עבור לתוכן

מחשב נייד 15" לעבודה משרדית וסרטים - תקציב 4K

Featured Replies

פורסם

לא מתמצא בשוק הניידים, אשמח לעזרתכם.

פורסם

מסך מבריק או מאט - משנה?

רזולוצייה של מסך - משנה?

צריך trackpoint או touchpad מספיק?

התקציב צריך לכלול מערכת הפעלה?

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא לא בשבילי (חבר ביקש עזרה בשביל מחשב לאחותו...), כך שלגבי מבריק/מאט ו-trackpoint אשמח לדגמים באופן כללי. רזולוציה של המסך אני מניח שתהיה בסביבות ה- ?*1280 (יותר מזה ל-15" נשמע לי קטן מדי, או שאני טועה?). האם ניתן לקנות נייד ללא מערכת הפעלה?

אילו חברות מומלצות באופן כללי? במה בעיקר מתבטאים ההבדלים בין החברות?

תודה.

פורסם

המחשב הוא לא בשבילי (חבר ביקש עזרה בשביל מחשב לאחותו...), כך שלגבי מבריק/מאט ו-trackpoint אשמח לדגמים באופן כללי.

יש יותר מידי דגמים. זו הסיבה ששאלתי את השאלות, כדי למקד קצת.

רזולוציה של המסך אני מניח שתהיה בסביבות ה- ?*1280 (יותר מזה ל-15" נשמע לי קטן מדי, או שאני טועה?).

במרבית הדגמים אכן יהיה 1280X800 או 1366X768 (במסכי ה-16:9 החדשים). לי אישית רזולוציה זו היא נמוכה מידי במסך 15", הייתי מעדיף 1680X1050, או 1440X900. אבל יש כאלה שדווקא יחשבו שזה גבוה מידי, או שלא אכפת להם. אבל אם דווקא כן יש חשיבות לרזולוציה גבוהה, זה מצמצם את המבחר משמעותית.

האם ניתן לקנות נייד ללא מערכת הפעלה?

חלק מהיצרנים מאפשרים לקנות נייד ללא מערכת הפעלה. בעיקר בדגמים של DELL, MSI ו-GIGABYTE, לפעמים ב-LG. זה לא תמיד יתרון, כי זה לא תמיד חוסך כסף.

אילו חברות מומלצות באופן כללי? במה בעיקר מתבטאים ההבדלים בין החברות?

אין חברות מומלצות, יש דגמים מומלצים. גם השוואה צריכה להיעשות בין דגמים מסוימים, לא חברות.
פורסם
  • מחבר

מסך מאט.

רזולוציית מסך 1280*800 או 1366*768, לא נראה לי שיש הבדל גדול.

trackpoint יתרון אך לא הכרחי (על חשבון אילו פיצ'רים הוא יכול לבוא בתקציב זה?)

מערכת הפעלה כבר יש, אז אם מדובר בתוספת כספית עבור מערכת הפעלה בלבד, אין בה צורך.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים