פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים לאRGB זה החיבור האנלוגי הטוב ביותרזה חמישה שקעים כאלה כמו של כבלים .3 זה הצבעיםושנים זה הסינכרון של התמונה .הזה החיבור הכי טוב שיש למסך CRT !מה שאתם הסברתם לו נקרא חיבור VGA (שיש לו 15 פינים )
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים טוב אפילו אני מעלה תמונה זה האחורה של המסך ה CTX 960F-S שלי שנשרף תסלחו לי על הכתב זה נעשה בזריזות עם צייר פשוט.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מממממממששששש לא !!רק במסכים הטובים ביותר .זה אחד הדברים שמלמד על איכות המסך והשוק שאליו הוא מיועד (רמז רמז LG פיכס )
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים לא בטוח זה אומר שיש סבירות גבוה יותר (צריך לקרוא עוד נתונים ) שהוא אכן טובובכל מקרה כבל RGB כזה עולה 160 שח בערך קחו בחשבון
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים תגיד לי עופר.נגיד והיה לי כבל כזה, זה באמת שווה את ה160 שקל מעל לכבל הVGA? זה באמת היה נותן לי איכות יותר גבוהה בעיניים, לא תאורתית?חוץ מזה, לאן בדיון זה מתחבר בכרטיס מסך?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים העניין הזה תלוי בשלושה גורמים 1 בראש ובראשונה כרטיס מסך -כרטיס מבוסס ATI יהיה עדיף בהרבה (בהנחה שאין לך פרליה שזה הכי טוב ).2 המסך מסך באמת איכותי (לא צריך את הטופ של הטופ אבל שכן יהיה איכותי )3 המחבר בכרטיס אם לא השתמשת בו הרבה זמן ויש עליו ליכלוך ואולי קצת קורוזיה -לא טוב.בהתקיים כל ! התנאים ההשקעה נראית לעין ולדעתי משתלמת .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.