עבור לתוכן

אני מברך את היום הזה שביבי המלך הזה עלה לשלטון

Featured Replies

פורסם

חן חן על התיקון (:

הסקה שגויה. השמאל השריש את השחיתות מאז ימיה הראשונים של המדינה' date=' לא אמרתי שכל מי ששמאלני הוא מושחת, אמרתי שהשמאל המושחת חפר לכולנו בור, מקווה שעכשיו זה ברור יותר..

[/quote']

שמאל או ימין זה לא משנה, שחיתות הייתה מאז ומעולם.

תתפלאי אבל אפילו יש רבנים שהם מושחתים מכף רגל ועוד ראש, כיום אפשר לראות רוסי שאין עליו כיפה ולא נעליים ולפי הלבוש תחשבי שהוא איזה נרקומן או סוחר סמים שיכול להיות הכי צדיק בעולם ורב בבית הכנסת שמנצל את התרומות כדי לגנוב וכו'.... כמו שאומרים "כסף ייעוור עיני צדיקים".

• תגובות 39
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא שהשמאל מושחת אלא שהשיטה הסוציאל-דמוקרטית גורמת לזה שכולם גונבים מכולם.

פורסם
זה לא שהשמאל מושחת אלא שהשיטה הסוציאל-דמוקרטית גורמת לזה שכולם גונבים מכולם.

אההה

בהונג קונג אין שחיתות?

בארצות הברית של 1928 לא היה שחיתות?

פורסם

בכל מקום יש שחיתות. אבל רק בסוציאל-דמקורטיה כולם גונבים מכולם.

בארצות הברית של 1928 הייתה בועה. לא יודע מה זה קשור לפה.

פורסם

גם בקפיטליזם כולם גונבים מכולם רק שזה לא נקרא גניבה אלה תחרות :lol: :lol:

פורסם

גם ציפי היתה חותכת בדיוק באותם מקומות. לפי דעתי ביבי הוא הרע במיעוטו . אם ציפי היתה ראש ממשלה עדיף כבר לתת את המדינה לערבים ולחזור לאירופה.

גם בבחירות לרשות המקומיות אני בחרתי למועמד שמסוגל לנצח את שוקי פורר (רחובות) שלא מזמן קיבל קלון על העסקת טיעון שלו על הפרת אמונים (במקור היו 6 עבירות שהפרת אמונים היתה הקלה מבינהם) . זה לא הצליח כי תושבי רחובותשלא ראו באי בחירתו של שוקי שליחות כמו שאני ראיתי את זה . זה יגרום לנו לעוד חור בתקציב העיריה כי בעוד חודשיים יהיו עוד פעם בחירות.

לפי דעתי אולמרט היה ממש ראש ממשלה אידאלי אחרי שהיה ברור שהוא לא יתמודד לקדנציה שניה (בלי להגיד את המילה המגונה). עדיין הוא די הביא אסון למדינה ולא הכל היה באשמתו. אולי מבחינה פוליטית הוא עשה דברים נכונים ( שם את המתחרים שלו במלכודת) אבל מבחינה מערכתית זה גרם להרבה מאוד אי-הצלחות (לדבר על כשלונות זה מוגזם לדעתי צריך למדוד את מידת ההצלחה ולא ישר להגדיר משהו ככשלון) .

מה שאני יודע הוא שעכשיו יש את הקואליצה השניה הכי טובה . עדיף היה את קואליצית שלושת הגדולות. עכשיו הקואליצה היא אחת שבנויה לחסל את קדימה פוליטית. הקואליצה היום מאגפת את קדימה מימין (רוב המפלגות בקואליציה ) ומשמאל (מפלגת העבודה). אולי מפלגת העבודה לא מרוצים מזה אבל עדיין פוליטית הם במקום אידאלי. קדימה פשוט חיסלה את מפלגת העבודה בבחירות הקודמות כמו שקדימה חיסלה את הליכוד בבחירות לפני הקודמות (מבחינת כסאות בכנסת כמובן). עכשיו קדימה לא יכולה ממש להצדיק את קיומה באופוזיצה כי היא מגדירה את עצמה בין מפלגת העבודה והליכוד (מפלגת מרכז) .

פורסם

^^^

רק שעבודה בראשות ברק זה סוס שעומד למות

ואילו קדימה היא תחליף גם לעבודה וגם לליכוד שבהם יש בוחרים שלא מרוצים מהם

פורסם

אל תספיד את ברק יש לו הרבה אמון מהציבור. מפלגת העבודה כנראה הולכת לדרך חדשה ובנתיים ברק מגובה ע"י המרכז של המפלגה ולא משנה מה הנציגים האחרים אומרים. אני אף פעם לא האמנתי בקדימה או לקדימה גם ככה. המפה הפוליטית זזה באופן ברור ימינה והמפלגות צריכות להתאים את עצמן למצב החדש. זה כמו שלפני 10-20 שנה היתה תזוזה שמאלה שדחפה חלק מדעות הימין ללא רלונטיות מבחינת הקונצנסוס .

אני חושב שמר"צ תפסה את מקומה של מפלגת העבודה ומפלגת העבודה הפכה למפלגת מרכז יותר מאשר שמאל. קדימה ומפלגת העבודה מבחינה פוליטית נמצאים בערך באותה נקודה אבל מבחינה כלכלית הם רואים את הדברים אחרת. מבחינת הדרך אולי קדימה בסדר אבל הביצוע כזה גרוע והוא נעשה ע"י אנשים שאין לי בהם שום אמון חוץ מאולי שאול מופז . בכלל ההתנהלות של ליבני היא כמו של טירון פוליטי. ביבי ברק וליברמן הם פוליטיקאים מאוד מוכשרים ובעלי ניסיון והם בנו לקדימה מלכודת שבנויה ללכוד את לבני בגלל יהירותה וחוסר היכולת שלה להתפשר (איך היא בדיוק מתכוונת לעשות שלום?) .

זה נכון שרוב המפלגות הגדולות יעדיפו לא להכניס את ש"ס ויהדות התורה לקואליציה בגלל המחיר הכלכלי . אבל מתי שאי אפשר להסדיר דברים מבחינה פוליטית קל יותר להכניס את הדתיים והחרדים פנימה תמורת כמה שקלים במקומות הנכונים. גם ככה הכסף שניתן למגזרים ששס מיצגת חוזר לכלכלה דרך השוק הצרכני.

פורסם

תראה לי מדינה אחת בעולם שמאפשרת לאנשים לציין את יום העצמאות שלה בתור יום אבל.

מוצא?

אני לא.

סימן שאין מדינות דמוקרטיות?

האממ... כל מדינה דמוקרטית? :silly:

אמנם אני לא מכיר הרבה אזרחי ארה"ב שיצאו לרחוב ביום העצמאות שלהם ויפגינו שמדובר ביום אבל, אבל מצד שני אני לא חושב שמישהו מתכוון לשים אותם בכלא ל-3 שנים על כך (אין שם חוק נגד דעות מטומטמות).

פורסם

ד"א חשוב שידעו, שציפי הציעה לש"ס את אותו סכום בזמן שהיא ניסתה לבנות ממשלה באוקטובר.

וממשלה עיגנה את הסכום של ש"ס וכו' בחוק כך שלא יוכלו לבקש יותר, וכל פעם יקבלו אותו סכום.

לפי דעתי זה צעד טוב.

האממ... כל מדינה דמוקרטית? :silly:

אמנם אני לא מכיר הרבה אזרחי ארה"ב שיצאו לרחוב ביום העצמאות שלהם ויפגינו שמדובר ביום אבל, אבל מצד שני אני לא חושב שמישהו מתכוון לשים אותם בכלא ל-3 שנים על כך (אין שם חוק נגד דעות מטומטמות).

חבר, אם כל כך רע להם במדינה, כל כך "אסון" להם שהיא קמה, הם לא חייבים להיות אזרחים שלה.

הם יכולים לארוז את הדברים ולקפוץ one-way לעזה או לירדן. אף אחד לא יפסיד.

אנשים מתעלמים מדברים הכרחיים שלא קיימים בשום מקום אחר. גם בג"ץ למשל, שהוא גוף

חשוב והמטרה שלו טובה. אבל המציאות הנוכחית הוא הזוי וחסר כל קשר למציאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים