עבור לתוכן

אני מברך את היום הזה שביבי המלך הזה עלה לשלטון

Featured Replies

פורסם

שיקח מהכסף שהוא הביא לש"ס כדי שיצתרפו לממשלה...

בשביל שהממשלה שלו תתפרק? :nixweiss:

יעלה את המס בדברי מותרות.

הא כן, זה לא יפגע בחלשים- שאגב רבים מהם מעשנים, שותים...

עוד מס על הסיגריות , אלכוהול, דירות פאר,מכוניות פאר. קיצוצים נרחבים בכנסת ועל השרים.

כן, קיצוצים יביאו להגדלת תקציב המדינה כמובן , במילארדי שקלים

חסר מאיפה לקחת?חס ושלום, יש עודף מאיפה לקחת, אם לביבי היה i2 965 בוודאי שהיה יודע מאיפה לקחת ומתי, פשוט יש כל כך הרבה, שהוא לא עומד בעומס

הייתי מסכים לעליה בדלק

אבל וואלה הוא הגזים לגמרי 30 אגורות? גם ככה הדלק הורג פה...

אווהאאא, שלושים אגורות, שחס ושלום שלא ילכו לך עוד 50 שקל בחודש, חסססס ושלום

זה שהוא הוציא אותנו מבוץ אחד זה לא אומר שהוא לא הכניס אותנו לבוץ אחר.

מתגובות קודמות דוקא אמרת שהוא היה גרוע בכל מישור העבודה שלו , אמממ נקודה למחשבה

• תגובות 39
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LaFleur אני לא יודע על איזה בוץ אתה מדבר, אבל כסף מאז ומעולם היה למדינת ישראל.

אם אתה מתכוון לכאילו משבר שהיה בקדנציה הקודמת שלו שהוא כביכול הוציא אותנו ממנו, אז הוא יכול לטעון גם למשבר שיש היום במשק.

אתה לא מבין פשוט לאיזה בור הבן אדם הזה הכניס את כולנו, לאט לאט תתחיל להבין כשתקלוט שכל הכסף של קרן ההשתלמות נעלם כי הפסידו אותו בבורסה או כי ביבי לקח עליו את המיסוי שלו, כשתמשיך להתבגר תקלוט שכל הכסף שחשבת שחסכת הצטמק ותתחיל לקבל אותו רק מגיל 67 וגם אז לא תוכל להנות ממנו לגמרי כי ישלמו לך אותו תקציבי...

כל החיים תעבוד ותרוויח גרושים (תודה לביבי שאתה מעודד עיסוק דרך קבלנים) ובסוף את הגרושים המסכנים שמגיעים לך, המדינה לא תתן לך. זה המצב כיום.

בוץ אמרת? הוא לא הוציא אותך מבוץ הוא דחף לך את הראש פנימה...

רוצה פתרון? לחזור לשורשים!

1. להחזיר את הקרנות והפנסיה כמו שהיו קודם, שתהיה לך הזכות לעשות מה שאתה רוצה איתם, בין אם זה לחסוך או להמר בבורסה - זה כסף שלך ולא של המדינה.

2. שהפנסיה שהיא שלך (שילמת אותה מהכיס) תוכל לקחת איך שתרצה ולא איך שהמדינה תחליט - זה כסף שלך ולא של המדינה.

3. שכל מקום עבודה יהיה עם ועד עובדים, וכדי לפטר עובד צריך שההחלטה תתקבל בועד ולא כי סתם בא למנהל עובד רענן והוא מחפש לו סיבה לפיטורים.

יש מספיק מיסים על הכל, די לטמון ראש בחול. ליסינג? הגיוני להגביל שימוש בדלק, אבל למה שאנשים יצטרכו לשלם עוד כסף על הרכב? זה רכב שמקום העבודה מאפשר לקחת.

פורסם

יעלה את המס בדברי מותרות.

עוד מס על הסיגריות , אלכוהול, דירות פאר,מכוניות פאר. קיצוצים נרחבים בכנסת ועל השרים.

חסר מאיפה לקחת?

הייתי מסכים לעליה בדלק

אבל וואלה הוא הגזים לגמרי 30 אגורות? גם ככה הדלק הורג פה...

זה שהוא הוציא אותנו מבוץ אחד זה לא אומר שהוא לא הכניס אותנו לבוץ אחר.

מה לעשות צריך להקים ממשלה (לצערי לדמוקרטיה יש מחיר)

ושכחת שגם שדווקא העניים צורכים יותר סיגריות ואלכוהול.

ובסופו של דבר אם תמשיך להטיל מס על כל דבר שנחשב "יוקרתי" נראה לך ישארו פה אנשים שהם לא עניים? ובסוף מה תעשה שאתה מקבל הרבה פחות כסף?

פורסם
  • מחבר

אני גם לא מרוצה מגודל הממשלה - במיוחד בזמן של משבר כלכלי.

אבל זאת אשמתה של ציפי, אם היא היתה מגלה אחריות לאומית היא היתה מצטרפת לממשלה וכל המפלגות הקטנות היו נשארות בחוץ.

אבל אותה מעניינת רק טובתה האישית מפלגתית, אז היא הקשיבה לבראונים ורמונים שאמרו לה: "בואי נחכה שביבי יפול ואז לנו יהיה את הוולוו".

פורסם

הוא לא היה צריך להקים את הממשלה בתנאים כאילו

שס פשוט תפסו אותו בביצים והוא התקפל כמו...

זה שיש אנשים שמעדיפים לקנות חבילת סיגריות על פני קוטג לילד זה בעיה שלהם.

אתה מסכים איתי שבלי סיגריות או אלכוהול אף אחד לא ימות.

אני גם אוהב לעשן ולשתות אבל אני יודע שיש גבול. שאם אין כסף אז אין כסף.

לא נתתי פיתרון מלא לבעיית התקציב אבל נתתי נקודות למחשבה "למה הוא לא קיצץ שם?" קיצץ כזה היה יכול למנוע בקיצוץ במקומות אחרים...

50 שקל עכשיו. חכה מה יהיה לך סוף החודש שהדלק עוד יעלה...

וצודק טעיתי במשפט האחרון, הייתי צריך לרשום "אולי הוציא".

פורסם
  • מחבר

ברק בממשלה: שלא ינגסו בחלקת אדמתנו

שר הביטחון אמר בישיבת הממשלה: "מטריד שהפלסטינים מדברים על שתי מדינות, ולא על שני עמים. אני לא רואה שם את המהות". לגבי הרחבת ההתנחלויות, הוא הוסיף: לא הגיוני שאדם שמשפחתו גדלה, לא יוכל להרחיב את ביתו.

אהוד ברק אמר היום (א') לחברי הממשלה בישיבה השבועית: "הדבר המשותף המעשי שיש לנו הוא חלקת אדמה קטנה, שלא ינגסו בה. יש לנו אחריות לביטחון אזרחינו וביטחון העם היהודי. כולנו אחים. אני אומר את הדברים כי הדברים שמונחים על השולחן גורליים והיסטוריים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3720753,00.html

אפילו ברק שובר ימינה ;D - איזה יופי!

פורסם

הוא לא היה צריך להקים את הממשלה בתנאים כאילו

שס פשוט תפסו אותו בביצים והוא התקפל כמו...

זה שיש אנשים שמעדיפים לקנות חבילת סיגריות על פני קוטג לילד זה בעיה שלהם.

אתה מסכים איתי שבלי סיגריות או אלכוהול אף אחד לא ימות.

אני גם אוהב לעשן ולשתות אבל אני יודע שיש גבול. שאם אין כסף אז אין כסף.

לא נתתי פיתרון מלא לבעיית התקציב אבל נתתי נקודות למחשבה "למה הוא לא קיצץ שם?" קיצץ כזה היה יכול למנוע בקיצוץ במקומות אחרים...

50 שקל עכשיו. חכה מה יהיה לך סוף החודש שהדלק עוד יעלה...

וצודק טעיתי במשפט האחרון, הייתי צריך לרשום "אולי הוציא".

עם דבר אחד אני חייב להסכים

ביבי אם היה בנאדם חזק כמו שתיארו אותו, בנאדם עם ביצים

היה אומר לכל מוצצי הדם בקירבתו, חברים, אותי לא סוחטים, לא בתיקים, לא במשרות

מי שרוצה לשבת בקואליציה איתי, שידע, אני מחלק מה שבא לי, ואיך שבא לי, ומאשר מה בראש שלי

לא מעוניינים, מה קורה ציפי?

אז, כל המפלגות מוצצות הדם היו סותמות את הפה, אבל לא, ישנה מדיניות מזה שנים של, תעשוק אותו כמה שתוכל, שלא יגמר

פורסם
  • מחבר

יש בעיה עם מה שאתה אומר, הוא לא יכל לאיים עליהם עם ציפי.

כי הבחורה סירבה לכל מה שהוא הציע לה (פרט לרוטציה - שאת זה הוא לא היה מוכן להציע ובצדק)

פורסם

יש בעיה עם מה שאתה אומר, הוא לא יכל לאיים עליהם עם ציפי.

כי הבחורה סירבה לכל מה שהוא הציע לה (פרט לרוטציה - שאת זה הוא לא היה מוכן להציע ובצדק)

לא אמרתי שיצטרף אליה

אלא שילך לאופוזיציה ויתן לה, העיקר שהממשלה לא תיסחט על ידי חבורות של גנבים בני גנבים

פורסם

אתה חי בסרט. לתת לציפי לבני להיות ראש ממשלה? :errrr:

פורסם

אתה חי בסרט. לתת לציפי לבני להיות ראש ממשלה? :errrr:

הרע במיעוטו,

השאלה אם עדיף ממשלת ימין שמושכת לרה"מ בביצים חזק

פורסם

אם ביבי כל כך "מלך"

למה חברי המפלגה שלו לא הציעו את ההצעה הזאת?

למה הוא לא הציע אותה בקדנציה הקודמת שלו?

אולי אתה בן 27 אבל אתה עדין חיי בחלום...

אתה פשוט לא מבין כמה נזק הוא עשה לאנשים המבוגרים בקדנציה הקודמת שלו.

הוא פשוט פגע בחלשים.

אם הוא חי בחלום אתה חי בפנטזיה..

חדשה מרעישה- משאבי המדינה מוגבלים.

מי שהפיל את כולנו היה השמאל המושחת והסוציאליזם המוגזם שאפשר לכל טפיל שלא חפצה נפשו בעבודה לשבת ולפמפם 5 חפיסות סיגריות ביום. ועוד להתלונן כשמחליטים להוסיף עליהם מסים. אם זה לא היה קורה, היה נשאר למי שבאמת צריך.. (ולא, כוסית שמחליטה לשחק אותה גברת ולהיות אם חד הורית לא נכנסת לקטגוריה הזו..)

לא אמרתי שיצטרף אליה

אלא שילך לאופוזיציה ויתן לה, העיקר שהממשלה לא תיסחט על ידי חבורות של גנבים בני גנבים

אין פה נכון ולא נכון. כמו שכבר אמרו, זה פאק במערכת. אם הוא היה הולך לאופוזיציה- היו אומרים שהוא הפקיר את המדינה. אם היה עושה רוטציה עם ציפי היו אומרים שהוא מתקפל. אם פיצי היתה מצטרפת אליו היו אומרים שהיא לא עומדת על העקרונות שלה (ונעזוב אתזה שהם משתנים לפי זוגיות היום בשבוע). כשפיצי לא הצליחה להקים ממשלה כי "לא נתנה שיתפסו לה בביצים" כביכול מה יצא לה מזה? מה יצא לנו מזה? אלה חוקי המשחק וככה זה לטוב (בתאוריה יש יצוג לכל אחד בממשלה) ולרע (התלות של המפלגות הגדולות שנבחרו כדי להוביל במפלגות הקטנות שמנסות להשיג כמה שיותר עבור מי שהם מיצגים, גם זה בתאוריה..). don't hate the player, hate the game...

פורסם

חדשה מרעישה- משאבי המדינה מוגבלים.

מי שהפיל את כולנו היה השמאל המושחט והסוציאליזם המוגזם שאפשר לכל טפיל שלא חפצה נפשו בעבודה לשבת ולפמפם 5 חפיסות סיגריות ביום. ועוד להתלונן כשמחליטים להוסיף עליהם מסים. אם זה לא היה קורה' date=' היה נשאר למי שבאמת צריך.. (ולא, כוסית שמחליטה לשחק אותה גברת ולהיות אם חד הורית לא נכנסת לקטגוריה הזו..)

[/quote']

מה לעזאזל?

את בעצם אומרת שכל מי ששמאלני הוא מושחט ומי שהוא ימיני הוא צדיק, לא מושחט ילד טוב ירושלים.

לא הבנתי את הקשר ביניהם, אבל נו מה אפשר לצפות...

זה לא משנה שמאלני או ימיני, כשמדובר בכסף כל ישראלי יכול להיות מושחת.

מממ... ולגבי הצעת החוק, היא אכן מבורכת, אבל זה לא ממש מעניין אותי כעת.

פורסם

לא הבנתי מה את רוצה...

אבל בכל את

אם הוא חי בחלום ואני חי בפנטזיה אז את חייה באגדות...

פורסם

מה לעזאזל?

את בעצם אומרת שכל מי ששמאלני הוא מושחת ומי שהוא ימיני הוא צדיק, לא מושחת ילד טוב ירושלים.

לא הבנתי את הקשר ביניהם, אבל נו מה אפשר לצפות...

זה לא משנה שמאלני או ימיני, כשמדובר בכסף כל ישראלי יכול להיות מושחת.

מממ... ולגבי הצעת החוק, היא אכן מבורכת, אבל זה לא ממש מעניין אותי כעת.

חן חן על התיקון (:

הסקה שגויה. השמאל השריש את השחיתות מאז ימיה הראשונים של המדינה, לא אמרתי שכל מי ששמאלני הוא מושחת, אמרתי שהשמאל המושחת חפר לכולנו בור, מקווה שעכשיו זה ברור יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים