עבור לתוכן

מחפש מקרן לקונסולות, סרטים וטלוויזיה, בתקציב של 3K-5K, צריך עזרה...

Featured Replies

פורסם

שלום ושבוע נעים :)

אני מחפש מקרן לשימושים שבכותרת (סרטים, קונסולות משחק, טלווזיה), בתקציב של בערך 3-5K..

השימוש לרוב לא יהיה HD, אבל יהיה נחמד אם תהיה לו רזולוציה של HD Ready. בכל מקרה אני רוצה רזולוציה של לפחות 1024X768, ולא 800X600 כמו הרבה מקרנים כי זה נמוך מדי לטעמי (אולי נבחר את הלפטופ ונראה סרטי HD לפעמים).

אני חושב על המקרן LG DX325, ממה שאני רואה בזאפ ההארה שלו חזקה יחסית (2500), הרזולוציה היא 1024X768, יש לו הרבה חיבורים והביקורות יחסית בסדר... אם למישהו יש ניסיון איתו יהיה נמחד לדעת מה אתם חושבים עליו..

ובכלל אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב.. בבקשה...

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אתה מודע לדרישות של המקרן מבחינת מרחק הקרנה וכו' כן?

שלא נדבר שעם מקרנים זולים ומה שאתה מחפש זה זול, עוצמת התאורה שלה היא מאוד נמוכה ככה שצריך חושך מוחלט.

תוסיף את העובדה שהם עושים טיפה רעש, מתחמים וצריך להחליף להם נורות שזה עסק של מאות שקלים זה יוצאת קניה לא משתלמת בעליל במיוחד בהתחשב שמסך מפוקסל נורמאלי עולה קרוב ל1000 שקל...

ב5K מביאים טלביזיה מעולה.... אפילו אפשר FHD.

פורסם
  • מחבר

מרחק ההקרנה יהיה 3-6 מטר, ודווקא העוצמת תאורה בדקתי והיא 2500LMS או מה שזה לא יהיה, וזה נראה לי חזק יחסית לאחרים..

ורשום זמר מנורה הוא 2000-3000 שעות, ובנתון הזה כולם אותו הדבר נדמה לי..

אז בגלל זה אני שואל - יש הרבה מקרנים עד 5K, אני מחפש אחד טוב, וזהו..

פורסם

והשאלה שלי היא שוב, למה דווקא מקרן?

פורסם
  • מחבר

כי זה גדול... :)

זה יהיה נורא נחמד לשחק טניס ב-WII כשהכול גדול ורואים אותנו בתוך המשחק... וגם זה נייד, אפשר לקחת את זה לחברים, להעביר ממקום למקום... יש לנו כבר כמה טלוויזיות ואנחנו רוצים גם איזה מקרן אחד שיהיה..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מוקפץ :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים