עבור לתוכן

צריך המלצה| לוח האם שלי מת 4 פעמים (Asus P5W DH Deluxe WiFi) עם מה כדאי להחליפו?

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי בצד.

הלוח אם שלי הוא Asus P5W DH Deluxe WiFi. סיפור ארוך אבל הוא מת והוחלף כבר 4 פעמים.

אז כבר השלמתי עם העובדה שאני לא יכול לשחזר 610gb של מידע מה - RAID 0 שיש לי שם,

ואני שואל עם איזה לוח אם כדאי לי להחליפו.

אני מחפש משהו מ-א-ו-ד תקציבי, אבל הוא צריך לתמוך ב:

1) במעבד והזכרונות כמובן

2) כל חיבורי ה SATA שיש לי שם (מפרט בצד)

3) OC בסיסי למעבד (עד 3.0 ~ 3.2)

4) אם הוא מגיע עם WiFi מובנה - אז בכלל אני אהיה שמח, אבל זה לא חובה (יש לי מתאם).

בתכלס כל האפשרויות פתוחות כי אני אזמין ואקנה מארה"ב אז הכל הולך.

תודה רבה לעוזרים.

-HF

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה!

אני כרגע גר בארה"ב ואין לי אפשרות להזמין מ- PCNOW :-\

יש משהו ב- Newegg.com שיוכל להתאים?

עריכה:

מצאתי את מה שאתה המלצת (נראה לי) ב- $89

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813138122

ואת זה של ג'יגהבייט ב- $79

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128380

מה נראה לך עדיף?

פורסם

קח את ה-P43 הזול ביותר שתמצא.

בתכלס גם P35 יעשה את העבודה, החיסרון היחידי הוא PCI-E 1.X מול PCI-E 2.0 שזה זניח כי אין כרטיסים מספיק חזקים בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אתה אחראי הפורום אז אני אקבל את עצתך.

אתה מוכן אבל בבקשה להסביר לי למה הלוח שהמלצת טוב יותר למשל מהלוח של ג'יגה בייט?

תודה על העזרה.

פורסם

אני לא אמרתי שהוא טוב יותר, שניהם מבוססים על אותה ערכת שבבים אז ההבדלים היחידים שנותרו הם חיבורים ומאפיינים שעל הלוחות. אם אתה לא כתבת ביוזמתך האישית שאתה מעוניין בחיבור מסוג X או בפונקציה מסוג Y אז אין שום טעם לקנות לוח שמציע יותר חיבורים ומאפיינים. אתה יכול להכנס לאתר של Biostar ולאתר של Gigabyte ולראות בידיוק מהם הדברים שיש ללוח אחד ואין ללוח השני ולהיפך.

בין שני הלוחות הספציפיים הללו ההבדלים ממש מעטים, אבל במקרים אחרים היו יכולים להיות הבדלים גדולים יותר שהיו משפיעים גם על התמחור של הלוחות. דרך אגב, שים לב ללוחות של Biostar המבוססים על P43 שבסטיקי לוחות-אם מומלצים, אם אני לא טועה אז מה שנמכר ב-PCNow הוא ה-TP43D2-A7 ולא TP43 A7, שזה טוב כי הוא מפוצ'ר יותר, כדאי להתקשר אל החנות ולבדוק את העניין.

כשאני אומר חיבורים הכוונה ל-eSATA, Firewire, Composite, Optical SPDI/F, מספר חיבורי PCI/PCI-E, מספר חיבורי SATA וכו'.. וכשאני אומר מאפיינים אז הכוונה ליכולות האוברקלוקינג של הלוח, איכות הקבלים והאלקטרוניקה של הלוח, מספר מייצבי המתח למעבד, לזיכרון וכו'..

לסיכום- חפש את ה-P43 הזול ביותר שתמצא ותבדוק אם המאפיינים שלו מתאימים לך. תעיף גם מבט בלוחות אשר נמכרים במחירים דומים ותראה אם הוא משתלמים יותר. (כי יתכן שהלוח הזול ביותר הוא חסר כל ויש בכמה סנטים יותר לוח יותר נורמלי.)

פורסם

בכיף, תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים