עבור לתוכן

קניית מחשב נייד למשחקים ב5000 אלף

Featured Replies

פורסם

אני בצבא אבל מידי פעם יש לי קצת זמן ולא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב נייד או לא... אני רוצה שיוכל להריץ לי את המשחק WORLD OF WARCRAFT כמה שיותר חלק... אז האם יש כזה מחשב שיריץ לי את זה סבבה ב5 אלף שקל בערך? וראיתי שבשביל אינטרנט צריך לקנות איזה מודם.. האם הPING במשחקים יהיה יחסית נמוך?

עריכה: אם אפשר בבקשה שתציעו לי מחשב נייד סבבה עד 5 אלף אוליייי אפשר לחרוג קצת אם יש צורב DVD זה בונוס

אני משחק בעיקר WOW אבל אם יש אפשרות למחשב חזק יחסית שיוכל להריץ את DIABLO 3 שיצא... אם זה אפשרי

גודל ומשקל לא חשובים לי

פורסם

הפורום הזה הוא פורום שבו אפשר לקבל תשובות לשאלות טכניות או כלליות לגבי ניידים.

לגבי מחשב שיריץ WOW ב-5000 שקלים - אין בעיה למצוא כאלה.

לגבי חיבור לאינטרנט בצבא - בהנחה שבבסיס אין קליטה של רשת אלחוטית (WIFI) כלשהי (וכנראה לא תהיה), באמת אפשר לקנות מודם סלולרי ככרטיס הרחבה או התקן USB, לעשות חבילת גלישה אצל אחת מחברות הסלולר ולגלוש.

לגבי האם כדאי לך או לא, זו לא שאלה שתמצא לה תשובה פה בפורום.

פורסם

נייד שיכול להריץ WOW אפשר למצוא גם בהרבה פחות מ5K. כעקרון כל נייד שיש לו כרטיס לא מובנה החל מרמה של 7300GO\8400GS\9300GT של NVIDIA או 3450 של ATI יסתדר עם המשימה.

לגבי מודם סלולרי - כיום גם פלאפונים רבים יכולים לתפקד כמודם לכל דבר (לרבות המהירות), אם יש לך חבילה מתאימה (ולא מוגבלת בנפח תעבורה!).

פורסם
  • מחבר

אוקי אבל אני רק לא מבין בקטע של האינטרנט... נגיד ואני לא רוצה להסתמך WIFI אני רוצה שתמיד יהיה לי אינטרנט יציב שיהיה לי PING סביר במשחקי רשת זה אפשרי? ראיתי שיש את ה NET STICK הזה אבל זה עולה 100 שקל לחודש ורק 10 גיגה? זה לא יקר? אני עובר את ה 10גיגה בכיף אם אני משחק ב WOW וזה בחודש... אין איזה אפשרות לאינטרנט יחסית מהר וללא הגבלת הורדה ?

פורסם

10גיגה בחודש מלשחק WOW? איך הגעת לזה?

חברות סלולר מסוימות מצהירות על חבילות ללא הגבלה. בפועל, הן שומרות את הזכות לנתק/לחסום אותך, אם תחרוג באופן מוגזם. אבל כנראה זה לא יקרה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני מתכוון לנתק את האינטרנט שלי בבית כדאי לחסוך בכסף ואז להוריד סרטים וכו מהנייד

בסלקום יש חבילה ללא הגבלה שעולה 130 שקל נראה לי אני ילך אליה גם לאורנג יש משהו דומה... מה לדעתכם יותר טוב ומהיר אורנג או סלקום?

ואם אפשר בבקשה המלצות על מחשבים שירצו לי משחקים [ לא הכי חדשים שזוללים גרפיקה ] אבל משחקים בסגנון של WOW ב5000 שקל... לא חשוב לי משקל וגודל מסך ... מעדיף שהמחשב יהיה יותר חזק מבחינת ביצועים ולא חיצונית

וגם אפשרי להזמין מחול לשלוח לארץ? זה יותר משתלם מלקנות בארץ?

אגב תודה שעזרתם לי :yelclap:

פורסם

ואם אפשר בבקשה המלצות על מחשבים שירצו לי משחקים [ לא הכי חדשים שזוללים גרפיקה ] אבל משחקים בסגנון של WOW ב5000 שקל... לא חשוב לי משקל וגודל מסך ... מעדיף שהמחשב יהיה יותר חזק מבחינת ביצועים ולא חיצונית

אפשר, אבל תשנה את הכותרת בבקשה, ותכניס בה תקציב ודרישות בסיסיות מהמחשב.

וגם אפשרי להזמין מחול לשלוח לארץ? זה יותר משתלם מלקנות בארץ?

אפשר, אבל ברמות המחיר האלה זה לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

ערכתי ואם אפשר גם שתגידו לי מה עדיף... סלקום או אורנג מבחינת אינטרנט

תודה

פורסם

אפשר, אבל תשנה את הכותרת בבקשה, ותכניס בה תקציב ודרישות בסיסיות מהמחשב.

ואם אפשר גם שתגידו לי מה עדיף... סלקום או אורנג מבחינת אינטרנט

בשביל זה יש פורום רשתות ואינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים