עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה:העלת מתח לPCIE וOC למעבד ישן +1800

Featured Replies

פורסם

היי קודם אני יתחיל עם השאלה הראשונה.

אתמול קיבלתי את המחשב שלי מאיבורי (נמסר ביום שיש וקיבלתי ביום ראשון סוף סוף משהוא טוב אצלהם) ומכיוון שנדפק לי הלוח אז החליפו לי לוח ולא היה להם את אותו לוח אז הם התקינו לי לוח כצאת יותר טוב (בלוח הקודם לא היה לי PCIX אולי זה יעזור לUSB3). ניכנסתי לCell Menu וראיתי סוף סוף אפשר לעשות אוברוולט מה שראיתי שבלוח MSI יש מתקופת ה 478 I845 משהוא כזה. משום מה למעבד זה חסום ויש לDIMM (זה הזכרונות נכון?) ולPCI E.

אני העלתי את המתח מ1.250V ל1.300V וכרגע ל8500GT שלי יש OC של 459Mhz@740Mhz GPU ולזיכרון 400@510MHZ ואני עובד ככה כמה חודשים עם ATI TOOL והשיידר על המקסימום בRIVA TUNET (בATI TOOך זה באמצא או משהוא כזה אבל זה אוטומטי מעלה).

בקיצור אחרי העלת מתח ניסיתי להעלות את הליבה מ740MHZ ל760MHZ ובבדיקה של ATITOOL היה ארטיפיסטים.

האם זה מסוכן להעלות יותר מתח??. לכמה להעלות מתח? האם בכלל זה משפיע או שזה סתם? האם צריך העלות את הPCI E מה100MHZ האלה?. אם הספק מגביל אותי? (EZCOOL 300W REAL ויש לי גם GOLDEN TIGER 400W REAL שאמור להיות יותר חזק אז הוא יעזור לי?).

מישהוא יודע למה להעלות מתח למעבד זה חסום (רואים את זה באפור).

עכשיו לשאלה (החפירה חח) השניה.

יש לי מחשב ישן שחבר שלי הביא לי amd +1800 1.5ghz 512kb 462A עם 256MB 333+512MB 400+כרטיס מסך TI4200 128MB DX8.1 AGPX8+VIVO LETEK והספק שלו הוא הוא GOLDEN TIGER 400W REAL לוח GA-7VAX

בקיצור הוא אמור לשמש כHTPC מאולתר. עם לעשות OC מה יעזור להריץ HD למעבד או לכ.מסך.? (מדובר על 1280*720)

יש לי אפשרות לעשות OC למעבד אבל אני לא מוצא אופציה לנעול את הAGP ובגלל זה אני מצליח לעשות רק 100MHZ.

לא משנה יש לי משהוא כזה מפסקים ליד המעבד כמו פה http://img30.imageshack.us/my.php?image=12312313133.jpg

(קרדיט למישהוא פה שפירסם את זה מלפני כמה ימים). אז התמונה של הלוח motherboard_productimage_ga-7vax_big.jpg ובקיצר ליד המעבד יש את הDIP הזה כמו בP2 והעלתי מספק 0 או 1 ולא קרא כלום. עם אני יעלה עוד מפסקים אז זה יעשה אובר/ישרוף/כלום/יתן לי לעשות אובר נורמלי מהביוס.

ולא קשור איך מפעילים את הVIVO יש לי את הכבל הזה אבל הדריברים שבאתר של NVIDIA לVIVO ישנים ולא מתאימים ל84GS

תודה לעונים סליחה על החפירה :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

פותח התרד לא סתם האתר ומערכת הפורומים מחולקים למספר תתי פורומים..את השאלות על הVIVO וכו..תפנה לפורום המיועד לכך..

כמו כן לשאלות שלך..

איזה דגם בדיוק של לוח אם יש לך ? מה שאר המפרט ?

ואיפה בדיוק העלאת מתח לכרטיס המךס ? בביוס ? אתה בטוח שזה לא למעבד שכן מתח לכרטיס המסך אפשרי לעלות רק דרך עריכה של ביוס וכו..

לגבי האפשרויות השונות..

בביוס אתה צריך להגדיר על MANUAL (בתפריט של הCELL) על מנת יפתחו לך כלל האופציות..

שני הספקים שציינתי ג'רנים ולא מומלצים לעבודה..

לגבי המערכת השניה..גם אם תצליח לבצע OC רחוק לא תגיע..ככה שזה מיותר..להריץ סרטים ב720P על מערכת כזו זה די גבולי (גם בשימוש בקודקים)..אני מציע לך פשוט לבדוק את המערכת לפני.

אם אתה מתעקש בחוברות של לוח האם..שאפשר להוריד מכאן..

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Manual_DownloadFile.aspx?FileType=Manual&FileID=15270

מציינים בפירוש שיש שני DIP SWITCH אחד קובע מכפלה והוא נמצא בחלק התחתון ימני של לוח האם (איפה שהסוללה) והשני שקובע תדר באס..ונמצא מצידו השמאלי של התושבת מעבד...תוריד את הMANUAL ותעיין בקומבינציות השונות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.