עבור לתוכן

העתקת סים (מיועד בעיקר לנציגי החברות הסלולריות)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי, לבצע העתקת סים מלאה לסים ריק אחר, ולהפעיל את שניהם במקביל.

הכוונה כמו שירות ORANGE 2 של אורנג', רק בלי מספר נוסף שמקושר בצורה עיוורת ללקוח למספר המקורי, אלא 2 סימים שונים שיעבדו אוטומטית על אותו הקו...

פורסם

אני לא יודע אם לזה אתה מתכוון אבל לאבא שלי יש פלאפון וטלפון באוטו עם סים בדיוק אותו מספר כשאתה מתקשר אז זה מתקשר לשניהם, אתה יכול להתקשר למספר של עצמך ולהגיע לטלפון באוטו.. אנחנו בסלקום אם זה משנה...

פורסם
  • מחבר

זה אותו שירות כמו ORANGE 2, בעקרון מה שקורה כאן, הסים של הרכב, הוא סים עם מספר טלפון משלו, אשר מקושר בצורה אוטומטית למספר הטלפון של אבא שלך.

זו גם הסיבה שאפשר להתקשר ממכשיר אחד למכשיר שני על "אותו" מספר...

השאלה שלי היא קצת שונה, היא יותר בסגנון של האם אפשר לשכפל סים.

פורסם

ב-ORANGE 2 חובה שיהיה מספר שקוף (מספר משני), השירות פשוט לא יעבוד בצורה אחרת. בכל מקרה אני אשמח אם תחדד את השאלה שלך, כשאתה שואל על העתקה של הסים אתה מתכוון העתקה של אנשי הקשר ששמורים על אותו הסים או פשוט שכפול של אותו מספר סים בדיוק (לא מספר אורנג' אלא המספר הסידורי של הסים)?

פורסם

זה לא בדיוק חוקי לשכפל סימים , וזה יצור בעיה של רישום 2 סימים פיזיים שונים לרשת עם אותו המספר .

זה מעשי , אך לא חוקי .

פורסם

ברור שזה אפשרי

אבל לא מעשי בפועל

כי לא ניתן ליצור רישום של שני סימים לאותה רשת.

על כל סים יש מס' סים ייחודי לו. כמו שלכל מכשיר יש מספר IMEI

לא צריך להיות גאון הדור בשביל להבין זאת

פורסם
  • מחבר

תגובות צפויות היו פה...

מעשי אני משער לעצמי שכן, השאלה איך.

בנוסף לכך, מעניין איך הרשת תתמודד עם חיבור של שני סימים זהים במקביל.

אני זוכר מקרה מסויים שזה קרה בטעות, איקטבו שני סימים על אותו מספר, בשונה מORANGE 2, אבל אני לא זוכר מה קרה בסוף עם זה.

לתמיד מחייך, אנשי הקשר לא ממש מעניינים אותי, אני רוצה עוד סים פועל...

פורסם

לך למעבדה פרטית במרכז מסחרי/מרכז העיר שאתה גר בה.. אם זה אפשרי מן הסתם שתצטרך מכשירים/כבלים מיוחדים שלא תוכל למצוא בכל מקום, אז אין לך מה לחפש אפילו.

אנשים פה לא ייתנו לך כניראה תשובה מדוייקת במאת האחוזים...

בהצלחה ותעדכן D:

פורסם

סליחה שאני נדחף אבל שאלה לגבי אותה נושא, בהנחה ויש לי סים 'משוכפל' או איך שזה לא יהיה שזה בעיקרון על אותו מספר

עכשיו אני שם את כל אחד מהסימים במכשיר משלו (לא מחובר לאוטו או משו כזה, 2 פלאפונים), במקרה ושולחים לי SMS, זה מגיע לשניהם?

פורסם

יגיע לראשון שיקבל , ויהיה בטווח קליטה קרוב יותר לאנטנה במיקום הנוכחי של המכשיר , וגם אם תשים את 2 המכשירים על השולחן אחד ליד השני בדיוק של מילימטר , זה תלוי איזה מכשירים אלה , למי מהם יש משדר יותר חזק .

אם תיקח מצב הזוי שיהיו לך 2 מכשירים זהים לחלוטין , במרחק זהה מהאנטנה ... שאלה מעניינת ... אין לי מושג מה יקרה במצב כזה .

פורסם

אולי זה שנרשם ראשון? ::)

פורסם

הו, הבנתי, קצת מבאס, היה יכול להיות ממש טוב אם הייתי יכול פשוט לקבל בשניהם או אם נגיד הייתה דרך לעשות שרק מכשיר ספציפי מה2 יקבל, קצת באסה, אבל לא נורא

פורסם
  • מחבר

אפשר לבקש שרק מכשיר אחד יקבל הודעות, בנחה שמדובר בשירות שדומה לORANGE 2

מתקשרים לשירות לקוחות ומבקשים שהORANGE 2 לא יקבל הודעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים