה-cx300 ממש אתמול ואחי אני מאוד מרוצה מהעוצמה, מהאיכות, הן נוחות ברמות וכמעט לא לוקח זמן להתרגל, הם אטומות היטב אבל אפשר טיפה להוציא מהאוזן ואז זה ממש לא אטום. הבעיה המרכזית היא כשנוגעים בחוט אז יש רעש אבל מתרגלים ואפשר להכניס לחולצה וזה לא ממש מפריע ובנוסף אם אתה אדם שכל הזמן מתנשף וחורק שיניים לא מומלץ... סה"כ האוזניות הכי טובות שתמצא במחיר הזה אל תשכח גם מתאימות כמעט לכל אוזן... וזיופים אין ממש בעיה אחי תבדוק שיש לך שנתיים אחריות וזאת האריזה המקורית:http://www.peteroravec.sk/wp-content/uploads/2008/04/cx300newpackagegt4.jpgהמזויפת:http://img.alibaba.com/photo/11449444/Sennheiser_CX300_In_ear_Headph_Only_25.jpgבנוסף אל תקנה בחנות מפוקפקת ובאינטרנט אם אתה רוצה חנות זולה יש לך את ivory ו-ksp דרך אגב אחי אני מקווה שאתה טוב בפתיחת קופסאות זה קשה רצח!!!!
פורסם 2009 במאי 2616 שנים אחי קניתי לי את ה-cx300 ממש אתמול ואחי אני מאוד מרוצה מהעוצמה, מהאיכות, הן נוחות ברמות וכמעט לא לוקח זמן להתרגל, הם אטומות היטב אבל אפשר טיפה להוציא מהאוזן ואז זה ממש לא אטום. הבעיה המרכזית היא כשנוגעים בחוט אז יש רעש אבל מתרגלים ואפשר להכניס לחולצה וזה לא ממש מפריע ובנוסף אם אתה אדם שכל הזמן מתנשף וחורק שיניים לא מומלץ... סה"כ האוזניות הכי טובות שתמצא במחיר הזה אל תשכח גם מתאימות כמעט לכל אוזן... וזיופים אין ממש בעיה אחי תבדוק שיש לך שנתיים אחריות וזאת האריזה המקורית:http://www.peteroravec.sk/wp-content/uploads/2008/04/cx300newpackagegt4.jpgהמזויפת:http://img.alibaba.com/photo/11449444/Sennheiser_CX300_In_ear_Headph_Only_25.jpgבנוסף אל תקנה בחנות מפוקפקת ובאינטרנט אם אתה רוצה חנות זולה יש לך את ivory ו-ksp דרך אגב אחי אני מקווה שאתה טוב בפתיחת קופסאות זה קשה רצח!!!!חותכים את זה עם מספריים..חח מה הבעיה?..
פורסם 2009 במאי 2616 שנים אחי אתה יודע כמה זה קשה! הפלסטיק קשה רצח ודי קשה לגזור אותה ואחרי שגוזרים צריך לגזור עוד פעם בו נגיד שהאריזה הזאת היא מיוחדת נגד החזרות...
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר CREATIVE EP630 וAKG למניהן.. הופה ,רעיון נחמד ,חבר שלי קנה akg (אומנם יקרות בהרבה מהטווח שלי ,אבל היתרשמתי לטובה מהחברה )וזה גרם לי לחשוב גם לקנות אוזנייה שלהם . ואגב ראיתי אוזנייה שלהם akg k311 והיא הייתה ממש חמודה ,ניראת טוב ,וניראת איכותי ,היא גם דיי זולה רק 109 שקל בארץ ,ומשהוא כמו 10 דולר בחו"ל , אז מה אתם אומרים ? אחי אתה יודע כמה זה קשה! הפלסטיק קשה רצח ודי קשה לגזור אותה ואחרי שגוזרים צריך לגזור עוד פעם בו נגיד שהאריזה הזאת היא מיוחדת נגד החזרות... חחח אני מקווה שזו תהיה הבעייה היחידה שלי ,אבל תודה על ההמלצה GoldenGold .
פורסם 2009 במאי 2716 שנים רק CX300. אי אפשר לטעות עם סנהייזר. ואי אפשר עם האוזניות הללו.לא סתם ממליצים כאן עליהן בכל הזדמנות.קניתי בהמלצת הפורום לפני יותר משנה. היה חשוב לי בעיקר באס. תאמין לי שבמחלקת הבאס ממש ממש לא התאכזבתי, וגם בכל שאר התחומים.אתה שומע את המוסיקה שלך שונה, צליל חי, איכותי, כיפי. והבאסים, אם אתה רוצה, יכולים להרעיד לך את הגרון.אני גם המלצתי על האוזניות לחברים שלי, וגם הם קנו והיו מרוצים מאוד.רק להמליץ כמו כולם, לרכוש בחנות ולא באיביי ולוודא שאתה מקבל אחריות רשמית.אני בכלל מעדיף לרכוש דברים כאלה בחנות ולא דרך סוחרים מפוקפקים ברחבי הרשת.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר טוב נגיד אני הולך עליהן ,יש איזה חנות טובה באזור נתניה שאפשר לקנות בלי לדאוג לזיופים ?
פורסם 2009 במאי 2716 שנים לי יש את הK309(הדגם הזול ביותר) כבר שבועיים ואני מרוצה מאוד.. צליל באסי, איכותי ופירוט טוב... אגב, הכבלים שלהם מצוינים לא היה לי קשר אפילו פעם אחת(לעומת שאר האוזניות... שגילגלתי אותן סביב לנגן שלי). אני התלבטתי אם לקנות את הCX300 ולבסוף החלטתי שלא, כי בין היתר הכבל האידיוטי שמלפף את הצוואר מעצבן אותי ברמות מטורפות, אבל זו דעתי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.