פורסם 2009 במאי 2516 שנים שלום.אמרו לי פה בפורום שהלוח שלי תומך במעבד החדש פנום 2 קראתי בחוברת של הלוח ולא רשום שם כלום על זה.השאלה שלי האם זהבטוח שהוא תומך?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים רק ב-920 וב-940 עם גרסת ביוס F7 לפחות.http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2634#anchor_os
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר דווקא ביקרים אההה... :-\איך המעבדים האלה נחשבים? אלה הדגמים החדשים נכון?כמה זמן בערך אתה אומר ירדו המחירים?
פורסם 2009 במאי 2616 שנים קח בחשבון שהמעבדים של AMD בדר"כ יותר זולים מהמקבילים שלהם מאינטלאז הטווח שיש למעבד לאן לרדת במחיר הוא קטן יותר מאשר לאינטל
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר מאיפה הכי זול לקנות?כי עכשיו יש צוואר בקבוק ביגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר הוא בלי אובר קלוק ביגלל שאני לא יודע לעשות.אני מרגיש את הצוואר בקבוק במשחקים, אתה אומר שעדיף ליסחוב עוד קצת את המעבד.
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מה אתה הולך לעשות עם המעבד הנוכחי במקרה שתקנה חדש?אתה יכול לנסות לעשות OCעם הלוחות של היום זה ממש קלהם עושים בשבילך את כל העבודה של החישוביםמה כבר יכול לקרות?לפי דעתי אתה יכול לדלג על הדור הזה בשקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.