עבור לתוכן

מחשב אולטרה נייד - עד 1.5KG, מסך 12.1", בתקציב של עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש מחשב אולטרה נייד - עד 1.5 ק"ג עדיפות מירבית למשקל

המחשב מיועד לשימושי אופיס למיניהם, עבודת פוטושופ מאוד בסיסית, וחיבור למסך גדול יותר (לצפייה בסרטים וכו')

ראיתי את LENOVO think pad x200 (דגם קצת ישן) אבל עונה על הדרישות (למרות שאין לו חיבור DVI אלא רק VGA, שזה קצת חסרון בחיבור למסך גדול יותר)

קיצר אשמח להמלצות (כאמור המשקל הוא הפקטור החשוב ביותר והמסך יכול להיות גם קטן יותר)

תודה

פורסם

בX200 רק תבדוק את נושא האחריות, כי במחיר כזה מדובר לא ביבוא הרשמי

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע לדגמים אחרים ? לא נעול על ה X200 (אין לו TOUCH PAD ואין לו יציאת מסך DVI וכו')

אשמח להמלצות באופן כללי למחשב נייד לשימושי אופיס, סרטים ובעיקר קל במשקל (עד 6000 שח - אשמח לחסוך)

פורסם

תראה את דגמי x320,340 של msi הם עדיין לא זמינים (הושקו לפני כמה ימים ב 3 ארצות) באים עם מסך 13.3'

כל עוד אתה לא מתכוון לראות סרטי 720p ומעלה הם יעשו את העבודה

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל המחשב מיועד למתנת יומולדת ונראה לי שכדאי שאני אתמקד בדגמים קיימים [ למרות שאולי לשנה הבאה אפשר לחשוב על הדגמים האלה :) ]

רעיונות ?? אולי בכלל עדיף ללכת על NETBOOK ??

פורסם

Netbook לא כדאי. זה לא אותה רמת ביצועים ואיכות, ובטח שב-6000 ש"ח יש דברים טובים יותר.

ה-X200 אופציה טובה מאוד (וזה בכלל לא מחשב ישן), אבל כנראה במחיר הזה זה באמת ייבוא מקבילי.

נכון שאין לו touchpad, אבל trackpoint לרוב עדיף כשמתרגלים. אין יציאה דיגיטלית על המחשב עצמו, אבל יש לו תחנת עגינה שתומכת ב-Displayport (ואפשר להוציא HDMI/DVI באמצעות מתאם).

אופציה טובה נוספת, אבל קצת יותר יקרה ממה שאתה רוצה להוציא - HP 2510p, שגם הוא איכותי מאוד ויש לו כונן אופטי מובנה ו-touchpad. הביצועים שלו נחותים משל ה-X200.

ייתכן שתעדיף את ה-HP 2230s. מחשב הרבה יותר זול, בנוי קצת פחות טוב ויותר כבד (סביב ה-1.7 קילו), אבל כונן אופטי מובנה ו-HDMI.

פורסם

אם אני לא טועה גם לACER היה נייד 12"

הוא יחסית כבד וביצועים\איכות לא בשמיים, אבל הוא לא יקר ועם חומרה נורמאלית (שלא כמו הנטבוקים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים