עבור לתוכן

מה אפשר להריץ עם הכ. מסך 8400GS? ולמה הוא מיועד?

Featured Replies

פורסם

אפשר להריץ איתו משחקים? (לא גרפיים במיוחד...)

ולאיזה שוק הוא מיועד בדיוק?

ושאלה אחרונה - האם יש לו "מתחרה" או כ. מסך אחר שההפרש מחירים ביניהם מצדיק את השדרוג?

תודה!

פורסם

הכרטיס מיועד לשוק הבסיסי ביותר. מדובר בכרטיס שהוא שלב אחד מעל כרטיסים מובנים. משחקים בסיסיים מבחינה גרפית, כגון WOW, יסתדרו איתו לא רע בכלל (עם הגדרות תצוגה המתחשבות ביכולתיו של הכרטיס, כמובן).

אם תתן דוגמה למשחקים שאתה מתכוון אליהם אוכל לעזור יותר. ככלל הכרטיסים הבסיסים ביותר המומלצים למשחקים הם ה9500GT \ HD4650, שניהם באזור ה250-300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מיועד לשוק הבסיסי ביותר. מדובר בכרטיס שהוא שלב אחד מעל כרטיסים מובנים. משחקים בסיסיים מבחינה גרפית, כגון WOW, יסתדרו איתו לא רע בכלל (עם הגדרות תצוגה המתחשבות ביכולתיו של הכרטיס, כמובן).

אם תתן דוגמה למשחקים שאתה מתכוון אליהם אוכל לעזור יותר. ככלל הכרטיסים הבסיסים ביותר המומלצים למשחקים הם ה9500GT \ HD4650, שניהם באזור ה250-300 ש"ח.

תאכלס לא נראה לי שיורצו משחקי גרפיקה מרהיבים.

אולי FIFA, ו-GTA לא בטוח.

משחקי ספורט אני חושב (אם בכלל).

פורסם

אפשר להריץ איתו משחקים? (לא גרפיים במיוחד...)

אולי FIFA, ו-GTA לא בטוח.

אם אתה מדבר על GTA 4, כדאי שתעשה לעצמך קצת סדר: מדובר במשחק הכי כבד גרפית שקיים כיום חוץ מקרייסיס. אין סיכוי שהוא יעבוד בצורה מתקבלת על הדעת על 8400GS ואף על הכרטיסים שהצעתי לך הוא כנראה יקרטע.

פורסם

כרטיס מאוד חלש , באמת למשחקים הכי בסיסיים שיכולים להיות , מה התקציב שלך לרכישת כרטיס מסך ?

פורסם
  • מחבר

כבר הגבתי לך באשכול הקודם... כל המערכת ב-3 אלף שקל.

משחקים בסיסיים ביותר לא גרפיים במיוחד.

פורסם

אם יש "אשכול קודם" למה לפתוח אחד חדש?

רגע, אני יודע: בשביל לסתור את עצמך. מדבר לי על "משחקים בסיסיים" ואז על GTA. אולי תקרא את ההודעה הקודמת שלי לפני שאתה ממשיך?

פורסם
  • מחבר

אם יש "אשכול קודם" למה לפתוח אחד חדש?

רגע, אני יודע: בשביל לסתור את עצמך. מדבר לי על "משחקים בסיסיים" ואז על GTA. אולי תקרא את ההודעה הקודמת שלי לפני שאתה ממשיך?

GTA לא החדש... San Andreas וגם זה בקושי לא.

יותר פיפא...[br]פורסם בתאריך: 25.05.2009 בשעה 11:47:26

כדאי לשדרג לכ. מסך הבא?

Sapphire ATI Radeon 4650 512MB DDR3 PCI-e

מה הוא מסוגל להריץ?

ואין שום בעיה לשלב איתו את ה-E5200?

פורסם

פותח הדיון במידה ואתה מחפש כרטיס מסוים ציין את מפרט המחשב שלך בתחילת הדיון + תקציב ושימוש בכותרת.

פורסם
  • מחבר

אני רק רוצה לדעת איך השילוב של E5200 עם HD4650

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים